Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt gummifliser 2 gange her fra. Med afhentning ved firmaet. Rigtig god service! Og rigtig god pris!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lækkert produkt og god service. Da jeg stod og skulle bygge et home gym, havde Rubberproff det perfekte filser til dette. Kontaktede dem og fik svar allerede få minutter sener og kunne hente produk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har oplevet rigtig god service hos Rubberproff (Mathias). Vi fik hurtigt en ordre i hus til en pris, som vi kunne acceptere og blev rigtig glade, da vi så det endelige resultat med vores gummi... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Gummierzeugnisse

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedste kvalitetsgummi i industrien til den laveste mulige pris og hurtige leveringstider. Vi sælger kundetilpassede løsninger, så du kan få lige det kvalitetsprodukt, du står og mangler. Troværdighed er et nøgleord for os, og vi stræber efter at sikre dig solide løsninger.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine vare og hurtig levering

Hej Jan

Tak for din anmeldelse :-)

Så skønt, at du er tilfreds med både din vare og leveringstid. Det er vi glade for.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen mulighed for at tilbage levere en…

Ingen mulighed for at tilbage levere en fejllevering.

Det er ikke en speciel bestilt vare men en vare i annoncerer med.

Hej Martin

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med købet af din vare. Vi har undersøgt sagen, og du modtog det, du bestilte - altså ikke en fejllevering.
Den vare du købte er skåret på special mål, og tages derfor ikke retur. Af samme grund kan vi ikke returnere beløbet. Mathias har også sendt vores salgsbetingelser til dig.

Super service!

Efter der var blevet sendt en forkert tykkelse på en gummi rulle. Med stor beklagelse sende de der rigtige uden problemer dvs. Direkte til min adresse og den forkerte gummi rulle jaa den kunne jeg bare bruge en noget andet var svaret fra Mathias pr. Telefon.
Så handler jeg der igen... så afgjort.

Mvh.
Jimmi Petersen.

Hej Jimmi

Tak for din anmeldelse :-)

Vi er kede af, at vi leverede den forkerte tykkelse i første omgang. Men vi er så glade for, at du efterfølgende oplevede god kundeservice. Det er enormt vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med dit køb.

Hurtig expedtion

11. Juni 2020

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse :-)

Vi er meget glade for, at ordreforløbet lever op til dine forventninger. Det er vigtigt for os!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering.

10. Juni 2020

Hej Morten

Tak for din anmeldelse :-)

Dejligt, at du synes godt om leveringstiden. Det er vigtigt for os.

Super service!
Uopfordrede opkald fra dem for at tjekke op på ordre.
Ved en fejl delleveret forkert farve. Løst med det samme.
Har købt grønne gummifliser, der til fulde lever op til forventningen.

Du kan trygt handle her!

10. Juni 2020

Hej Anne Louise

Tak for din anmeldelse :-)

Vi er rigtig glade for, at du synes godt om vores service. Det er vigtigt for os, at både service og produkt lever op til forventningerne. Vi håber, at kunne gøre en god handel med dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

My package arrived as expected and the…

My package arrived as expected and the product is amazing! I recommend this company

9. Juni 2020

Hi Marina

Thank you very much for your recommendation :-)
We are very pleased that the product and the delivery meet the expectations.

Best regards

ok kom bare lidt sent

9. Juni 2020

Hej Finn

Tak for din anmeldelse :-)

Vi er rigtig glade for, at du trods leveringen, er tilfreds med dit køb. Det er vigtigt for os. Vi håber, at se dig på vores hjemmeside en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flink betjening og god vejledning

8. Juni 2020

Hej Jesper

Vi er rigtig glade for, at du synes godt om vores kundeservice. Det er vigtigt for os. Vi håber, at det er medvirkende til, at vi kan gøre en god handel en anden gang.

Hurtig ordrebehandling samt levering

Vi har oplevet rigtig god service hos Rubberproff (Mathias).

Vi fik hurtigt en ordre i hus til en pris, som vi kunne acceptere og blev rigtig glade, da vi så det endelige resultat med vores gummifliser i rød i haven. Derudover var de også nemme at sætte sammen, når først teknikken var der. :)

Da vi så stod og manglede 2 ekstra fliser blev der hurtigt lavet en ny forsendelse, så vi ikke skulle vente for længe med at gøre vores legeplads færdig.

8. Juni 2020

Hej Mianne

Tak for din anmeldelse :-)

Vi er rigtig glade for, at I har oplevet både kundeservice, pris og levering fordelagtig. Og ikke mindst nem montering af fliserne. Det er fedt, når det hele bare spiller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og godt produkt (grøn…

Hurtig levering og godt produkt (grøn gummiflise)

2. Juni 2020

Hej Therasa

Vi er meget glade for at du både har fundet prisen og leveringsservicen fordelagtig og håber på, at dette medvirker til, at vi kan gøre en god handel med dig en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Materialet var ubrugeligt på trods af…

Materialet var ubrugeligt på trods af at jeg telefonisk havde forklaret hvad jeg skulle bruge det til.
Og det tages naturligvis ikke retur... Så penge direkte ud af vinduet for mig!

Da jeg kan se at der er reageret fra sælgers side vil jeg gerne uddybe:
I den telefoniske samtale bliver der fire gange sagt musemåtte! Bla. da sælger siger "Nej hvis du skal bruge det som musemåtte kan du ikke bruge det her. Så skal du have..." og så nævner han det produkt ( 3x så dyrt), som jeg efterfølgende går ind og bestiller.
Jeg er blevet ringet op af firmaet efter jeg skrev anmeldelsen. Her var sælger ubehøvlet, afbrød mig og påstod flere gange at jeg sagde ting der ikke passede.
En super god oplevelse at handle med jer!

27. Mai 2020

Antwort von Rubberproff

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med købet af varen. Vi rådgav telefonisk i forhold til det beskrevne behov, som var underlag til et skrivebord. Du forklarede først efter at have modtaget varen, at produktet skulle bruges som mussemåtte. Vi har desværre ingen varer, som egner sig til dette. Vi beklager at have misforstået formålet med underlaget, og ville selvfølgelig have vejledt dig til at købe en mussemåtte hos en anden virksomhed, hvis vi havde vidst bedre. Varer skåret på special mål, tager vi ikke retur, og kan derfor ikke returnere beløbet.

Venlig Hilsen Rubberproff

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og godt produkt

Super hurtig levering, billig men super godt produkt.

25. Mai 2020

Hej Jesper

Det er vi glade for at du skriver. Vi gør alt vi kan for at kunden skal få en god oplevelse.
Vi håber på at se dig på vores hjemmeside en anden gang. :)

Det var fint.

22. Mai 2020

Hej Verner

Det er vi glade for at du skriver. Vi håber på at se dig på vores hjemmeside en anden gang.

Super godt

Rigtig god og hurtig hjælp og betjening.

22. Mai 2020

Hej Jens

Tak for din anmeldelse

Det er vi glade for at du synes! Vi gør alt hvad vi kan for at være så hurtige som overhovedet muligt!

Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service ved den telefoniske…

God service ved den telefoniske kontakt. Afsendelse samme dag. 👍🏻

21. Mai 2020

Hej Gert

Vi er glade for at ordre forløbet har levet op til dine forventninger og håber på, at vi kan få lov til at gentage denne positive oplevelse.

Virklig lækre gummifliser

Nem og hurtig bestilling.
Virklig lækre gummifliser (1000x1000x25)
Super kundeservice :-)

19. Mai 2020

Hej Kasper

Det glæder os at høre at din bestilling hos Rubberproff.dk har været en succesfuld oplevelse. Vi glæder os til at gøre en god handel med dig en anden gang.

Dedikeret virksomhed!

Bestilte en vare hvor jeg fandt ud af det ikke var nok. Derefter bestilte jeg samme vare igen. Skrev til dem om de kunne slå ordrerne sammen med hensyn til fragt, de svarede 10 minutter efter hvor de straks returnerede fragt beløbet tilbage, selv efter lukketid! Fik faktisk et chok over det gik så hurtigt👍
Det kan man rolig kalde en fremragende service!

18. Mai 2020

Hej Benjamin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin service i telefonen og hurtig…

Fin service i telefonen og hurtig levering

18. Mai 2020

Hej Morten

Mathias

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr