Scam!!!! The company does not exist!! The email address provided on their website does not exist!! They take your money and never send you anything!!
Zou direct worden verstuurd maar nog niets ontvangen. Ik hou nog enige hoop maar vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Zo oneerlijk deze praktijken. Ga gewoon werken voor je geld. Dat doen wij ook! N... Mehr ansehen
Snelle levering goed verpakt .. Mooie body helaas valt te klein Alleen jammer dat artikel niet retour kan en er niet genoeg maten te koop waren
Unternehmen hat geantwortet
Na mijn bestelling super goed geholpen door de klantenservice via Instagram. Erg snelle communicatie! Toen mijn bestelling aankwam bleek er een productiefoutje in de body te zitten. Heb via Instagram... Mehr ansehen
- Dessousgeschäft
- Aktivbekleidungsgeschäft
- Bekleidungsgeschäft
- Sportbekleidungsgeschäft
- Unterwäschegeschäft
- Damenmodengeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Rosea Rose is a leading underwear brand creating comfortable but sexy underwear designed to make you look and feel your best self. Our underwear scream confidence, sensuality and irresistibility. Shop Rosea Rose now.
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Niederlande
- info@rosearose.com
- rosearose.com

Antwort von Rosea Rose
Snelle levering goed verpakt ..
Snelle levering goed verpakt ..
Mooie body helaas valt te klein
Alleen jammer dat artikel niet retour kan en er niet genoeg maten te koop waren

Antwort von Rosea Rose
precies wat je verwacht
Super snel geleverd en hele mooie kwaliteit. En bovenal hij zit erg lekker!
Super tevreden!
Ik heb de Dreamy Rose body besteld en ben er super tevreden van! Zit als gegoten en ook de levering kwam al de dag erna! 🥰🌹
Super mooie producten
Super mooie producten, goede kwaliteit, hele snelle levering En fijne service!!! Hele grote aanrader!!!
5 sterren voor de klantenservice
5 sterren voor de klantenservice. het bestelde artikel was te klein en er was geen grotere maat beschikbaar, omdat dit een sale artikel betrof werd er geen geld teruggestort. Na wat mailcontact zijn we tot een prima oplossing gekomen.
Top kwaliteit.
Ik vind de snelheid van leveren heel…
Ik vind de snelheid van leveren heel goed. Alsook de hulp via mail om te retourneren. Heel vriendelijk ook.
Love it!😍😍 More colors please!!!
Ik heb de rode body besteld en hij zit hartstikke mooi en lekker! De stof voelt lekker maar wel stevig, niet van dat goedkope spul dat na 1 keer wassen verlept is. Ik hoop dat ze binnenkort meer kleuren uitbrengen.
Snelle service
Mooie lingerie
Mooie lingerie, die er kwalitatief goed uit ziet. En ook nog eens een snelle levering.
Hele mooie lingerie
Perfect kwaliteit
Perfect kwaliteit, snelle afhandeling van misverstand en zeker klantvriendelijk en oplossinggericht.
Perfecte pasvorm
Duidelijke website, snelle levering en een perfecte pasvorm!
Wauw😍
Wauw wat een mooie bodys zelfa met een grotere cupmaat zit hij erg mooi
Maat l besteld en versteld van het resultaat erg mooie stof 😍😍
Ik ben heel tevreden met de kwaliteit…
Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van Rosea Rose.
Alles zit mega comfortabel. De lounge sets heb ik zelfs gedurende mijn zwangerschap vaak gedragen en nu nog steeds. Lekker voor thuis maar ook zeker fancy genoeg om de deur mee uit te gaan!
Op Instagram zag ik een ad van rosea…
Op Instagram zag ik een ad van rosea rose en toen besloot ik een kijkje te nemen op de website. Ik heb een dag later mijn bestelling geplaatst en de dag er na was het al binnen (super!), de lingerie was mooier dan op de foto's en ik voel me er erg goed in, zoals zij zelf ook al aangeven en de crème rosy high waisted set staat heel leuk met een buckle hat en tas. Echt een aanrader! 👍👍
Heel mooi merk goeie kwaliteit top
It suits perfectly and is very comfortable!
I ordered the Rosea Rose body in red. When it arrived I was immediately in love! It suits perfectly and is super comfortable. I defenitely would recommend it.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.