Rosea Rose Bewertungen 61

2,6

Scam!!!! The company does not exist!! The email address provided on their website does not exist!! They take your money and never send you anything!!

Zou direct worden verstuurd maar nog niets ontvangen. Ik hou nog enige hoop maar vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Zo oneerlijk deze praktijken. Ga gewoon werken voor je geld. Dat doen wij ook! N... Mehr ansehen

Snelle levering goed verpakt .. Mooie body helaas valt te klein Alleen jammer dat artikel niet retour kan en er niet genoeg maten te koop waren

Na mijn bestelling super goed geholpen door de klantenservice via Instagram. Erg snelle communicatie! Toen mijn bestelling aankwam bleek er een productiefoutje in de body te zitten. Heb via Instagram... Mehr ansehen

1. Dessousgeschäft
  2. Aktivbekleidungsgeschäft
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Sportbekleidungsgeschäft
  5. Unterwäschegeschäft
  6. Damenmodengeschäft

Rosea Rose is a leading underwear brand creating comfortable but sexy underwear designed to make you look and feel your best self. Our underwear scream confidence, sensuality and irresistibility. Shop Rosea Rose now.

2,6

Mangelhaft

Niet tevreden

Voldoet helemaal niet aan wat er wordt beschreven
Dot gaat retour

1. August 2022
Rosea Rose-Logo

Antwort von Rosea Rose

Hi Deborah, wat jammer dat je bestelling niet naar smaak is gevallen, uiteraard verschillen smaken en wat de één erg mooi vindt, kan de ander minder mooi vinden en dat is helemaal oké! Gelukkig is dat ook zo, anders zouden we niet meer uniek zijn. Stuur ons gerust een e-mail naar info@rosearose.com als je vragen hebt over het retourneren. :)

Ik zie je e-mail graag tegemoet!

With Love, Grace van Rosea Rose

Snelle levering goed verpakt ..

Snelle levering goed verpakt ..
Mooie body helaas valt te klein
Alleen jammer dat artikel niet retour kan en er niet genoeg maten te koop waren

31. Juli 2022
Rosea Rose-Logo

Antwort von Rosea Rose

Hi Michel, Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat de body te klein was! Stuur ons gerust een e-mail naar info@rosearose.com ! Als je binnen het retourtermijn zit, kan je je artikel uiteraard retourneren. :)

Ik zie je e-mail graag tegemoet!

With Love,
Grace van Rosea Rose

Super tevreden!

Ik heb de Dreamy Rose body besteld en ben er super tevreden van! Zit als gegoten en ook de levering kwam al de dag erna! 🥰🌹

4. Juni 2022

5 sterren voor de klantenservice

5 sterren voor de klantenservice. het bestelde artikel was te klein en er was geen grotere maat beschikbaar, omdat dit een sale artikel betrof werd er geen geld teruggestort. Na wat mailcontact zijn we tot een prima oplossing gekomen.

10. Mai 2022

Wauw😍

Wauw wat een mooie bodys zelfa met een grotere cupmaat zit hij erg mooi
Maat l besteld en versteld van het resultaat erg mooie stof 😍😍

21. März 2022

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit…

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van Rosea Rose.
Alles zit mega comfortabel. De lounge sets heb ik zelfs gedurende mijn zwangerschap vaak gedragen en nu nog steeds. Lekker voor thuis maar ook zeker fancy genoeg om de deur mee uit te gaan!

11. März 2022

Op Instagram zag ik een ad van rosea…

Op Instagram zag ik een ad van rosea rose en toen besloot ik een kijkje te nemen op de website. Ik heb een dag later mijn bestelling geplaatst en de dag er na was het al binnen (super!), de lingerie was mooier dan op de foto's en ik voel me er erg goed in, zoals zij zelf ook al aangeven en de crème rosy high waisted set staat heel leuk met een buckle hat en tas. Echt een aanrader! 👍👍

8. März 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen