De forstår at min virksomhed er en specielbutik, som har brug for en ekstraordinær vejledning inden for annoncering. De har forstået at hjælpe og vejlede mig til at opnå mine ønsker igennem de sidste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Dygtige håndværkere over mange brancher. Vi har gennem flere år brugt Riveronline.dk som vores samarbejdspartner, når vi tilbyder online markedsføring til vores kunder. Langt de fleste kunder, opn... Mehr ansehen
Hej derude Vi kom til RiverOnline i februar 2019, men ønsket om en brandingkampagne og efterfølgende en retargeting kampagne til vores nye PLUSdesigner. Vi blev ret hurtigt enige om et... Mehr ansehen
Thumbs up! Word to Word har gennem en årrække brugt River Online til optimering af vores Adwords annoncer, SEO og senest også til Facebook. River Online har løst opgaverne til vores fulde tilfred... Mehr ansehen
Vi elsker det vi laver, og det gør samtlige af vores kollegaer. I River Online har vi en klar vision, og det er at revolutionere branchen indenfor online marketing! Vi vil gøre op med gyldne løfter og popsmarte sælgere, vi ønsker at skabe nye standarder indenfor hele branchen.
Havnegade 34A, 5000, Odense C, Dänemark
fik lynhurtig og kompetent hjælp
Kasper Hermansen vide hvad han snakker om og kan forklare ting på en måde, selv jeg forstår
Two thumbs up!
Mads fra River Online har hjulpet vores virksomhed med alt fra opsætning af konverteringsmål og kampagner i FB til indførelse i, hvordan vi forstår og bruger de forskellige værktøjer fremadrettet.
Vi kan nu målrette vores annoncer mere specifikt og bruge FB langt mere effektivt.
Kasper fra Riveronline.dk har hjulpet os med at få vores Instagram shopping op at køre - det var hurtigt og nemt. Vi giver 5 stjerner for den gode service, og vi kan klart anbefale at samarbejde med Kasper og Riveronline.dk
Tusind tak for hjælpen.
Super god service, og hurtig respons.
Kommunikationen foregår så jeg forstår det. (Ikke i it faglige termer)
Jeg har fået god hjælp til mine Instagram og Facebook shopping moduler, samt fået hul igennem til Facebook support.
Jeg har kun fået introduktion indtil videre, men vi er kommet godt fra start og det er rart at have fysiske personer der hjælper mig gennem junglen af it muligheder ift. markedsføring. Så indtil videre kan jeg varmt anbefale :)
Fremragende bureau
Jeg har nu haft Riveronline med på projektet i snart et år, og har kun gode ting at sige om dem. Tidligere havde vi et bureau på projektet, der lagde meget vægt på, at vi kun kunne vinde ecommerce ved at give rabatter - det har jeg endnu ikke hørt River sige. I stedet kommer de proaktive med massere af anbefalinger, kompetent vejledning, og så er deres arbejde med vores SoMe, paid search og SEO med til at skubbe os i den helt rigtige retning.
God oplevelse
Vores facebook og Instagram var pludseligt blevet deaktiveret, og i sådan en situation er man på den, man kan ikke ringe til nogen, og på grund af en hacket mailadresse kunne vi ikke modtage svar på mail. Jeg fandt frem til River Online, heldigvis en god oplevelse. Professionel og venlig service fra Alexander og Kasper, og til sidst var der med deres hjælp menneskelig kontakt til Facebook, og nu er vi kørende igen.
Kan klart anbefales.
Salon Helle, Odense
Har fået god og hjælpsom SOME-vejledning her:-)
Har haft et super samarbejdet med Rasmus Gøtzsche og hans team. Dygtige, professionelle og nede på jorden. Meget tilfreds med måden de eksekverede på for os.
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med River Online - særligt Rasmus og Patrick. De er super dygtige, proaktive og hjælpsomme. River Online får mine varmeste anbefalinger.
Super Profesionelle, jeg producere video og jeg er helt tryk ved at sende mine kunder og til dem. Jeg ved at hvis de ikke løser opgaven virker mine produktioner heller, så stort thumps up herfra :-)
Jeg har nu arbejdet sammen med River Online på en del projekter i omkring 3 år og de levere hver gang.
I samarbejdet får jeg sparring, idéer til nye muligheder og selvfølgelig en effektiv og skarp eksekvering. Og at det så er nogle rigtige gode mennesker, er blot endnu et plus.
Vi har fra dag 1 haft en god dialog med Alexander fra RiverOnline ifht vores annoncering på diverse platforme.
Vi har ganske kort inde i processen kunne se det på vores trafik og konvertering og dermed omsætning! Vores rejse med RiverOnline er næste. Lige startet, men absolut ikke slut. Tak for samarbejdet indtil nu.
Kontaktede RiverOnline, da jeg havde oplevet kraftig nedgang i min organisk omsætning efter ændring af url struktur.
De begyndte at lave nye tags og descriptions mv., uden at se på de flere hundrede andre tags og descriptions der var lavet de sidste mange år.
Da jeg selv fulgte med I hvad RiverOnline lavede af tags og descriptions, kunne jeg selv se hvor fejlen lå: Alle gamle tags og descriptions var på de gamle url.
Jeg lavede selv hurtigt re-directions og fik hurtigt al værdien og omsætning tilbage.
RiverOnline ville ikke tage ansvar for ikke at opdage denne simple fejl og jeg opsagde derfor straks vores samarbejde - meget uprofessionelt.
Meget kompetente mennesker må jeg sige.
Jeg har netop været igennem et 2 dages forløb i forbindelse med opkvalificering af min forståelse af online markedsføring.
For det første må jeg sige at man føler sig i trygge hænder hos Riveronline. De relativt unge medarbejdere er enormt vidende og kompetente.... og søde og rare. Langt fra den stereotype “it-nørd”. De taler lige til logikken og formår at anskueliggøre for mig ellers komplekse online marketing-problemstillinger. Der er ingen tvivl om at vi fremadrettet vil bruge Riveronline som konsulenter og sparringspartnere på vores digitale markedsføringsstrategi.
Vi har i VisitSkanderborg arbejdet sammen med RiverOnline i et par år. Vi har været super godt tilfredse med samarbejdet - kompetente og engagerede folk. Resultatet af indsatsen har været en væsentlig forøgelse af besøgstallet på visitskanderborg.dk. Så hurra for det :-)
River Online er en fantastisk samarbejdspartner, der ikke blot leverer online markedsføring efter ens ønsker, men udfordrer og i tæt og konstruktiv dialog skaber en merværdi og ikke mindst resultater. Vores leadgenerering er steget med over 220%.
Rasmus fra River Online fik sammensat et perfekt team til os, hvor vi havde en konsulent dedikeret til hvert medie og direkte kontakt til den enkelte ekspert. 5 stjerner herfra.
Jeg har kun haft gode oplevelser med RiverOnline.Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og håber, at vi skal arbejde sammen mange år endnu.
Stor anbefaling til RiverOnline og i særdeleshed Rasmus, Christian og Jacob.
River Online skaber rigtig gode resultater - især på SEO-delen.
Vi har fået en helt fantastisk hjælp og service.
Vores SEO er helt i top.
Kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.