Rowenta Nederland Bewertungen 270

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Rowenta de X-Clean 10 gekocht. Wat een top apparaat! Echt een must have in een gezin met kinderen die knoeien. Geen onhandig gedoe meer met opruimen van geknoeid eten na de avondmaaltijd. Gew... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Rowenta Compact Power XXL RO4B11 bevalt uitstekend en beschikt over een zeer goede zuigkracht. Het apparaat glijdt soepel over de grond en maakt bovendien opvallend weinig herrie tijdens het gebr... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na wikken en wegen de Rowenta X Clean 10 gekocht om tijd te besparen bij de schoonmaak. Gekocht op de rowenta site ging snel en eenvoudig en werd door DHL gratis bezorgd. Dag erna natuurlijk meteen ui... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Totaal flabbergasted! Vandaag mijn Rowenta X-Force Flex 14.60 RH9958 Steelstofzuiger binnen gekregen op het moment dat ik mijn kamer net had gezogen met mijn “normale” stofzuiger. Ik dacht, “hé... Mehr ansehen

1. Hersteller
  2. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
  3. Haushaltsgeräte-Kundendienst

Vom Unternehmen geschrieben

Al 130 jaar een begrip in modern design. Rowenta heeft een passie voor het ontwerpen van dagelijkse producten. De huishoudelijke producten van Rowenta bevatten altijd baanbrekende technologie met een onderscheidend uiterlijk: strakke lijnen en minimalistische vormen.

4,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top prijs en kwaliteit verhouding

Snel bezorgd, netjes afgeleverd, duidelijke mails tussendoor, duidelijke instructies en het product is precies als de website schetst. Dit is mijn tweede stofzuiger van Rowenta en ik heb bewust weer voor dit merk gekozen. Het is wel mijn eerste steelstofzuiger, maar het in elkaar zetten was heel makkelijk en de stofzuiger is super praktisch in gebruik. Voor deze prijs kwaliteit raad ik Rowenta zeker aan!

28. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de Rewanta XClean 10 aangeschaft…

Ik heb de Rewanta XClean 10 aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over. Het apparaat stofzuigt en dweilt tegelijkertijd, wat enorm veel tijd scheelt. De schoonmaakresultaten zijn echt top; mijn vloeren zijn zichtbaar schoon en fris na elk gebruik.

Dit is zonder twijfel de beste aankoop die ik heb gedaan. Gebruiksvriendelijk, krachtig en ideaal voor dagelijks gebruik. Absoluut een aanrader!

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met de steelstofzuiger

Super tevreden met de steelstofzuiger! Krachtig toestel die weinig geluid maakt. Elk vuiltje verdwijnt in de opvangbak die heel makkelijk te reinigen is.
Super handig kliksysteem zodat je onder iedere kast of bank moeiteloos kan stofzuigen.
EEN ECHTE AANRADER!!!

23. Dezember 2025

Super X force flex 12.6

Super X force flex 12.6. Encantada. Hace lo que promete. Me llego super rapido. La recomiendo. Solo que el modo boost la bateria dura nada. Osea es solo para algo especifico.

23. Dezember 2025

Rowenta X-clean 10 :))

Bij toeval in de Tefal winkel Leidschendam stond ook de X-clean 10, hierover had ik al informatie opgezocht maar, wilde het eerst even uit proberen.
Dit kon gelukkig bij de Tefal winkel.
Na het testen het product gelijk gekocht!
Deze had ik jaren eerder moeten hebben, wat een gemak!
Licht in gebruik, makkelijk te reinigen!
Ben ontzettend blij met deze aankoop!

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stofzuiger Rowenta Compact Power RO4825…

Stofzuiger Rowenta Compact Power RO4825 gekocht. Kleine, lichte compacte stofzuiger zonder zak. Geweldige stofzuiger. Zuigt heel krachtig. Hondenharen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hele woonkamer en trap ermee gedaan, beweegt heel licht over de vloer. Geluid is goed van de stofzuiger, maakt geen mega lawaai. Ook heel licht om mee de trap op te tillen. Accessoires die zijn meegeleverd, zijn ook erg handig voor het verwijderen van dierenharen van de bank. Neemt ook heel weinig ruimte in. Nu meer ruimte over in onze voorraadkast. Stofzuiger is fijn voor de vloer, maar ook voor je rug. Voor wat langere mensen, kan de telescopische buis van de stofzuiger een heel stuk uitgeschoven worden. Stofzuiger besteld, en de volgende dag al bezorgd. Super service.

18. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Online de beste koop stofzuiger van de…

Online de beste koop stofzuiger van de consumentenbond gekocht. Werd netjes afgeleverd, duurt wel een aantal dagen. De stofzuiger werkt inderdaad prima en maakt niet veel lawaai. Hij is wel zwaarder dan verwacht. Al met al heel tevreden.

17. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mijn vorig toestel was een Roomba

Mijn vorig toestel was een Roomba, waardoor ik kan vergelijken. Dit toestel Rowenta 70+ doet niet wat beschreven staat. Hij stopt steeds op mijn dun dun tapijt omdat hij vast loopt. Vaak stopt hij gewoon zonder dat ik weet wat het probleem is. Hij piept maar geeft geen indicatie aan. Hij gaat niet vanzelf naar zijn dock als zijn batterij bijna leeg is. Hij botst ook regelmatig tegen dezelfde obstakels, heeft geen besef om te draaien. Gekke patronen in het kuisen. Na het dweilen vind ik vaak natte haren op de vloer. Ik krijg er meer stress van dan plezier

17. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet aan beginnen wat een rot bedrijf

Niet aan beginnen wat een rot bedrijf. 100 euro cashback kan je na fluiten. Minstens 10 keer mails gestuurd met foto's om de cashback te krijgen elke keer zelfde bericht terug dat het niet goed is. Terwijl ik het precies zoals beschreven upload. Klantenservice is niet te bereiken voor de cashback en op mails reageren ze helemaal niet. Niet aan beginnen!

12. Dezember 2025

Rowenta x-clean x10

Het is een erg fijn product! Ik ben nu zo klaar met het hele huis stoffen en dweilen. Ook ideaal dat het apparaat zelf instructies geeft over schoonmaken van het product.

11. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en duidelijke communicatie

Ik had een steampod 4 die binnen de garantie kapot ging. Rowenta liet mij deze kosteloos retour sturen voor reparatie en ik werd van begin tot eind netjes op de hoogte gehouden via hun online systeem. Uiteindelijk bleek reparatie niet mogelijk en kreeg ik verrassend genoeg een volledig nieuw apparaat toegestuurd. Dit terwijl de updates eerst aangaven dat ze op onderdelen wachtten. Alles verliep vlot en zonder stress. Ik ben heel blij met de service en waardeer hoe duidelijk en behulpzaam het hele proces was.

1. November 2025

Kortsluiting steelstofzuiger.

In onze stofzuiger ontstond kortsluiting, kennelijk door toedoen van een accu issue. Dit gemeld bij het service centre van Rowenta. Het probleem werd door hen subliem opgepakt en na 2 weken ontvingen we een nieuw toestel.
Zo hoort het!

10. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr