Når jeg ikke svarer på første eller anden mail om at "anmelde" mit køb, er det jo nok fordi jeg ikke gider bruge min tid på at fylde data i Jeres CRM-systemer. Men I bliver VED med at sende dette "hus... Mehr ansehen
Har længe ønsket mig et rigtigt vækkeur i stedet for, at bruge min mobil til det... Samt få min mobil ud af mit soveværelse... Og så med det beroligende lys, samt lyden på vækkeuret er fantastisk.. o... Mehr ansehen
Virkelig god i vintermørket! Restlys solopgangs-vækkeur har gjort det meget nemmere at stå op i de mørke måneder. Det bløde lys vækker mig stille og roligt, og jeg føler mig langt mere frisk om m... Mehr ansehen
Jeg har prøvet flere - også dyrere- wake up lamps fra bl.a. Phillips, men Restlys , sunRise wake up lamp er den bedste, jeg har haft. Virkelig eksklusiv og smuk og vigtigst af alt, intuitiv og let at... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Restly – dit univers for bedre søvn, dybere velvære og et sundere liv. Vi tror på, at ro, hvile og balance er nøglen til et stærkt og sundt sind. Derfor har vi samlet de bedste produkter inden for søvnoptimering, stresshåndtering og holistisk velvære. Fra luksuriøse puder og beroligende dufte til innovative søvnteknologier – alt er nøje udvalgt til at give dig den bedste oplevelse. Vores mission? At hjælpe dig med at finde ro i en travl verden. Vores filosofi? Kvalitet, innovation og naturlig balance. Vores løfte? Produkter, du kan stole på – fordi din sundhed fortjener det bedste. Tag en dyb indånding. Slap af. Du er i gode hænder. Restly - BRIGHTER NIGHTS - BETTER DAYS.
Tulipvej 1, 7100, Vejle, Dänemark
- info@restly.dk
- restly.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har ikke modtaget noget endnu
Jeg har ikke modtaget noget endnu. Så at bede om en anmeldelse synes præmaturt. Bestilte for en uge siden, så ikke ligefrem ekspedit levering.
Opdatering. Jeg har nu modtaget uret. Jeg har fået god kundeservice og har derfor opgraderet min anmeldelse.
Michael rettede fint op på fejl fra deres side. Hurtig respons og god kundeoplevelse
Hurtigt svar på mail og personlig løsning på en lagerfejl. Tak for hjælpen
Det er et godt produkt jeg har købt
Det er et godt produkt jeg har købt. Det lever op til forventningerne, selvom jeg dogvhavde ønsket at der var flere lyde som kunne bruges til alarmen, eller at man o det mindste selv kunne vælge hvilken af de 30 lyder der skal være alarm. Ellers er jeg rigtig glad for den, og jeg vågner nu når solen står op, hvilket føles en meget mere behagelig og rolig måde at vågne på.
Hurtig og god service
Super fint
Super fint - jeg er meget glad for at vågne til et blidt lys og rolige toner nu hvor man går en mørk vinter i møde.
Super tilfreds
Super tilfreds både med bestilling, levering og produktet Restly Solopgangs-vækkeur
Endelig
Endelig! Min nye Restly har indfriet alle mine forventninger. Jeg har længe været på jagt efter et ur, der kan vække mig med en kombination af lys og fuglesang, og det kan den præstere. Jeg er desuden imponeret over, hvor brugervenligt interfacet er; det var hurtigt at vænne sig til.
Fin service ved direkte henvendelse og…
Fin service ved direkte henvendelse og hurtig svar på sms.
Varen kom til tiden og fungerer perfekt 😃
Alt var tip top i orden.
Alt var tip top i orden.. 5 stjerner her fra👌
Super gode produkter
Super gode produkter. Kan helt klar anbefale…
Over forventninger
Over forventninger
God kundeservice og et fantastisk produkt!
Overraskende gode produkter!
Overraskende gode produkter!
Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter jeg modtog mine produkter og testede dem kan jeg kun anbefale det.
Fantastisk produkt og service
Fantastisk produkt og service - Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller derfra🔝⭐️
Virkelig god i vintermørket!
Virkelig god i vintermørket!
Restlys solopgangs-vækkeur har gjort det meget nemmere at stå op i de mørke måneder. Det bløde lys vækker mig stille og roligt, og jeg føler mig langt mere frisk om morgenen. En lille ting, der gør en stor forskel i hverdagen!
Derudover var kundeservicen virkelig god – hurtig og hjælpsom, da jeg havde et lille spørgsmål.
Super god produkt
Har købt en White Noise maskine til min datter. Den er til stor hjælp når jeg putter hende og holder hende i søvnen i længere tid, end hvis vi ikke bruger den.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.