Restaurant RetroGusto Bewertungen 29

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

No tavolate

Ho prenotato due tavoli per una cena della classe di mia figlia quindi 21 persone totali io non ho cenato lì ma sono arrviwta a metà serata . Pizza discreta a parere di tuttu altre pietanze buone come panino e insalate per carità ma quello che è la signora alla cassa e il personale una cosa sconvolgente hanno ripreso e rimproverato tutta la sera dei ragazzi di 11 anni che parlavano al loro tavolo … al momento del pagamento sono stati molto scostanti quasi infastiditi che ognuno pagava il suo . Non è un posto per grandi tavolate . Magari per due quattro persone il vicino sta pure buono ma a gentilezza e cortesia a parte una ragazza che ordinava zero

1. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Esperienza culinaria da provare!

Tutta l'Italia racchiusa in un piccolo scrigno. Ottimi piatti preparati con mani sapienti di chi tramanda sapori antichi rivisitati.Vini biologici campani eccellenti. Una serata all'insegna della cordialità e del buon cibo. Consigliatissimo.

4. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nytårsmeny i topklasse med god…

Nytårsmeny i topklasse med god oplevelse for smagsløgene. Super vin oplevelse og ikke mindst fantastisk italiensk charme, selvom der kludres lidt i serveringerne føles det som en rar og varm oplevelse. Er fan og vi kommer igen
Mille grazie

31. Dezember 2023

Kan virkelig anbefale RetroGusto

Kan virkelig anbefale RetroGusto! Et lille, autentisk sted med god betjening og virkelig lækker mad. Vi spiste en 4-retters menu, og blev bestemt ikke skuffede. Italiensk musik i højtalerne og tjenere der sang med ovre i hjørnet gjorde kun oplevelsen endnu mere hyggelig. Ekstra plus at restauranten ligger tæt på hovedbanen. Vil helt sikkert komme igen!

9. September 2023

Uforglemmelig ravioli

Mine veninde og jeg spiste en hyggelig middag på RetroGusto bestående af tapasbræt, en helt uforglemmelige ravioli, samt tiramisu.
Planen var en secondi, men vi var dejligt mætte og blev mødt en af imødekommende og hyggelig betjening.

17. August 2023

Dyr oplevelse!!

Dyr oplevelse!!
Min kone kunne godt lide sin ret men der var for lidt!
Jeg fik en ribeye-bøf til 325 kr.
Bøffen var nogenlunde men med sener - der var næsten ingen sovs og kun ganske få og små pommes frites.
Pas på med at sige ja til vand - det er dyrt!

12. Mai 2023

Kedelig mad

Kedelig mad. Ingen pynt eller grønt på hovedretten. Skrabet dessert. Ikke noget godt indtryk. Kan de virkeligt ikke gøre det bedre når det nu er Dining Week? Det er jo her, de skal imponere gæsterne og sikre, at man kommer igen.

16. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste italienske restaurant i…

Den bedste italienske restaurant i København.

Vi har prøvet mange restauranter i København, og kan uden tvivl sige at den mad vi fik på Retrogusto er den bedste italienske mad vi har fået i København.

Venlig, charmerende og autentisk personale.

6. Jänner 2023

En lille perle på Vesterbrogade

Denne lille perle på Vesterbrogade gør ikke meget væsen af sig, men der er super hyggeligt, og maden er virkelig lækker. De kan finde ud af at sammensætte smage. Nok den bedste vitello tunato vi har fået.
De to tjenere yder perfekt service i et behageligt tempo og toneleje.
Vi glæder os meget til at komme igen.

3. Februar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Solid italiener

Lidt aparte indretning, men hyggelig nok. Virkelig god og veltillavet mad. Begrænset vinkort, men både den hvide og den røde, som vi fik anbefalet, passede perfekt til det, vi spiste. Retterne kom på bordet forholdsvis hurtigt efter hinanden selvom restauranten denne lørdag aften var fuldstændig pakket. De tre tjenere have travlt, men ikke mere end at de konstant var opmærksomme på gæsterne. Venlig og professionel betjening. Alle pengene værd.

31. Oktober 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi var 4 her til aften og maden var god…

Vi var 4 her til aften og maden var god og betjeningen lige så. Det var dog en aber dabei: da vi kom så spurgte tjeneren om vi ville have et glas prosecco hvilket vi takkede ja til. Vi troede det var “on the house” ud fra den måde han spurgte på. Men regningen lød efterfølgende på 234 kr for 3 glas!!! Alene sådan noget ødelægger oplevelsen og det er ærgerligt fordi resten var som det skulle være

28. November 2020

God oplevelse

Dejlig, velsmagende mad - kalvekødet var super mørt og meget venlig betjening af ægte italiener.
Ingen problemer med delvis betaling med smartbox. Lokalitet pænt og rent - også toilet.

30. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr