En helt igennem positiv oplevelse. Beskrivelsen af min vare på hjemmesiden var helt korrekt, og varen kom lynhurtigt. Webshoppen kan kun anbefales. 😀
Det er rigtig godt med en webshop, så man kan få større udvalg end den lokale RK-butik. Men man skal kende mærkerne for at vide, hvordan størrelserne er, for en large er ikke altid en large, og det... Mehr ansehen
Først og fremmest er det en dejlig fornemmelse af at genanvende ♻️ tøj der fortsat kan bruges. Dernæst altid hurtig levering 📦 😀
Vom Unternehmen geschrieben
På rødekorsgenbrug.dk kan du gøre fede og unikke genbrugsfund til både din garderobe og dit hjem. Her er tøj til damer, herrer og børn. Og masser af møbler og boligtilbehør, der kan være med til at gøre din bolig til noget helt særligt. I webshoppen handler du fra de lokale Røde Kors butikker i hele landet. Tøj sender vi til nærmeste GLS pakkeshop. Møbler og boligtilbehør bestiller du som click & collect med afhentning i den butik, der står anført ved varen. Du kan finde nye varer i shoppen hver dag. Ud over at få en helt unik og personlig stil, så bidrager dit køb til Røde Kors' arbejde med udsatte og muliggør den nødvendige støtte og omsorg for dem der trænger allermest - både lokalt, nationalt og internationalt. Og samtidig er du klimavenlig, for genbrug er godt for kloden, da der så skal produceres færre nye varer. Rødekorsgenbrug.dk drives af engagerede frivillige, der alle er topmotiverede for at give dig en god købsoplevelse.
Blegdamsvej 27, 2100, København Ø, Dänemark
- 35 25 92 00
- kundeservice@rodekorsgenbrug.dk
- rodekorsgenbrug.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Her handler jeg gerne igen
Genanvendelse
Skønne imødekommende personale
Skønne imødekommende personale. Kunne godt have lidt mere styr på de varer de sælger. Kørte fra Midtjylland til Sønderjylland for at hente nogle glas, som var beskrevet som hvidvinsglas, da jeg modtog glassene var der likørglas.
Super fint👍🏻
Større udvalg
Men man skal kende mærkerne for at vide, hvordan størrelserne er, for en large er ikke altid en large, og det vil begrænse mine fremtidige indkøb.
Ellers fungerede alt fint.
Nemt hele vejen og hurtig afsendelse.
Venlig og hjælpsom ved afhentning
Meget hurtig ekspedition og en…
Meget hurtig ekspedition og en omhyggelig indpakning af en skrøbelig vare👍
Hurtig og effektiv handel
De var så søde at sende en personlig…
De var så søde at sende en personlig hilsen og et bolche med den bog jeg havde bestilt.
Ekspeditionen. Var hurtig og Bogen var godt pakket ind.
Nemt og hurtigt!
Nemt og hurtigt!
Får altid en meget venlig betjening i butikken i Bellinge
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Meget hjælpsomt personale, og det var den primære grund til at vi købte mere, da vi skulle hente min bestilling.
Fin oplevelse, men savner leveringsmuligheder
Jeg ville ønske, at der var større mulighed for at få sendt tingene (i stedet for kun click and collect), men ellers var det en ganske fin oplevelse, at handle på Røde Kors' hjemmeside 😊
Fine varer og hurtig levering
Fine varer og hurtig levering. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.