RISK Bewertungen 97

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag had ik pech. Na lang te hebben gebeld met de alarmcentrale kwamen we erachter dat de Risk-voorwaarden daar niet bekend waren. Ik heb Risk zelf proberen te bellen, maar ze waren moeilijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De snelheid waar de vraag die je stelt wordt behandeld.b.v.bij verandering van autoverzekering wordt altijd een prima alternatief gezocht…..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij: 1 de koop en verzekering van een andere auto 2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde. Geduldig en vr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er is nagenoeg geen contact met Risk te krijgen, telefonisch is men niet bereikbaar en per mail duurt de beantwoording enorm lang. Resultaat, schade afhandeling van een caravan schade duurt van septem... Mehr ansehen

1. Versicherungsmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Happy customers is ons motto binnen RISK. In nauwe samenwerking met onze partners, streven wij met een professioneel team van ruim 100 medewerkers, het leven van onze klanten een stukje makkelijk te maken. Ons Insurtech platform is breed inzetbaar voor API-partners, Assurantie-adviseurs, Softwarepakketten, Online-labels en Verzekeraars. Wij kiezen daarbij voor een STP-werkwijze, Plug-and-Play-integraties en innovatieve aanpak. Wij bieden een ruim aanbod van producten zowel in Volmacht als via Direct writers. Een aanstelling is binnen een dag geregeld! Dankzij ons cloud-based platform bieden wij als Insurtech Serviceprovider de mogelijkheid om een breed scala aan financiële producten te vergelijken en af te sluiten. We bieden tal van oplossingen aan en zijn altijd bezig met (door) ontwikkelingen van nieuwe producten.

2,5

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn oude auto was verzekerd bij risk…

Mijn oude auto was verzekerd bij risk via een tussenpersoon. Ik ben een jaar bij ze verzekerd geweest en heb geen negatieve punten kunnen ontdekken. Wel over de tussen persoon.
Verder verbaas ik me over de service kosten. Omdat ik de verzekering heb opgezegd moet ik service kosten betalen. Hoe dan..... ik betaal toch premie per maand? Daar moet dit toch in zitten? Die premie hoeven ze niks voor te doen die komt automatisch bij hen terecht. Toch krijg ik mijn laatste maand premie niet volledig terug. Gekke gang van zaken die bij verzekeringen kennelijk normaal zijn, ondanks dat het niet hele grote bedragen zijn toch vreemd. Bij de bakker en slager zit dat toch ook gewoon bij het product in.

29. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb hier 25 polissen lopen maar echt…

Heb hier 25 polissen lopen maar echt waardeloos bedrijf oa schades worden na 3mnd pas eens vergoed terwijl op dag 1 wordt gezegt duidelijk geen blaam wordt uitgekeerd.
Haal hier alles weg

20. Oktober 2023

Goedemorgen,

Zou u contact op willen nemen met Klacht@risk.nl zodat wij u verder kunnen helpen?

Bereikbaarheid ZEER slecht -2-

Zoals ik al eerder schreef, is de bereikbaarheid zeer slecht en een reactie blijft veelal uit. Op mijn review reageerde men verbazingwekkend snel. Ik heb mijn gegevens gedeeld met het adres dat Riks in haar reactie schreef. Deze reactie van Risk lijkt echter voor de bühne. Want ik mocht nog geen reactie ontvangen.

8. Mai 2024

Scooter verzekering en schade

Ik had een scooterverzekering bij Risk. Op 4 december heb ik schade aangericht aan iemands auto. Het duurde 3½ maand voordat de schade hersteld werd door Risk.
Op 8 maart verkochte ik de scooter en heb de vrijwaringsbewijs op 28 maart naar Risk gemaild. Nog steeda blijft Risk geld incasseren van mijn rekening.
SLECHTSE VERZEKERING OOIT. Zelfs 1 ster is te veel

4. Dezember 2023

Goedemorgen,

We vinden het erg vervelend dat u onze dienstverlening zo ervaren heeft. Graag komen we met u in contact om dit op te lossen. Kunt u contact opnemen met klacht@risk.nl?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik had via de Consumentebond een…

Ik had via de Consumentebond een autoverzekering bij Risk / Neerlands afgesloten. Omdat ik daar achteraf spijt van had heb ik binnen de wettelijke termijn de verzekering, ook weer via de Consumentebond, geannuleerd nog voor de ingangsdatum. Het annuleren is door de Consumentenbond via de mail bevestigd. Desondanks blijft Risk bij herhaling proberen premie te incasseren en houdt zich verder onbereikbaar. Ik heb geen spijt dus dat ik heb opgezegd. Slechte bereikbaarheid en communicatie.

15. April 2024

Goedemiddag,

Vervelend om te lezen dat het verkeerd gaat. Zou u contact op willen nemen met klacht@risk.nl? Dan kunnen wij u verder helpen met uw probleem.

Risk stopt mijn polis op 13-03-2024

Risk stopt mijn polis op 13-03-2024
En beweert dat ik niet verzekerd was op de dag vande aanrijding op 6 maart .
Nou mooi klacht ingediend bij kifid.nl met alle stukken waarop staat bij de rdw dat ik wel verzekerd was op de dag van de aanrijding

Je word niet geholpen aande telefoon je word wegedrukt GEEN AUTO VERZEKERING AFSLUITEN .

10. April 2024

Beste klant,

We betreuren de gang van zaken en hebben inmiddels ook via onze klachtprocedure uw bericht ontvangen. We hopen er samen met u uit te komen.

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Totaal niet klantvriendelijk en mee denkend. Reageren niet op mails en zijn slecht te bereiken. Zonder pardon nemen ze beslissingen voor je ipv dat ze even contact eerst met je opnemen.
VERZEKER HIER NIKS!
NIET AAN TE RADEN

8. April 2024

Goedemorgen,

We vinden het vervelend om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. Mogen wij u vragen om contact op te nemen met klacht@risk.nl? Dan kunnen we samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Geen antwoord op mijn mails van 4

Geen antwoord op mijn mails van 4, 25 januari en 13 februari 2024. Ik vind het zeer slecht dat mij mails [3] stuks niet beantwoord worden. De vraag is niet moeilijk maar blijkbaar het antwoord wel!! Tevens duurde het erg lang voor de op 8 december 2023 gemelde schade werd "afgehandeld" te weten tot 4 jan. 2024. N.a.v. de begeleidende brief, waarin uitleg werd gegeven over het te vergoeden bedrag, werd door mij verdere uitleg gevraagd zoals geschreven. Dus Risk door mij worden geen klanten aangebracht. WAARDELOZE SERVICE!!

4. Jänner 2024

Goedemiddag,

Wat vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft moeten ervaren. We willen u graag verder helpen aan een oplossing en met u in contact komen. Kunt u contact opnemen met klacht@risk.nl?

Dramatisch bedrijf

Dramatisch bedrijf. Niet te geloven hoe hun omgaan met schade. Ik ben een klant van een andere verzekeraar en wil mijn schade melden omdat een verzekerde van risk tegen mij is aangebotst. Ik wacht al 5/6 maanden op enige reactie. Nu ontvang ik een besluit. Afgewezen!! Omdat mijn getuige de datum niet meer weet. Dankzij zichzelf pakken ze dit pas nu op en word mijn schade afgewezen die door twee getuige is gezien!

Belachelijk! Vreselijk!

2. Februar 2024

Beste Loïs,

Graag komen we telefonisch met u in contact om de situatie met u door te nemen. Wilt u uw telefoonnummer sturen naar klacht@risk.nl? Wij zullen u vervolgens bellen.

Slechtste bedrijf ooit

Wat een vreselijk bedrijf. We hadden ergens anders een autoverzekering en is zonder ons weten over gegaan naar Risk, alle voordelen die we hadden bij de oude verzekering was in een keer weg en werd de verzekering stukken duurder. We proberen al sinds Oktober 2023 weg te gaan bij Risk verzekeringen maar ze weigeren om ons te helpen. We hebben in 2023 gebeld gehad om op te zeggen en toen werd er gezegd moet je via het oude portaal doen van je oude verzekering en dan komt het goed. Niet dus!!
Nogmaals contact gehad met de klantenservice en toen zei de beste man: tja ik zie hier niks staan in het systeem moet je maar een mail sturen en voordat ik iets kon zeggen werd er al opgehangen. Wij een mail gestuurd dat we al sinds oktober zitten te wachten op een bevestiging en dat we in december 2023 al niet meer verzekerd willen zijn bij Risk maar ook hierop geen reactie mogen ontvangen. Geprobeerd om nogmaals de klanten service te bellen maar helaas geen gehoor. We hebben nu nog eenmalig gemaild en anders zijn we genoodzaakt om andere stappen te moeten ondernemen omdat je anders gewoon niet van je verzekering afkomt.
Dus wees gewaarschuwd en sluit hier nooit je verzekering af!!!!!!

24. Jänner 2024

Beste klant,

We vinden het vervelend om deze review te moeten lezen. Dit zou niet de bedoeling moeten zijn. Daarom komen we graag met u in contact om uw verzoek juist te behandelen. Wilt u alstublieft een mail sturen naar klacht@risk.nl met uw NAW-gegevens? Dan kunnen wij samen met u de juiste oplossing zoeken.

Excuses voor het ongemak en we komen graag in contact.

Super slechte ervaring

Super slechte ervaring !
Mijn aanmelding werd zonder reden afgewezen, gevolgd door onverwachte facturen na opzegging. Dit heeft mijn vertrouwen geschaad. Ik hoop op een duidelijke uitleg en een snelle oplossing.

28. Dezember 2023

Beste klant,

Vervelend om te moeten lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Om u van een gepaste reactie te voorzien en te kijken wat we verder voor u kunnen betekenen, komen we graag met u in contact. Kunt u contact met ons opnemen via klacht@risk.nl?

We vernemen graag van u.

Lange wachttijd schade

Al paar jaar klant van Risk nu onze 1e schade. Na 6 weken wachten nog steeds geen reactie op onze schade. Je kunt mailen maar geen reactie. Wij gaan zo snel mogelijk naar een ander.

10. Jänner 2024

Beste klant,

Vervelend om te lezen dat u dit heeft moeten ervaren. We komen graag met u in contact. Kunt u contact opnemen met klacht@risk.nl?

Meerdere malen verzekering opgezegd

Meerdere malen verzekering opgezegd, per mail, per telefoon. RISK blijft geld van mijn rekening afschrijven, terwijl de scooter al meer dan een half jaar niet meer op mijn naam staat! Sluit hier aub geen verzekering af!

5. November 2023

Beste klant,

We vinden het vervelend dat u onze dienstverlening zo ervaren heeft. Kunt u contact opnemen met klacht@risk.nl? Dan kunnen we samen met u naar een gepaste oplossing kijken.

RISK Verzekeringen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr