Rosé Rosé - Bistro og Bar Bewertungen 33

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FANTASTISK lækker mad og blev betjent af den sødeste tjener som hed Marie. Vi kommer helt sikker igen og håber Marie er på arbejde. Hilsen fra Bord 135 Peter og Camilla d. 4 sep 2025

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke et sted jeg vender tilbage til i København De små retter var meget små, nogle af retterne var ikke smagsfulde. Vores tjener var total fraværende. Vi sad og ventede længe både at skulle påpeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nyligt afholdt et større selskab på RoséRosé, og må lave denne anmeldelse for at sige tak - tak for en dygtigt afviklet aften, hvor alt fungerede til vores store tilfredshed. Maden var særdeles ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig moules frites. 35 procent af muslingerne var lukkede. Saucen tynd som vand. Vi måtte sende en steak retur, da den var helt gennemstegt. Fandt derefter et stykke plastik på 8 cm i køde... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Fransk restaurant i Hellerup med klassiske franske bistro-retter og til frokost også smørrebrød.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service!!!!!!

Jeg besøgte rosé rosé igår for første gang og det må nok også blive den sidste gang! Hele oplevelsen i selv sig var et flop… og endnu mere de 1300 kr for en frokost jeg kunne have fået bedre på dalle valle.

Bliver mødt af en tjener i døren som på ingen måder viser interesse eller hilser pænt, vi bliver henvist til vores bord, får en menu i hånden. Skal selv spørger efter drikkevarer kortet. Bestiller derefter et glas vin og da han hælder op, er jeg lidt i tvivl om han bare har hældt en smagsprøve op? Jeg kigger lidt underligt, men han er hurtigere væk end man kan blinke med øjnene. Jeg bestiller 4 stykker smørrebrød, en fiskefilet med fritter til mit ene barn. Da jeg spørger ind til retterne på kortet, ved tjeneren ingenting om hvordan tingene er lavet og han er ikke interesseret i at gå ud i køkkenet og spørger ad, jeg får bare et promte nej.
Ind kommer vores mad, første ret: æg og rejer og en fiskefilét med rejer. Sidst nævnte var fiskefilet brændt på, umuligt at spise. Og når man betaler + 179 kr for et stykke smørrebrød, så skal det bare sidde lige i skabet.
Jeg ser der nu er kommet en anden tjener på også, en ung fyr. Spørger om et glas vin mere og tak for det glas :-)
Eneste positive ting jeg kan sige ved mit besøg hos jer!
Da jeg går fra stedet siger jeg tak for idag og tak for mad til den tjener som tog imod os, han kiggede bare og fik ikke et pænt farvel.

Nu har jeg selv arbejdet i branchen 12 år og er restaurantchef, så ved alt om service. Og i burde virkelig overveje jeres tjenervalg, fordi i har en restaurant som er så fin og det er virkelig ærgerligt at besøge jer, med et personale som virker til ikke at vil være der.

14. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for den mest fantastiske…

Tusind tak for den mest fantastiske fest med den dejligste mest veltilberedte menu og professionel og personlig betjening i Jeres elegante og charmerende restaurant. Hver og en af Vores 75 gæster havde en sublim oplevelse og vi som værter kunne ikke have været gladere.
Tak!

24. April 2022

Stemningsfyldt sted - lækker mad

Havde fornøjelsen af en særdeles vellykket julefrokost. Glimrende betjening og god stemning hos de ansatte. Maden kom i både tilpasse og rigelige portioner, og var fremragende tilberedt. Især Andelårene sad lige i skabet. Bestemt et besøg værd !

28. November 2021

Dårlig moules frites.

Dårlig moules frites.
35 procent af muslingerne var lukkede. Saucen tynd som vand.

Vi måtte sende en steak retur, da den var helt gennemstegt.
Fandt derefter et stykke plastik på 8 cm i kødet

Vi fik selvfølgelig maden gratis, hvilket var god service.

13. August 2021

Antwort von Rosé Rosé - Bistro og Bar

Tak for din feedback. Jeg havde allerede hørt om denne oplevelse. Så mange uheld ved et bord og at der var kommet stykke plastfolie med ud med jeres mad. Det er vi kede af, men dog glade for at tjenerne håndterede situationen korrekt, så I ikke skulle betal for maden.
Vi har siden skiftet leverandør af muslinger, da vi på ingen måde kunne acceptere den leverede vare. Heldigvis modtager vi et meget bedre produkt nu.
Igen, tak for feedback. Vi håber at se jer igen, så vi kan give jer en helt anden slags oplevelse. Ring gerne inden og spørg efter Lars eller Martin, så vi kan kompensere lidt.
Vh. Lars

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en aften af de hel store.....

Vi havde en aften af de hel store på Rosé Rosé.

Fik lækker Rosé til en start og vores vært havde en sødme, der gjorde at aftenen lagde godt fra land.

Vi valgte menuen med de 3 retter med flere gode glas vin til, som blev anbefalet fra den allerbedst hylde fra vinenes verden. Vintjeneren er rent Champions League.

Efter menuen stod den på kaffe og små gode søde ting til. Med cognac ligeså til, selvfølgelig. Top klasse.

Men vi kunne simpelthen ikke gå efter så god mad og vin.....

Så 2 gode cocktails, en til hvert ben, efter stedet eget valg blev det til. Det var bare høj kvalitet..

Fruen og jeg havde en super aften på høj gastronomisk og vin niveau...

Så tag på Rose Rose og bliv forkælet..og mærk den franske stemning, som var du i selve Frankrig.

Du vil ikke fortryde det, ej heller din kone😊

14. Mai 2021

SPITZEN KLASSE.

SPITZEN KLASSE.
Fantastisk mad, nærmest Michelin. Super service fra tjeneren. Han var bare på 100% hele tiden opmærksom, hurtig og vittig. Stedet er super hyggeligt indrettet. Det er stedet at gå til. Efter min mening det bedste på på kysten. Man kan ikke gå galt her hvis man vil have en oplevelse af de bedste på alle fronter. Henrik Mensen

1. Oktober 2020

Kære Henrik Mensen,
Tak for at dele din gode oplevelse. Det er præcis for at give disse gode oplevelser, vi har valgt at være i branchen, så det varmer! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Kh. Team Rosé Rosé

Super hyggelig aften på Rosé Rosé

Vi havde en super hyggelig aften på Rosé Rosé. Alt var som det skulle være. Vi fik en klassisk treretters menu bestående af hummerbisque, ribeye m. bearnaise og créme brúlée. Det smagte lækkert og var præcis som det skulle være, og med god vin til. Dertil kom et særdeles veloplagt, humørfuldt og venligt personale. Alt i alt er Rosé Rosé et super stemningsfuldt sted med lækker mad og vin - og så til rimelige priser. Vi kommer helt sikkert tilbage og smager mere af den gode mad.

26. September 2020

Antwort von Rosé Rosé - Bistro og Bar

Tak for din fine anmeldelse! Vi glæder os til at byde jer velkommen igen. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig mad og hyggelig stemning

Rigtig hyggelig stemning. Meget sødt og opmærksomt personale. Vi fik hummerbisque, bøf bernaise og creme brulée - det hele smagte dejligt. Vi kommer tilbage :-)

26. September 2020

Hej Sidsel

Først og fremmest tusind tak for din anbefaling! :) Vi er glade for, at I havde en god oplevelse ! Og det glæder os meget at høre, at det smager af mere, så vi forhåbentlig ses igen snart!

Mange hilsner,
Lars - Rosé Rosé

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr