Contract werd na 5 jaar stilzwijgend verleng en word met GEEN enkele mogelijkheid meegedacht aan een oplossing.
Nooit in zee gaan met dit bedrijf. Al lange tijd geleden opgezegd omdat ze de prijzen maar blijven verhogen wat van geen kant klopt. Nu blijven ze maar facturen sturen terwijl wij schriftelijk e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Niet in zee gaan met dit bedrijf Een contract van 5 jaar lijkt prima maar dit is het niet. De prijzen worden meerdere malen verhoogd ook al heb je in het contract een prijs afgesproken. Het word... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
RoSecure neemt graag uw zorgen uit handen. Als ondernemer werkt u dag in dag uit hard aan uw bedrijf. Dan wilt u het bedrijf natuurlijk ook zo goed mogelijk beschermen tegen verstorende invloeden van buitenaf zoals inbraak, vandalisme en brand. Door de juiste inzet van onze beveiligingsadviseurs, onze kennis en de jarenlange ervaring in de IT en telecom kunnen we het midden- en kleinbedrijf de juiste oplossingen bieden op het gebied van beveiliging.
Niederlande
- rosecure.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Contract werd na 5 jaar stilzwijgend…
Oplichter en Ik vind hun behandeling…
Oplichter en Ik vind hun behandeling oneerlijk en erg duur
Geachte heer/mevrouw,
Ik ben **uiterst verontwaardigd over de manier waarop Rossecure met mij als klant omgaat**\. Ik vind de behandeling oneerlijk, onduidelijk en de in rekening gebrachte bedragen buitenproportioneel hoog\.
Voor de periode **01\-08\-2026 tot 01\-09\-2026** wordt mij voor “Abonnementen” het volgende bedrag in rekening gebracht:
- Bedrag exclusief btw: **€111,94**
- Btw 21%: **€23,51**
- Bedrag inclusief btw: **€135,45**
Voor mij is volstrekt onduidelijk hoe een dergelijk bedrag tot stand is gekomen en welke concrete diensten tegenover dit bedrag staan\.
## 1\. Vermeend contract van vijf jaar
Daarnaast ben ik zeer geschrokken van de mededeling dat ik volgens Rossecure aan een **contractuele looptijd van vijf jaar** zou zijn gebonden\.
Ik betwist dat hierover vooraf op een duidelijke, volledige en begrijpelijke manier met mij is gecommuniceerd\.
Een medewerker is bij mijn winkel langsgekomen en heeft mij benaderd in verband met een overstap naar Rossecure\. Tijdens dit gesprek heb ik niet het gevoel gekregen dat ik volledig en duidelijk werd geïnformeerd over:
- een looptijd van maar liefst vijf jaar;
- de totale financiële verplichtingen;
- alle aanvullende diensten;
- alle afzonderlijke kosten;
- eventuele verplichte diensten;
- en de gevolgen wanneer ik de overeenkomst eerder wil beëindigen\.
Als Rossecure daadwerkelijk stelt dat ik vrijwillig en volledig geïnformeerd akkoord ben gegaan met een overeenkomst van vijf jaar, dan verwacht ik daarvan **concreet bewijs**\.
## 2\. Ik accepteer geen onduidelijkheid achteraf
Ik vind het absoluut niet acceptabel dat een klant achteraf wordt geconfronteerd met een lange contractuele verplichting en vervolgens met zeer hoge maandelijkse kosten\.
Een overeenkomst van vijf jaar heeft aanzienlijke financiële gevolgen\. Juist daarom verwacht ik dat Rossecure kan aantonen dat deze looptijd vóór het sluiten van de overeenkomst duidelijk aan mij is meegedeeld en dat ik daar bewust mee heb ingestemd\.
## 3\. Mijn verzoek aan Rossecure
Ik verzoek Rossecure hierbij formeel om:
1. Een volledige en begrijpelijke specificatie van de **€135,45** aan abonnementskosten;
2. Een kopie van de volledige overeenkomst waarop Rossecure zich beroept;
3. Bewijs waaruit blijkt dat ik uitdrukkelijk en geïnformeerd akkoord ben gegaan met een **contractduur van vijf jaar**;
4. Een volledige specificatie van alle aanvullende diensten en bijbehorende kosten;
5. Een duidelijke uitleg waarom deze bedragen aan mij worden gefactureerd;
6. Een herziening van de gefactureerde bedragen indien blijkt dat deze niet correct of onvoldoende duidelijk zijn overeengekomen;
7. Een oplossing waarmee ik niet onredelijk lang aan deze overeenkomst wordt gebonden\.
Ik verzoek u bovendien om mij **schriftelijk en inhoudelijk** te beantwoorden en niet slechts een algemene standaardreactie te sturen\.
Indien Rossecure niet kan aantonen dat de vijfjarige looptijd en de betreffende kosten op een duidelijke en rechtsgeldige manier met mij zijn overeengekomen, verwacht ik dat Rossecure dit onmiddellijk corrigeert\.
Ik behoud mij uitdrukkelijk het recht voor om deze kwestie voor te leggen aan de **bevoegde instanties**, juridisch advies in te winnen en verdere stappen te ondernemen indien Rossecure geen passende oplossing biedt\.
Ik verwacht binnen een redelijke termijn een volledige schriftelijke reactie\.
**Hassan Krekari**
**Chata**
Niet in zee gaan met dit bedrijf
Niet in zee gaan met dit bedrijf
Een contract van 5 jaar lijkt prima maar dit is het niet. De prijzen worden meerdere malen verhoogd ook al heb je in het contract een prijs afgesproken. Het wordt stilzwijgend verlengd met 5 jaar, niet tussentijds opzegbaar en als je het toch wilt stopzetten krijg je een afkoopsom van 600,- per camera!
Hun voorwaarden staan niet in je contract zelf maar moet je zelf online ergens opzoeken, wat ze dus tussendoor zelf kunnen aanpassen wanneer het hun uit komt.
Oplichters zijn het!
OPLICHTING TEN TOP
OPLICHTING TEN TOP! Doe geen zaken met dit bedrijf!
Oplichters die stilzwijgend contract met 5 jaar verlengen…
Zeer slecht bedrijf die stilzwijgend een contract met 5 jaar verlengen. Grote oplichters die zogenaamd doen alsof je hun nodig bent terwijl ons alarm systeem prima werkte zonder hun. Ze doen alsof je hun nodig bent terwijl hun systeem geen enkele toevoeging is. Het is alleen geldklopperij. Wij zitten al niet meer in het pand, het bedrijfspand is inmiddels een woning en nog moeten we betalen tot 2028! Dit word dus een rechtzaak!
Ook loopt het contract gigantisch snel in prijs op..
Contract stilzwijgend verlengd tot 2029 – onredelijk en verouderd systeem
Wij hebben bij de overname van een bedrijfslocatie een bestaand beveiligingsabonnement van RoSecure overgenomen. Zonder duidelijke communicatie blijkt dit een contract te zijn met een looptijd tot 2024, dat vervolgens stilzwijgend is verlengd met nog eens 5 jaar tot 2029. Dit terwijl het gebruikte systeem inmiddels verouderd is en er meerdere moderne en betrouwbare alternatieven beschikbaar zijn op de markt tegen marktconforme tarieven.
Wat ons betreft is het niet meer van deze tijd om een bedrijf vast te zetten aan een abonnement van in totaal meer dan 10 jaar, zonder actieve bevestiging of herzieningsmoment. Wij hebben hierover contact gezocht en verzocht om een redelijke en zakelijke beëindiging, maar tot op heden is daar helaas nog geen gehoor aan gegeven.
Wij hopen dat RoSecure alsnog kiest voor klantvriendelijkheid en redelijkheid. Tot die tijd zullen wij onze ervaringen blijven delen om andere ondernemers te waarschuwen voor deze contractstructuur.
vertegenwoordiger smeert je een camera…
vertegenwoordiger smeert je een camera systeem aan omdat we al jaren klant bij belcentrale zijn kregen we een camerasysteem voor niets, maar over de maandelijkse factuur werd niets gezegd, aansluiten op de aanwezige recorder was niet mogeljjk de camera's hangen er 3 jaar maar het systeem heeft niet gewerkt, er was geen overleg mogelijk. advies: niet mee in zee gaan
Vooral super medewerkers !
Vooral super medewerkers !! In het begin even wennen , elkaar leren kennen (maar dat is altijd bij grote aanpassingen) ze doen wat ze beloven , veel verstand van de zaken die ze monteren/uitvoeren/installeren, met het gewenste resultaat, super monteurs die denken in oplossingen ipv alleen maar de problemen zien. Mocht er later toch iets niet naar je zin zijn lossen ze het keurig voor je op. Demitrie en zijn team zijn vakmannen. Vooraf hebben we opstartproblemen gehad, maar nu ben ik er erg blij mee.
Professioneel bedrijf met betrouwbare…
Professioneel bedrijf met betrouwbare beveiliging. Ze reageren snel wanneer je hulp nodig hebt en de systemen werken goed voor ons bedrijf.
Nooit in zee gaan met dit bedrijf.
Nooit in zee gaan met dit bedrijf.
Nu blijven ze maar facturen sturen terwijl wij schriftelijk en aangetekend hebben opgezegd. Nog nooit een slechte review geschreven maar hier willen wij iedereen voor waarschuwen.
Als je mailt krijg je standaard hetzelfde antwoord.
Ze denken in geen mogelijkheid mee om tot een oplossing te komen. Lees de andere reviews die schrijven dezelfde klachten als die wij ervaren. Al hadden we dit eerder geweten hadden we nooit ons alarmsysteem door dit bedrijf laten verzorgen.
We voelen ons echt opgelicht.
Helaas kan je geen 0 sterren geven anders hadden we dat zeker gedaan.

Contract voor 5 jaar afgesloten
Contract voor 5 jaar afgesloten. Wordt stilzwijgend met 5 jaar verlengd zonder waarschuwing vooraf. Dit mag tegenwoordig niet eens meer maar ze houden toch voet bij stuk en komen met een afkoopsom van 4000 euro. Wat een geniepige stinkerds. Echt alles uitgedokterd om hun klant erin te laten stinken! Ga NOOIT met deze partij in zee.

Antwort von Rosecure
Vergis je niet, als je het maar wil dan kun je alles!
Bij aankomst begon het eerst verkeerd.
Na dat ik heb aangegeven dat ik het afwerken van kabels door mijn plafond wilde, kregen deze mannen het even benauwd.
Na eens goed nadenken was het niet onmogelijk en hebben ze na een aantal uurtjes werken bereikt hoe het moest zijn.
Zag er uiteindelijk heel correct uit.
Ben ze dankbaar dat ze hebben gedaan wat ik graag wilde.
Camera beelden zijn top.
Wens jullie veel succes
Gr Ö Ugurlu
Styled by Öz/Ala-Pro Bv

Antwort von Rosecure
Top service met de beste monteur!
Ik ben zeer vakkundig geholpen door de heer Jair Rodrigues. De heer Rodrigues is zeer geduldig en heeft heel veel verstand van beveiliging systemen. Daarnaast zoekt hij altijd naar oplossingen en de beste manier om de camera’s in te stellen. Ik zal geen enkele andere bedrijf dan Rosecure aanbevelen. Top bedrijf met de beste service!!!

Hele slechte bedrijf van Nederland
Hele slechte bedrijf. Ze hebben mijn vader een contract aangesmeerd zonder aan te geven dat DAT DIT VOOR VIJF JAAR IS. Mensen, pas op dit is oplichting! Wanneer hij belt en aangeeft dat hij geen gebruik meer wilt maken van de diensten wordt er verteld “pech je zit er aan vast voor vijf jaar”. DIT IS ZWARE OPLICHTING HET GAAT HIER OM EEN MAN VAN 50 JAAR DIE ZE HEBBEN OPGELICHT. Je kan toch vermelden dat het gaat om 5 jaar ??
OPLICHTERS KOMEN OOK NIET MET OPLOSSING. BESTEL HIER NIETTTTT
Rosecure. Onwettige verhogingen
Ben al enige jaren klant bij Rosecure.
Al die jaren word er een verhoging doorgevoerd, wat ik niet echt in de gaten had. En ineens per januari 2023 zie ik een enorm verschil met de bedragen van het jaar ervoor. Contact gehad met Rosecure, ze geven aan dat dit te maken heeft met de inflatie. Ik geef aan dat dit niet kan. Ik heb namelijk een alarm installatie (hardware) aangeschaft in 2019.Deze betaal ik in 5 jaar af. Deze hardware is niet onderhevig aan inflatie geef ik aan. Nou, volgens hun wel. Na een aantal keren contact gehad zonder oplossing heb ik besloten om de incasso's te storneren. Ik heb aangegeven dat ik dit eventueel tot een rechtszaak wil brengen als zij geen oplossing bieden. Kijken wat de rechter hiervan zegt.

Antwort von Rosecure
Geen service en oneindige aanmaningen. Waardeloos bedrijf
Een hele tijd terug ben ik benaderd door Rosecure om mijn huis en kantoorpand te beveiligen.
Ze zijn langs geweest voor een alarmsysteem + camera's.
De camera's zijn (na ±1.5 jaar) nooit geinstalleerd geweest en ik heb tijdens het aangaan van het contract aangegeven dat ik waarschijnlijk ga verhuizen.
Na meerdere keren bezoek te hebben gehad voor de installatie van de camera's (zonder succes) heb ik aangegeven te willen stoppen i.v.m. verhuizing.
Nu krijg ik aan de lopende band afkoopsommen in mijn e-mail voor services die nooit zijn geleverd.
Ook heb ik al tientallen keren met Rosecure aan de telefoon gesproken en de situatie uitgelegd. Iedere keer wordt mij beterschap beloofd maar ik blijf aanmaningen krijgen van facturen ZONDER geleverde diensten.
Er is zelfs een keer iemand bij mij thuis geweest.
Heb al die tijd dubbel moeten betalen omdat ik mijn oude camerasysteem nog gebruikte omdat die van Rosecure tot op de dag van vandaag niet is geïnstalleerd.
Ik schrijf nooit negatieve reviews maar dit is compleet waardeloos. Zou het iedereen afraden om hier zaken mee te doen.

Antwort von Rosecure
great service..perfect fit ...no…
great service..perfect fit ...no problems.

Antwort von Rosecure
Prijsverhoging van meer dan 20% per 1…
Prijsverhoging van meer dan 20% per 1 jan 2023!
Kennelijk heeft Rosecure volgens haar algemene voorwaarden het recht om de prijzen te verhogen met CPI +6%
Niet uit te leggen aan de klanten, maar ze blijven staan op het doorvoeren van deze agressieve verhoging.

Antwort von Rosecure
Altijd op zoek naar klantgerichte oplossingen
Een vertegenwoordiger van dit bedrijf heeft hart voor dit bedrijf. Vol enthousiasme verkoopt hij de dienstverlening van zijn organisatie. Misschien wat te enthousiast, want later blijkt, na getekend te hebben en ik juridisch er aan vast zit, dat toch niet alles wat beloofd is nagekomen kan worden.
Het duurde even. maar zoals een goed en betrouwbaar bedrijf betaamt is alles tot in de puntjes geregeld. Zoals het hoort. Veel dank hiervoor en dus een aanbeveling waard. !!

Antwort von Rosecure
Werkzaam heden netjes uitgevoerd alles…
Werkzaam heden netjes uitgevoerd alles opgeruimd achtergelaten
Alles werkt naar behoren
Top gewerkt

Antwort von Rosecure
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.