Unternehmen hat geantwortet
Goed: tweedehands kleding en stylisten Minder goed: ik kreeg previews met rokken en daarna alleen broeken; ik had het idee dat 2 processen door elkaar liepen; en ik heb ja gezegd tegen het idee om mi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Massaproductie van (lage kwaliteit) kleding leidt tot een overvloed aan keuze voor de reguliere consument en warmt onze aarde onnodig op. Tijd voor verandering - Wij willen de industrie, jouw stijl en onze aarde 'Revifen'
Hofland 65, 3641GD, Mijdrecht, Niederlande
- 085 0607147
- help@revife.nl
- revife.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Leuke concept
Ik heb een tijdje terug voor het eerst een box besteld. Mega leuk, voelt als een cadeautje. Ik heb uiteindelijk minder gehouden dan gehoopt. Maar dat is helemaal okee voor een eerste keer. Bedankt nog!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Mijn styliste heeft kwaliteitsitems in voor mij gewenste heldere kleuren geselecteerd. De outfits zijn grotendeels ook nog eens mix en match. 1 malige stylingfee is het zeker waard!!! Items die ik zelf niet snel vind. Aanrader!
De kwaliteit van de kleding liet te…
De kwaliteit van de kleding liet te wensen over, prijs kwaliteit stond niet in verhouding
Revife is helemaal geweldig
Revife is helemaal geweldig. Alina mijn persoonlijke styliste heeft aan de hand van mijn feedback een super mooi kledingpakket voor mij gemaakt waarvan ik de helft heb gehouden. De items die ik niet heb gehouden vond ik wel heel gaaf, maar pasten net niet goed genoeg. Geen punt bij tweedehands kleding, kan gebeuren. Super goed initiatief, scheelt mij een hoop tijd aan shoppen, frustraties en miskopen. Ik ben ronduit blij met Revife!

Ruim 2 maanden gewacht op een box
Ruim 2 maanden gewacht op een box, waarvan humanitas kleding wordt weggezet voor absurde prijzen (sommigen duurder dan nieuw in de winkel) maten doorgegeven en ook nog een te kleine maat toegestuurd krijgen.

Love this concept!
Quality preloved items together with an amazing personal service. With every box they get to know you better and the results improve. Love this concept!

Antwort von Revife
Uniek concept wat ik zeker aanbeveel
Uniek concept wat ik zeker aanbeveel! José nam al mijn feedback mee in het uitzoeken van gepaste outfits voor mij! Ze deed dit met veel zorg, goeie smaak en geduld! Het concept zit goed in elkaar. Communicatie verloopt vlot. Ik was zelfs aangenaam verrast door enkele outfits die José voor mij had uitgezocht, die ik anders zelf nooit gekocht zou hebben maar nu dus wel 😉 Bedankt José en team, echte aanrader!

Revife is top
Revife is top, ze snappen echt precies wat je stijl is! Maar omdat ik zo’n twijfelaar ben toch niet alles gehouden, en kreeg daarna 5 vervangende items, die echt geweldig waren! Regina heeft het harstikke goed gedaan. En het zijn echt milieu bewuste merken, dus tweedehands en ook nog eens duurzaam gemaakt!

Antwort von Revife
Was voor mij nogal onduidelijk
Goed: tweedehands kleding en stylisten
Minder goed: ik kreeg previews met rokken en daarna alleen broeken; ik had het idee dat 2 processen door elkaar liepen; en ik heb ja gezegd tegen het idee om mij kosteloos nog 5 items te sturen, en daar nooit meer iets op gehoord (toch weer twee processen of communicatielijnen?)

Leuke nieuwe outfits
Super leuk om nieuwe outfits te proberen, maar bijna niets paste goed. Het is dus erg moeilijk om de juiste maat door te geven en te krijgen

Klinkt leuk, is niks…
Van dag tot bestelling tot ontvangst box duurde ruim 6 weken. Dus geen 3 zoals op de website staat. Daar krijg je overigens hele nette mails over, maar daar heb je niks aan. Duurt gewoon echt te lang.
Toegestuurde outfits vielen mij erg tegen, inspiratieloos.
Sommige kledingstukken waren ook wel echt in zeer gebruikte staat. Prijzen zijn tussen de 60- 70% van de NIEUWwaarde. Dat vind ik toch wel erg gortig. Vooral omdat het ook wel ging om hele basic items. Die je echt voor een paar euro op vinted kunt vinden. Als het nou nog echt hele aparte kledingstukken waren geweest was het misschien nog iets anders.
Pasvorm en maten waren ook zeer matig. Bijna alles was te groot en vormeloos.
Nee helaas, Revife slaat hier de plank nog volledig mis.

Antwort von Revife
Heel erg leuk idee en super om een…
Heel erg leuk idee en super om een speciaal uitgezocht pakket te mogen ontvangen, samengesteld door Alina. Communicatie goed en soepeltjes, puntje van feedback: transparant zijn over de levertijd. Duurt het langer, dan meteen aangeven, ik weet dan waar ik aan toe ben.

Wat een teleurstelling
Wat een teleurstelling. Na 3 verschillende stylistes te hebben gehad voor 1 bestelling een doos vol stinkende kleding ontvangen. De preview was alles behalve mijn voorkeuren, zelfs na een enorme lading aan persoonlijke fotos, een pinterest bord en de uitgebreide stylquiz. De meeste items waren anders dan opgegeven voorkeuren, een aantal items best wel ok, maar de prijzen 🤯. Brrrr voel me na het passen vies en de hele doos retour. Super jammer, had zo gehoopt op een duurzaam alternatief.

Fijn contact goede service
Fijn contact, goede afstemming en materialen. Goede service. Zal zeker nog eens een set bestellen zodat kleding een nieuwe kans krijgt.

Geen goede afstemming
Geen goede afstemming, duurde erg lang. Meerdere malen contact, maar het liep niet. Ik hoop ik hierin een uitzondering

Antwort von Revife
Great way to buy good quality second hands!
Really love the idea of buying second hand clothes instead of new ones!
The quality was great, it was like buying and trying on new items.
Unfortunately, not everything was a great match with me and my style, but for a first time, that completely makes sense.
Most items fit very well, so the sizes were good!
I really enjoyed being styled and receiving so many items, and I Hope to do this again soon. I also expect that a next time we will be able to find even better matches together with my stylist Sterre!

Revife is top!
Revife is een ontzettend leuk concept. Je levert je voorkeuren aan qua kledingstijl en een stylist stelt ontzettend leuke outfits samen, allemaal tweedehands kleding. Mijn stylist Suze heeft dat super goed gedaan!

Als een cadeau ervaren
Als een cadeau ervaren! 💖 Ik merkte dat ik steeds hetzelfde kocht of voor trendy koos en het voelde niet (meer) als mijzelf. De inspiratie ontbrak mij helemaal.
Het ontvangen alleen al van de uitgekozen outfits voelde echt cadeautje!!! 😍 José had (4) mooie outfits gekozen, die mij allemaal goed stonden en qua maat perfect zaten. Bewondering hoe raak de keuzes van José waren met het samenstellen van de 3 outfits. Eén (extra) setje was out of de box, die vond ik prachtig!
Ik zou zeggen: doe jezelf dit zeker een keer cadeau 💝

Antwort von Revife
De kleding die ik opgestuurd kreeg was uitgesproken en stoer
De kleding die ik opgestuurd kreeg paste écht bij me. Ik ben positief verrast over hoe goed styliste Alina deze items wist te selecteren door middel van de info die ik online deelde met haar. De kwaliteit van de kleding vind ik erg goed en de prijs kloppend. Ik ga zeker vaker shoppen bij Revife. Het scheelt me een hoop tijd (en prikkels van de drukke stad), het levert me uitgesproken outfits op waar ik me goed in voel én het sluit aan bij mijn levensstijl (verkleinen ecologische voetafdruk).

Eyecather
Verbaasd hoe goed Regina mijn stijl heeft weten te vangen. Ik vroeg om een aantal eyecatchers en die hoge ogen gooi ik wel. Al meerdere complimenten gekregen en al mijn kortingsbonnen al uitgedeeld ondertussen.

Antwort von Revife
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.