Første gang jeg køber hos dem. Manglede noget specifikt garn jeg ik havde nok af. Og det havde de:) Jeg gar ik noget at pege finger af. Garnet var godt pakket ind. Det tog måske 5 dage at komme, o... Mehr ansehen
Købte en masse fint garn og ledte efter nogle udgået farver online. Falder over roskilde garn og køber en del med over 50% nedsat. Da jeg modtager det, er alle ens nøgler i samme indfarvning og det sy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte garn online, dog var der en af de typer jeg havde valgt der var udsolgt. Heldigvis var det muligt at få fat en lignende farve fra samme mærke, derudover fik jeg også en ekstra garnnøgle med i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig svar på mail. Vær opmærksom på, at opskriften til sjalet Buen siger 1 nøgle til kanten på opskriften på hjemmesiden, men når opskriften modtages står der korrekt 2 nøgler
Vom Unternehmen geschrieben
Roskildes garnbutik finder du i en container på Containerstriben i den nye kreative bydel Musicon. Butikken ligger som nabo til Ragnarock Rock Museum. Roskilde Garn er både fysisk butik og en WebShop. Fokus er på bæredygtighed og kvalitet i både materialer og service. Her finder du strikkegarn i mange kvaliteter som bl.a. uld, bomuld, cashmere, silke, hør, bambus, håndfarvet garn samt strikkepinde, hæklenåle, knapper og meget andet tilbehør. Alt det du skal bruge til din strikke hobbi
Penselstrøget 58, 4000, Roskilde, Dänemark
- roskildegarn@outlook.com
- roskildegarn.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Lige som det skal være
Jeg gar ik noget at pege finger af. Garnet var godt pakket ind. Det tog måske 5 dage at komme, og det er sku godt nok til mig. Derfor får de 5 stjerner
Fin hjemmeside og det hele
God service og dejligt garn
Hurtig og god service
hurtigt og nemt:-)
Godt system med boks og god service
Godt system med boks hvor man kan hente garn udenfor lukketid. Hurtigt svar på mail i det hele taget god service 🧶

Antwort von Roskildegarn
Fejlen der opstod blev rettet hurtig var måske også min skyld undskyld
Undskyld det var måske også min fejl

Antwort von Roskildegarn
Hurtig forsendelse og meget fint garn
Pengene er trukket men har ikke…
Pengene er trukket men har ikke modtaget opskriften jeg har købt.

Kompetent rådgivning
Altid tid og ro - stort sortiment - vægter dyrevelfærd og passer på miljøet.

Rigtig god oplevelse
Bestilte en opskrift. Var usikker på, hvad jeg skulle gøre, for at få den som pdf fil, blev hurtigt vejledt over mail.
Sikkert køb og levering
Jeg har købt en strikkeopskrift til en lille dreng. Jeg har ikke mulighed pt at bedømme opskriften, men mit køb fungerede perfekt. Modtog opskriften på mail med det samme
Hurtig levering og bæredygtighed
Jeg havde bestilt garn til afhentning i butikken, og det lå klar til afhentning efter 1-2 dage. Garnet var pakket ind i følgesedlen uden yderligere emballage, hvilket jeg finder meget bæredygtigt.
Bedste udvalg af økologisk garn
Bedste udvalg af økologisk garn. Finder jeg ikke andre steder. Hyggelig butik.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.