Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt gummifliser 2 gange her fra. Med afhentning ved firmaet. Rigtig god service! Og rigtig god pris!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lækkert produkt og god service. Da jeg stod og skulle bygge et home gym, havde Rubberproff det perfekte filser til dette. Kontaktede dem og fik svar allerede få minutter sener og kunne hente produk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en vare hvor jeg fandt ud af det ikke var nok. Derefter bestilte jeg samme vare igen. Skrev til dem om de kunne slå ordrerne sammen med hensyn til fragt, de svarede 10 minutter efter hvor de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har oplevet rigtig god service hos Rubberproff (Mathias). Vi fik hurtigt en ordre i hus til en pris, som vi kunne acceptere og blev rigtig glade, da vi så det endelige resultat med vores gummi... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Gummierzeugnisse

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste kvalitetsgummi i industrien til den laveste mulige pris og hurtige leveringstider. Vi sælger kundetilpassede løsninger, så du kan få lige det kvalitetsprodukt, du står og mangler. Troværdighed er et nøgleord for os, og vi stræber efter at sikre dig solide løsninger.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Hej KNS,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏🏻

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med din bestilling og, at det har været en succesfuld oplevelse at handle hos os. Vi håber at kunne gøre en god handel med dig en anden gang! 🤩

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏🏻

Det glæder os at høre, at det har været en succesfuld oplevelse at handle hos os. Vi håber at kunne gøre en god handel med dig en anden gang! 🤩

Super service :)

9. Jänner 2021

Hej Malerfirmaet Tipsmark,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏🏻

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og, at det har været en succesfuld oplevelse at handle hos os. Vi håber at kunne gøre en god handel med dig en anden gang! 🤩

Bare iorden

Bare iorden, talte med Mathias i telefonen, alt var som det skulle være, kan klart anbefales

6. Jänner 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Peter,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

rigtig god service og hurtig på alle…

rigtig god service og hurtig på alle parameter.

29. Dezember 2020

Hej Adam,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏🏻

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores service og, at det har været en succesfuld oplevelse at handle hos os. Vi håber at kunne gøre en god handel med dig en anden gang! 🤩

Hej Thorbjørn,

Kom tid tiden.

24. Dezember 2020

Hej Miki,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏🏻

Det glæder os at høre, at din bestilling kom til tiden og, at det har været en succesfuld oplevelse at handle hos os. Vi håber at kunne gøre en god handel med dig en anden gang! 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og god pris. Kan varm

21. Dezember 2020

Hej Halldora

Tak for din anmeldelse. 🙏

Det glæder os at høre at din bestilling hos Rubberproff har været en succesfuld oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang. 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin vejledning pr telefon i…

Super fin vejledning pr telefon i forbindelse med valg af fliser til underlag omkring legetårn. Fint med ekstra dyvler til at samle med, så der var mere end rigeligt.
Hurtig og fin levering :)

19. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse. 🙏

Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse ved at handle hos os. Vi håber at dette medvirker til at du i fremtiden vil vælge Rubberproff.dk 🤩

Billigt og godt.

Afhentede mine bestilte gummifliser på adressen. Ingen problemer, alt som aftalt.
Gummifliser ikke helt samme kvalitet som dem i Bauhaus, som er mere massive og med mønster på overflade, men det er fine til halv pris, så det er fint.

16. Dezember 2020

Hej Kim!

Tak for din anmeldelse 🙏

Super dejligt købet var problemsfrit! - Jeg håber, det giver anledning til at vi kan gøre en
god handel med dig en anden gang😀

Perfekt levering

Perfekt levering, gode produkter, god kundeservice

14. Dezember 2020

Hej Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det er vi glade for at høre. Vi går meget op i at give vores kunder en god oplevelse, når de handler på nettet. 😀

Spitzenklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Som altid - Spitzenklasse - der kan kun gives 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Hugo

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er så glade for, at du både er tilfreds med kundeservice, levering, pris og produkt. Vi glæder os meget til at handle med dig igen. 🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lækkert produkt og god service.

lækkert produkt og god service.
Kontaktede dem og fik svar allerede få minutter sener og kunne hente produktet fem dage senere.
Utroligt nemt montere og håndtere:)

Hej Asbjørn

Perfekt og lynhurtig levering

Perfekt og lynhurtig levering, tak :-)

Hej Charlotte!

Hej Carsten!

Tak for din anmeldelse 🙏
Så dejligt, at du oplevede hurtig levering. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med hele ordreforløbet. Vi håber, at vi kan lave en god handel med dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig betjening kan kun…

Super hurtig betjening kan kun anbefale Rubberproff 😄

24. November 2020

Hej Hugo!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt godt - næsten perfekt.

Fandt hurtigt det jeg skulle bruge, og varen svarer til forventningen.
Det ville have været til stor hjælp, hvis beskrivelsen af anvendelsesområder for de enkelte produkter havde været lidt mere detaljeret. Ydermere er kr. 89,- for at få leveret hjem til med GLS, lige i den høje ende. Men dag-til-dag leveringen fungerer, og det var det vigtigste i denne omgang.

24. November 2020

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse af os!
Jeg har taget et nærmere kig på din ordre og kan se du lagde ordren kl. 1600 og fik leveret dagen efter ved middagstid, så det vi først og fremmest glade for😎. En mere detaljeret beskrivelse af produkter er helt klart noget vi skal tage op til overvejelse 👍

Du må have en god dag, 👏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og fin…

Super hurtig levering og fin telefonservice

22. November 2020

Hej Stig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig behandling.

21. November 2020

Hej Sten!

Rudelister

En rigtig go oplevelse. Kan kun anbefale dem 😁

21. November 2020

Hej Henrik

Hilsen Mathias fra Rubberproff

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr