1. Immobilienagentur

Verhuur, verkoop en beheer van Vastgoed Vastgoedbeheer via Rotsvast Overweegt u om één of meer woningen te laten beheren? Rotsvast is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Als vastgoedbeheerder kunnen wij u compleet ontzorgen bij het beheer van uw woonpand(en). Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder. Wat is vastgoedbeheer? Bij vastgoedbeheer laat u een woning beheren door een vastgoedbeheerder. Een vastgoedbeheerder als Rotsvast is als het ware een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning. Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer. Zo is er financieel beheer en technisch beheer. Wanneer u voor beide vormen van beheer kiest, wordt u compleet ontzorgd en heeft u geen omkijken naar de woning. Voorbeelden vastgoedbeheer Financieel vastgoedbeheer Bij financieel vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij alle administratieve zaken omtrent het pand. Denk hierbij aan het opstellen en innen van huurfacturen, bewaken van huurachterstanden en het doorvoeren van huurverhogingen. Wij verzorgen daarbij heel het incassotraject, zelfs tot aan de eventuele inschakeling van een gerechtsdeurwaarder. Dit zijn alle financiële vastgoedbeheertaken die wij uitvoeren: • Huurfacturen verzenden en incasseren, inclusief de financiële afhandeling. • Periodieke administratieve huurafrekening verzorgen. • Bewaken van betalingen en huurachterstanden. • Verzorgen van eventuele aanmaningen (zelfs inschakeling van een gerechtsdeurwaarder). • Verrichten van betalingen met toestemming van de verhuurder. • Verzorgen van huurverhogingen inclusief schriftelijke kennisgeving. • Administreren en doorbelasten van gemeentelijke belastingen aan de huurder. Technisch vastgoedbeheer Bij technisch vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij het onderhoud van de woning. Dit gaat verder dan alleen een lekkende kraan. Zeker bij grote wooncomplexen zijn er veel toeleveranciers waarmee servicecontracten onderhouden dienen te worden. Onder technisch beheer vallen zaken als brandveiligheid, onderhoud, facility management en energiemanagement. Uiteraard zorgen we dat alles voldoet aan de juiste wet- en regelgeving. Dit zijn alle technische vastgoedbeheer taken die wij uitvoeren: • Aanspreekpunt voor alle onderhouds- en herstelwerkzaamheden, klachten en storingen. • Verrichten van (periodieke) inspecties en inspectierapporten opstellen (maatwerk). • Offerteaanvraag, opdrachtverstrekking en controle op uitvoering onderhoud. • Servicecontracten vergelijken, afsluiten en onderhouden met toeleveranciers (gas, licht, water, e.d.). Rotsvast als vastgoedbeheerder Vastgoedbeheerder met meer dan 30 jaar ervaring. Rotsvast onderhoudt al het contact met de huurder, u heeft nergens omkijken naar. Rotsvast treedt op als toezichthouder en gaat om met problemen, klachten en vragen. Rotsvast biedt alle mogelijke vormen van vastgoedbeheer. Rotsvast is bekend met alle wet- en regelgeving. Rotsvast heeft een brede kennis van de vastgoedmarkt. Kosten van vastgoedbeheer Voor technisch en financieel beheer rekenen we een percentage van de huur. Wij geven u graag persoonlijke informatie over de kosten van het vastgoedbeheer voor uw woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere woningen bij ons onder te brengen voor vastgoedbeheer. Heeft u een groot aantal woningen? In dat geval maken we samen met u afspraken op maat.

3,2

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Beste Betreuung von Vorstellung…

Beste Betreuung von Vorstellung verschiedener Objekte über Referenzen
bei Bewerbungen bis zur Hilfe bei Anmeldung und Beschaffung von Elektrizität , Gas , Wasser , Internet etc.
Korrekte Übergabe und hohe Sensibilität
für Kunden Vorstellungen .
PhantastischenBetreuung , sogar
mehrsprachig .Pitt Kerl , Aachen

6. August 2021
Rotsvast-Logo

Antwort von Rotsvast

Danke sehr !!

Rotsvast Middelburg

Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (437 Bewertungen)