Fik hevet mine visdomstænder ud. Birgit og hendes personale var så søde og gode til st berolige mig. Det føltes meget trygt. Kan virkelig anbefale stedet. De er enormt søde.
Unternehmen hat geantwortet
Ankom i sin tid som akutpatient fra en anden tandlæge. Der blev taget imod mig med åbne arme i min pressede situation, og jeg havde et længere og krævende forløb. Jeg blev behandlet til UG hele vejen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sct. Knudsgade 1,1. th, 4100, Ringsted, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Ringsted Tandklinik
Jeg har en rigtig dygtig og kompetent tandlæge, der renser mine tænder omhyggeligt og godt. Der er omtanke for mig som menneske og jeg giver Pia mine bedste anbefalinger.

Antwort von Ringsted Tandklinik
God behandling og tog imod mig ret hurtigt.

Antwort von Ringsted Tandklinik
God hurtig og behagelig betjening fra alle personaler.
Jeg oplever at være i “trygge og dygtige hænder”

Antwort von Ringsted Tandklinik
God information om forløbet og hurtig/god behandling. Fik hevet en flækket tand ud og sat en ny i. Rart endelig at kunne bruge venstre side i munden til at tygge med.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Stor venlighed og forståelse for patientens behov,altid smil på og god tid til at lytte,så jeg føler mig altid i de bedste og tryggeste hænder, tak!

Antwort von Ringsted Tandklinik
Jeg kan på det varmeste anbefale Ringsted Tandklinik og i særdeleshed tandlæge Birgit Haargaard og tandplejer Lene Hansen. De er begge fagligt super-dygtige og meget meget empatiske.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Fin og høflig betjening / behandling.
Der er lidt lang ventetid, når der skal betales.

Antwort von Ringsted Tandklinik
En venlig og behagelig modtagelse og en grundig information om, hvad det drejer sig om.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Min tandlæge formår at udføre sin behandling på en måde der får mig tilbage i tandlæge stolen gang efter gang, selvom jeg ikke bryder mig om at skulle til tandlæge. Det er altså godt klaret. Samtidig holder en aftale, der varsles i rigtig god tid og det er nemt at ændre en aftale

Antwort von Ringsted Tandklinik
Venlig personale. Er lyttende og forstående. Lidt dyre end andre. Men god service. Kan meget varmt anbefale dem.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Det er bare altid godt - tak

Antwort von Ringsted Tandklinik
Dejlig atmosfære og fin small toork under behandling.
Altid behagelig og fin hurtig behandling.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Rigtig god oplevelse, hver gang. Selv for mig med tandlægeskræk. Alle er søde og venlige og atmosfæren er rolig og positiv. Man føler aldrig man bliver prakket noget ekstra på, som jeg har oplevet flere andre steder. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Den er hurtig overstået godt på vej af en dygtig tandplejer.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Lena er altid smilende og imødekommende 😊

Antwort von Ringsted Tandklinik
Tandlægen foretog en grundig gennemgang og rensning af mine tænder og gav gode råd mht. tandhygiejne.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Personalet var som altid rigtig søde og behagelige og altid en smil med på vejen . Altid hjælpsomme uanset om det er en kort eller lang besøg, billigt eller dyrt.
Så kan til enhver tid anbefale Rinsted Tandklinik
VH Karin

Antwort von Ringsted Tandklinik
Første gang i klinikken som kunde. Følte mig taget godt i mod og godt og omsorgsfuldt behandlet. Tandplejeren forklarede, hvad hun gjorde undervejs, hvilket jeg godt kan lide- hun gav mig oplysninger, så jeg selv kunne træffe valg om røntgen. Jeg følte mig inddraget og helt tryg.

Antwort von Ringsted Tandklinik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.