RIWAS Køberrådgivning Bewertungen 57

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er anden gang, vi har haft Rikke som boligrådgiver, og vi har været fuldstændig trygge og tilfredse begge gange. Rikke er utrolig kompetent, grundig og skarp – hun har styr på selv de min... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak for din meget grundige og professionelle tilgang og hjælp ifm. vores køb af grund. Intet var overladt til tilfældighederne, du har undersøgt alt i mindste detaljer, der blev fulgt op på tinge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rikke er den mest kompentente og grundige boligadvokat man kan ønske sig. Der er fuldstændig styr på alle tænkelige detaljer og derudover besidder Rikke n viden der går langt ud over hvad man vil find... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige afsluttet hushandel, og man må sige at man drukner i papirer, servitutter, lovtekster og paragraffer, forsikringer osv. osv. Heldigvis har Rikke (RIWAS) hjulpet mig sikker og godt igenn... Mehr ansehen

1. Rechtsdienstleistungen
  2. Experte für Eigentumsübertragungen
  3. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

RIWAS Køberrådgivning tilbyder rådgivning og prisforhandling i bolighandeler, på baggrund af 18 års erfaring indenfor rådgivning i ejendomsbranchen. Få en grundig og seriøs ananlyse og gennemgang af din ejendomshandel, så du sikrer sig, at du køber på et fuldt oplyst grundlag, og få hjælp til prisforhandling, så ejendommen erhverves til den bedst mulige pris.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Mine bedste anbefalinger

RiWaS yder kompetent, grundig og proaktiv rådgivning. Et helt igennem fantastisk og behageligt samarbejde.
Mine bedste anbefalinger. 😊

15. Februar 2024

Kære Christina,

Mange tak for anmeldelsen :-)
Jeg er glad for at vi også fik de sidste detaljer på plads, og glæder mig til at følge dine planer med ejendommen fremadrettet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skal det være sikkert og trygt

Skal det være sikkert og trygt - Så er det RIWAS!
Vi kan kun tilslutte os koret af meget tilfredse kunder. Der er blik for detaljen og helheden på samme tid og ingen spørgsmål er dumme. Rikkes erfaring og viden skinner igennem undervej i forløbet - tak for hjælpen Rikke!
Gitte og Søren

26. Jänner 2024

Kære Gitte og Søren,

Tusind tak for anmeldelsen :-)
Jeg håber at I bliver rigtig glade for jeres nye hus og får alle de spændende planer ført ud i livet, lige som I gerne vil have det :-)

Dejligt med professionel hjælp

Dejligt med professionel hjælp, man føler sig i trykke hænder. Alting gik som det skulle.

18. Dezember 2023

Kære René,

Mange tak for anmeldelsen :-)

Jeg er glad for, at I følger at I har fået god hjælp :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundig rådgivning fra start til slut

Vi fik anbefalet Rikke af en kollega, og hendes rådgivning levede helt op til forventningerne. Det har været en stor tryghed for os som førstegangskøbere at have Rikke med i processen fra start til slut. Hun var virkelig hurtig til at svare på mails og opkald, og hun lavede en grundig gennemgang af alt omkring huset, så vi vidste præcist, hvad vi gik ind til. Hun fandt ud af mange ting, som vi aldrig selv ville have fundet frem til. Vi kan varmt anbefale alle at bruge Rikke som køberrådgiver!

15. Dezember 2023

Kære Lea,

Mange tak for anmeldelsen :-)
Jeg er rigtig glad for, at vi fik det hele på plads, trods et meget specielt og langvarigt forløb, med mange mærkværdige opdagelser i processen ;-)

Jeg ønsker jer al held og lykke med at gøre huset til en skøn bolig for jeres familie - og god arbejdslyst :-)

Uvurderlig køberrådgivning

Rikke hjalp os meget professionelt igennem en besværlig købsproces, med en mægler der prøvede at udnytte vores mangel på erfaring ifm. køb af ejendom. Rikke var konstant klar til at svare på spørgsmål og hendes kyndige vejledning gjorde processen overskuelig og gav en god fornemmelse i maven. Kan varmt anbefale RIWAS og vil uden tvivl bruge hende igen ved næste boligkøb.

20. Dezember 2023

Kære Joakim,

Tusind tak for din anmeldelse :-)
Jeg er rigtig glad for at vi fandt en løsning, som I kunne være tilfredse med, trods et meget specielt og lidt vanskeligt forløb i sagen ;-)
Jeg håber I bliver rigtig glade for jeres nye lejlighed!

Den allerbedste anbefaling.

Rikke har givet os et trygt og godt forløb med vores huskøb.
Et forløb fyldt med med høj faglighed, viden, positiv energi og god sparring hele vejen igennem.
Rikke har været til rådighed så snart vi har haft brug for hende.
Den allerbedste anbefaling herfra.
Mvh. Louise & Casper

20. Dezember 2023

Kære Casper,

Tusind tak for anmeldelsen :-)
Fantastisk at det lykkedes at få alting på plads så hurtigt, og at vi fik styr på alle detaljer, så I kan komme godt igang med renoveringen.
I ønskes al held og lykke med projektet og jeres drømmehus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun anbefale Rikke som rådgiver!

Vi har været utroligt glade for Rikkes rådgivning ifbm. køb af ny bolig. Rikke er enormt grundig og sørger for, at man er med i processen.
Kombinationen af at Rikke tidligere har været ejendomsmægler og nu er køberådgiver gør, at hun kender til forholdene på begge sider af en handel. Vi har været trygge og kan kun anbefale Rikke, hvis du skal købe bolig.

10. November 2023

Kære Nanna,

Tusind tak for anmeldelsen ! Dejligt at I har følt jer trygge i processen :-)
Jeg håber at I bliver rigtig glade for det nye hus!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan anbefale Rikke på det varmeste

Vi kan anbefale Rikke på det varmeste.
Mega kompetent og detaljefokuseret.
Hun er med hele vejen og graver lige det ekstra spadestik for at alt er belyst.
At man så kan få sig et godt grin og lidt lokal historie gør det heller ikke dårligere. 10 stjerner herfra.

13. Oktober 2023

Kære Bjørn,

Tusind tak for anmeldelsen!
Det var dejligt at komme i mål med handlen, og at I bliver lokalt - sagde den lokale ;-)
Endnu engang stort tillykke med jeres nye, dejlige hus!

Nemt og Sikkert

Heldigvis har Rikke (RIWAS) hjulpet mig sikker og godt igennem det hele. Rikke er lyn skarp, og der er intet der går hendes næse forbi.
Selv sælgers ejendomsmægler kalder Rikke irriterende grundig.
Ud over det er Rikke utroligt sød og omgængelig.
Mange store stjerner herfra, havde der været flere at dele ud af havde hun også fået dem.

Flemming

1. September 2023

Kære Flemming,

Mange tak for den fine anmeldelse - og hvor var det hyggeligt at være med på overdragelsen også :-) Så fik vi også kontrolleret alt godt igennem ;-)
Jeg håber du bliver rigtig glad for huset - og velkommen til byen :-)

Real profesional

Good good good

29. August 2023

Hi Irinel,

Thank you so much!
I'm glad that we could get you a good deal on the house, and I hope you and your family will be happy there :-)
Best of luck with the renovation :-)

Best regards

Rikke kan kun anbefales.

Rikke kan kun anbefales.
Meget professionel og altid til rådighed.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg bruger Rikke igen, ved næste huskøb.

9. August 2023

Kære Mads,
Det har været en fornøjelse at hjælpe med din bolighandel :-)
Og du er selvfølgelig meget velkommen en anden gang ;-)

RIWAS Køberrsågivning

Hvis jeg kunne give Rikke 10 stjerner

Hvis jeg kunne give Rikke 10 stjerner, så fik hun det!!

Hun har hjulpet os i 6 måneder for at få vores huskøb på plads.
Det har været en utrolig svær, vanskelig og langtrukken proces. Mange uforudsete ting skete i processen, og Rikke har været loyal, hårdtarbejdende og dedikeret hele vejen.
Udover at forhandle en ufattelig god pris, har hun også rådgivet til det helt store 12-tal. Hun er meget opmærksom på de små detaljer, som kan være afgørende i sidste ende. Vi har følt os trygge og gode hænder hele vejen.
Jeg kan/vil anbefale alle at bruge Rikke hvis man står overfor et huskøb/forhandling. Det har fået vores hus-drøm i opfyldelse. Tusind tak Rikke for dit store arbejde!

8. August 2023

Kære Lucas,

Tusind tak for anmeldelsen :-)
Det må uden tvivl være den længste handel jeg nogensinde har deltaget i - og I de mest tålmodige købere, jeg nogensinde har mødt - men hvor var det faktastisk endeligt at kunne lukke handlen helt af, efter et utrolig specielt, udfordrende og mærkværdigt forløb.
Jeg håber at I bliver super-glade for jeres hus, når I har fået ført alle jeres ombygningsplaner ud i livet :-)

Rikke er super proff

Rikke er super proff, dygtig og er meget deltaljeorienteret. Hun er god til at forklare og oplyse om konkrete muligheder og udfordringer. Kæmpe anbefaling herfra som køber💪

25. Juli 2023

Kære Betina,

Tusind tak :-)
Dejligt at det lykkedes at få det hele på plads - trods den lidt utraditionelle handel ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner?

Vi har brugt Rikke to gange inden for de seneste 5 måneder, og dette bliver den mest fortjente 5-stjernede review på Trustpilot.. punktum!

For det første skal jeg rose Rikke som person. Energisk, venlig, nærværende og ikke mindst engageret. Fagligt kan hun følge trop, for magen til grundighed og faglig formåen er sjældent set. Rikke finder alt! Som en blodhund finder hun frem til de mindste ting, der kan have betydning, men er samtidig dygtig til at sætte tingene i perspektiv ift. vigtigheden og omfanget af mulige udfordringer. Og så er hun ihærdig, for der bliver fuldt op hos de forskellige mæglere og hvem der ellers skal tages fat i, så de ikke kan tillade sig at negligere de spørgsmål hun nu måtte have til dem.
Vi havde først hyret Rikke til at rådgive ifm. et huskøb. Det gik i vasken, men det er vi henrykte over i dag, da netop Rikkes opdagelser og iagttagelser gjorde, at huset var for stor en risiko for os.
Det var en no-brainer for os at kontakte Rikke igen, da vi fandt et andet hus, og igen imponerede Rikke med sin faglighed. Heldigvis for os, var dette hus det helt rigtige, og vi har været meget trykke i hele processen. Den størst mulige anbefaling her fra.

2. Juni 2023

Kære Dennis - og Mette :-),

Tusind mange tak for den meget flotte anmeldelse!
Det har været en fornøjelse at hjælpe med til, at I nu har fundet det rigtige hus, som tilmed også er noget mere lige til, end det første vi kiggede på ;-)
Jeg håber I bliver rigtig glade for det, og at det lever op til alle jeres drømme og ønsker :-)

Vi har brugt Rikke ifb

Vi har brugt Rikke ifb. med køb af byggegrund i Melby. Jeg kan ikke rose Rikke nok for hendes rådgivning. Jeg stod på barsel med en nyfødt og vi havde intet overskue eller energi til at læse op på noget selv eller træffe vigtige beslutninger. Rikke tog fuldstændig styringen og var på både i aftentimerne og weekender med kort varsel. Hun fik forklaret alle de indviklede servitutter, købsbetingelser og alt der følger med når man skal ud og lave et grund - eller boligkøb.

I min optik gik Rikke langt ud over hendes forpligtelser som vores rådgiver og brugte blandt andet sit private netværk for at undersøge vores omstændigheder og søge svar på vores spørgsmål.

Oven i det - så er hun bare et enormt behageligt og rart menneske at være i kontakt med.

8. Mai 2023

Kære Marianne,
Tusind tak for den flotte anmeldelse :-) Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og I er altid velkomne, hvis I har brug for yderligere kontakter til jeres byggeri.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køber rådgivning - et grundigt og omhyggeligt arbejde

Vi har gjort brug af Rikke Wagner som køber rådgiver i forbindelse med et projekt køb. Rikke har udført en meget grundigt og omhyggeligt arbejde, hvor vi har følt os godt involveret. Vi kan varmt anbefale Rikke som køber rådgiver.

22. August 2022

Kære frank,

det har været en fornøjelse - dejligt at vi fik alting på plads, trods et noget udfordrende forløb.

RIWAS Køberrådgivning

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr