Rhodos | Wellness & Outdoor Living Bewertungen

4,7

Prima produkt, na heel veel pogingen kreeg ik eindelijk een mens aan de lijn die de wifi connectie toelichte Contact opnemen met klanten om te horen hoe product bevalt zou meerwaarde zijn. Chat... Mehr ansehen

Ik heb een Zwembadpomp Speck Pump Badu Top II besteld. Mijn oude pomp heeft het 26 jaar uitgehouden. Pomp is zeer snel geleverd. Bij aankoop werd mij telefonisch verzekerd dat de koppelingen bij de po... Mehr ansehen

1. Garten

Bij Rhodos geloven we dat vrije tijd, samen met familie en vrienden, essentieel is voor het genieten van een gezond en ontspannen leven. Ons toegewijde team, met jarenlange ervaring, zorgt voor een naadloze integratie van jouw wensen in elk ontwerp en elke installatie. Daarvoor verkopen en bouwen/installeren we hoogwaardige zwembaden, sauna’s, spa’s en outdoor living producten die jouw thuis transformeren in een plek van ontspanning en samenzijn.

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Alle Bewertungen

400 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mijn pakje werd terug verzonden…

Mijn pakje werd terug verzonden helaas,maar door de snelle reactie van Lorenzo zijn we erachter gekomen dat het huisnummer er niet bij stond,ik heb het pakje nadien heel snel ontvangen.mijn complimenten aan lorezo.ik ben 100 procent tevreden.doe zo verder .

12. August 2026

Uitstekende service en snelle, correcte levering.

Bij Rhodos werd ik telefonisch bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Mijn vragen en verzoek om extra informatie werden uitgebreid en duidelijk beantwoord. De bestelling werd vervolgens correct en tijdig geleverd. Kortom, een zeer positieve ervaring en een aanrader!

3. August 2026