Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Al enkele jaren klant ! Top kwaliteit kledij, vooral de jeansbroeken zijn zeer uniek en zitten comfortabel. Retourbeleid loopt ook heel vlot en correct. Verzending ligt ook aan de snelle kant meesta... Mehr ansehen
Ik heb al meerdere keren bij Rivero besteld en mijn ervaringen zijn tot nu toe altijd goed geweest. De website is overzichtelijk en bestellen gaat snel en makkelijk. Mijn bestellingen kwamen telken... Mehr ansehen
Zowel de kwaliteit van de kleding als de levering is top tier. Altijd volgende dag netjes geleverd en van de kleding altijd superlang plezier. Jeans zijn van hoge kwaliteit en de vesten of andere bove... Mehr ansehen
Baan 50, 3011CC, Rotterdam, Niederlande
Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Slechte kwaliteit, wassing verdwijnt uit de broek

Antwort von Rivero
2x bij rivero besteld. Alle 2 de bestellingen waren broeken. Eerste broek beviel goed, geen bijzonderheden. De 2e bestelling was ook een broek, na een maand zat er al een scheurtje in de broek. Heb hierover 2 mail verstuurd maar geen enkele reactie ontvangen, bijzonder!

Antwort von Rivero
Ik had een broek besteld, broek in de was gedaan zoals beschreven en de hele wassing is verloren gegaan. Ik heb geprobeerd contact te zoeken met het bedrijf en er word niet gereageerd.

Antwort von Rivero
Ik heb 23 maart een broek besteld bij rivero, en na een week dat hij niet binnen was gekomen stuurde ik een mail met de vraag waar mijn bestelling blijft. Blijkbaar was de broek niet op voorraad en kwamen ze daar toen pas achter (op hun website staat 1 dag levertijd). Ik kreeg de optie om mijn geld terug te krijgen of te wachten tot de broek op voorraad was. Ik heb aangeven dat ik mijn geld terug wil, dit is inmiddels 7 dagen geleden en nogsteeds geen reactie of geld terug.....
Order #46680

Antwort von Rivero
Mooie broeken! Helaas gaat de wash kleur eraf als je hem te vaak wast. Na een mail gestuurd te hebben heb ik gratis een nieuwe broek gekregen. Top klantenservice
Ik heb helaas geen goede ervaring met Rivero.
In eerste instantie ging het al mis met mijn bestelling, want mijn pakket was kwijtgeraakt. Ik heb meerdere keren moeten mailen voordat ik eindelijk een reactie kreeg. Uiteindelijk werd het wel opgelost en is mijn bestelling opnieuw opgestuurd, dus dat was netjes geregeld.
Maar toen ik het pakket eindelijk ontving, bleek één item de verkeerde maat te zijn en het andere item paste gewoon niet. Ik wilde dit retourneren, maar dat kon niet meer omdat ik volgens hen buiten de retourtermijn zat. Dit terwijl ik mijn pakket juist later had ontvangen door hun eerdere fout.
Ik heb hier opnieuw over gemaild, maar krijg nu weer geen reactie. Dat vind ik erg frustrerend. Ik wil gewoon mijn bestelling kunnen retourneren zoals het hoort.
Al met al een teleurstellende ervaring door de slechte communicatie en service.
Het gaat om order #45165

Antwort von Rivero
Trui gekocht aardig personeel en goede kwaliteit!
Hele dikke tracksuit gekocht hier en de kwaliteit is van een ander niveau! Top service heren
Good service, got a new product that was more expensive than the original buy because it was out of stock!
Mooie kleding. Wel prijzig als ik eerlijk ben maar je kan jezelf afwntoe wel verwennen met iets moois
ze hebben goeie win acties mooie longsleeves en gaan goed mee met wat nu aan is waardoor er geen slechte kleding stukken zijn
Broeken zitten altijd top veel verschillende opties en altijd nette designs
Unreal clothing, got a lot here also for my brother. Fabric is amazing can’t wait to complete more outfits with Rivero✨✨
Altijd goeie service ik bestel altijd mijn broeken via Rivero ik heb er inmiddels 4 het is echt top kwaliteit broeken. Daarnaast zijn ze zo snel met leveren het is altijd binnen 1 dag in huis.
Ordening clothing and accessoires on Rivero’s website was great. Quality is outstanding and it was delivered within 1 day. It is my favorite brand and most of my clothes are from Rivero. Heard about it few years ago and became a Fan!
Thanks Rivero, Great service and a great brand!
Ik heb nu 3x kleding besteld bij Rivero.
Deze 3x heb ik altijd voorspoedig ervaren. Het simpele traject... bestel, betaal en ontvang!
Kleren zijn van goede kwaliteit en heb hier dan ook geen problemen mee gehad
Koop hier al broeken sinds 2023 en altijd erg tevreden geweest! Kwaliteit is heel erg goed, broeken gaan oprecht anderhalf jaar mee bij mij. Snelle verzending, en altijd snelle reactie als ik een vraag had.
Blijf een trouwe klant!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.