Reuclinic Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefaling af Sara og re:u clinic

Jeg kan kun anbefale Sara og re:u clinic. Jeg fik i sin tid fjernet synlige kar hos hende i den klinik, hun var i før, og da hun åbnede sin egen, valgte jeg at følge med. Siden er det blevet til et længere forløb med hårfjerning og peeling, og jeg har ikke ét eneste dårligt ord at sige. Klinikken er samtidig hyggelig og et rart sted at komme.

Sara er fagligt dygtig og meget ærlig i sin rådgivning. Hun siger til, hvis noget ikke giver mening, i stedet for bare at sælge en behandling, og resultaterne taler for sig selv. Man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem.

Kommer helt sikkert igen.

4. September 2026

Antwort von Reuclinic

Tusind tak for din virkelig fine og personlige anmeldelse 🫶 Det betyder utrolig meget for mig, at du har valgt at følge med fra den tidligere klinik.

Det er en kæmpe glæde at høre, at du har følt dig tryg gennem hele dit forløb, og at du oplever både rådgivningen, behandlingerne og resultaterne som noget, du kan være glad for. For mig er det netop vigtigt, at behandlingerne altid tager udgangspunkt i den enkelte, og at ærlig og faglig rådgivning kommer før salg.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen, tusind tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din oplevelse ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg føler mig altid i de tryggeste…

Jeg føler mig altid i de tryggeste hænder hos re:u clinic. Sara er utrolig dygtig, professionel og samtidig nærværende. Hun lytter til mine ønsker og behov og går aldrig på kompromis med et naturligt resultat. Jeg stoler fuldt ud på hendes vurdering. En behandler, jeg varmt kan anbefale.

20. Februar 2026

Antwort von Reuclinic

Tusind tak for de meget fine ord og for din tillid. Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du føler dig tryg hos re:u clinic, og at du oplever, at dine ønsker og behov bliver lyttet til.

For mig er det vigtigt, at behandlingerne altid tager udgangspunkt i dig, og at resultatet føles naturligt og harmonisk. Derfor er det en stor glæde, at du fremhæver netop dette.

Tak fordi du vil anbefale re:u clinic, jeg glæder mig til at se dig igen ✨😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun haft gode oplevelser hos…

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Sara. Hun er utrolig dygtig og professionel, og jeg føler mig altid i trygge hænder. Resultatet bliver altid naturligt og smukt. Kan varmt anbefale Re:u clinic <3 <3

22. Mai 2026

Antwort von Reuclinic

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse ❤️

Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du altid føler dig tryg og godt taget hånd om hos re:u clinic. Tryghed, grundighed og naturlige, harmoniske resultater er noget af det, jeg lægger allermest vægt på i mit arbejde.

Jeg er så glad for, at du har haft gode oplevelser hos mig, og jeg sætter stor pris på din tillid og på, at du vil anbefale klinikken videre 🫶🏼

Tusind tak for de søde ord – det varmer mere, end du tror 😍

Jeg glæder mig til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel behandling og god vejledning

Sara er virkelig dygtig og jeg er altid fuldt ud tilfreds med resultatet efter behandlinger hos hende. Kan kun anbefale hende til alle - både i forhold til behandlinger og vejledning.

24. März 2026

Antwort von Reuclinic

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine varme ord 🥰

Det glæder mig oprigtigt at høre, at du altid er tilfreds med dine behandlinger hos mig. Det betyder meget, at du har tillid til min faglighed og føler dig tryg ved både behandlinger og den vejledning, jeg giver.

Tusind tak for din tillid og for at anbefale mig videre. Det sætter jeg utrolig stor pris på ❤️

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Re:u Clinic er uden tvivl den bedste…

Re:u Clinic er uden tvivl den bedste kosmetiske klinik i byen.
Sara, er utrolig dygtig, professionel og ekstremt grundig – man føler sig tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren.

Hendes behandlinger er ren velvære, og man går derfra med de fineste, naturlige resultater hver eneste gang.
Hun har en imponerende viden og arbejder med stor omhu, så man altid føler sig i de bedst tænkelige hænder.

Jeg elsker produkterne fra ZO Skin Health, og Saras vejledning i brugen af dem er både grundig, personlig og let at forstå – det gør en kæmpe forskel for resultaterne.

Jeg kan kun give Re:u Clinic mine allerbedste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

24. Jänner 2026

Antwort von Reuclinic

Tusind tak for din fine og meget personlige anmeldelse🩷

Det betyder utrolig meget for mig at høre, at du føler dig tryg og i de bedste hænder når du kommer i klinikken. For mig handler en behandling om langt mere end selve resultatet, det handler om nærvær, kvalitet og om at skabe en oplevelse, hvor du føler dig set og tryg hele vejen igennem.

Jeg er så glad for, at du værdsætter de naturlige resultater og den grundighed, jeg lægger i hver eneste behandling. Det er netop den tilgang, jeg ønsker skal kendetegne re:u clinic.

Og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for ZO Skin Health. Hudpleje er en vigtig del af den langsigtede rejse, og jeg elsker at kunne guide dig personligt, så din hud får de bedste forudsætninger for at udvikle sig smukt og sundt.

Tak for din tillid, din loyalitet og for at vælge mig hos re:u clinic. Det er en fornøjelse at have dig som kunde, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen 😍

Sara

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr