RUBIDOR Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aanpassen aan leadtime. Wel een minpuntje is: je moet communiceren als er levering vertraging heeft. Soms kunnen wij afwijken natuurlijk maar er staan er tussen dat wij erop rekenen op de datum.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het contact met het bedrijf is goed. Antwoorden komen snel en de levering komt op tijd. Als opmerking : stuur ons vooral documentatie, een lijst met jullie producten, suggesties en een referentielij... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wat sneller op de bal spelen zou handig zijn Geen facturatie naar buitenland mogelijk ondanks betaling vooraf verhoogd prijs onodig met BTW

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A ce jour, nous sommes toujours très satisfait du service et de la réactivité de RUBIDOR. Toujours un plaisir de collaborer avec l'équipe de RUBIDOR.

1. Fachhandel für Gummierzeugnisse

Vom Unternehmen geschrieben

Experts in spuitgieten & rubber sinds 1978 “Een groot assortiment rubberproducten, in-house kennis en expertise” Bij RUBIDOR specialiseren we ons in het maken van rubberproducten en spuitgieten van kunststof op maat. Door onze grote stock aan rubberproducten, kunnen we diverse industrieën en sectoren behelpen voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Elk rubbertype kan geleverd worden in diverse kwaliteitsgradaties en diktes, om zo het meest optimale product voor elke toepassing te kunnen aanbieden. Deze diverse rubbertypes kunnen we op verschillende manieren verwerken: van stansen en versnijden tot het zelfklevend maken.

Hervorragend

Kwaliteit

Leuk zeg! Super blij :)

24. September 2025

Beste

Bedankt voor deze 4-sterrenbeoordeling. Fijn te horen van uw tevredenheid!

Leadtime en communicatie

17. September 2025

Beste

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het belangrijk is om op de afgesproken leverdatum te kunnen rekenen. We doen er alles aan om de levertijden nauwkeurig te plannen en eventuele afwijkingen tijdig te communiceren. Mochten er onverhoopt vertragingen optreden, dan informeren we u zo snel mogelijk zodat er samen naar een passende oplossing kan worden gekeken. We waarderen uw begrip en samenwerking hierin.

Très satisfait

Toujours un plaisir de collaborer avec l'équipe de RUBIDOR.

26. August 2025

Bonjour

Merci pour votre confiance et votre fidélité. C’est un vrai plaisir de travailler à vos côtés !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle levering en duidelijke…

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie.

16. Mai 2025

Beste

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de duidelijke communicatie. We kijken ernaar uit om deze samenwerking in de toekomst voort te zetten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

La gestion de la non conformité a été…

La gestion de la non conformité a été bien faite de votre coté

8. April 2025

Bonjour,

Merci pour votre retour positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que le service a répondu à vos attentes. Chez SOLIDOR, nous nous efforçons toujours de gérer nos processus de manière optimale et d’offrir un service excellent à nos clients. Si vous avez d’autres questions ou remarques, n’hésitez pas à nous contacter. Nous serions ravis de vous servir à nouveau à l’avenir !

Sincères salutations,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eerste bestelling niet volgens de…

Eerste bestelling niet volgens de afspraak

7. Februar 2025

Beste

Bedankt voor uw antwoord, we vinden het jammer om dit te vernemen. Het spijt ons te horen dat deze bestelling niet volgens afspraak is verlopen. We hechten veel belang aan een vlotte service en streven ernaar om elke levering correct uit te voeren.

SOLIDOR-team

Correcte leverancier

Correcte leverancier, prima communicatie, goede producten.

27. Jänner 2025

Beste

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We blijven ons inzetten voor kwaliteit en een vlotte samenwerking. Mocht u nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Correcte en vlotte levering

Correcte levering, vroeger dan bevestigd, altijd accurate info omtrent de levertermijn.

13. Jänner 2025

Beste

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn te horen van uw tevredenheid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service et communication parfait comme…

Service et communication parfait comme toujours.

22. November 2024

Bonjour

Merci beaucoup pour votre retour positif ! Votre satisfaction est notre priorité. N'hésitez pas à nous contacter si nous pouvons vous aider davantage.

efficacité

efficacité ! rapidité!

15. November 2024

Bonjour,

Merci pour votre avis élogieux. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait(e) de notre service.

Vlug beschikbaar !

Goeie en vlugge service, en vooral de goederen waren direct beschikbaar !

22. Oktober 2024

Beste

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we graag voor u klaar.

Beste

Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en service die we bieden. Bij RUBIDOR streven we er altijd naar om onze klanten de beste producten en ondersteuning te leveren. Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bonne réactivité et collaboration de la…

Bonne réactivité et collaboration de la part de Rubidor pour ma première expérience .Merci !

20. September 2024

Bonjour,
Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que votre première expérience avec RUBIDOR a été à la hauteur de vos attentes. Nous nous efforçons chaque jour de fournir un service réactif et une collaboration de qualité pour nos clients. N’hésitez pas à nous solliciter à nouveau, nous sommes à votre disposition pour vos futurs projets !
Sincères salutations,

action

fast and clear answers

11. September 2024

Dear

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a positive experience with our services. If you ever need further assistance or have any questions, feel free to reach out. We look forward to serving you again in the future!

Yours sincerly

Trés satisfait

Prise en compte rapide de la commande et livraison également rapide.

2. September 2024

Bonjour

Merci pour votre retour positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que le traitement de votre commande ainsi que la livraison se sont déroulés rapidement. Nous nous efforçons toujours d'offrir un service efficace à nos clients. N'hésitez pas à nous contacter pour toute question ou future commande, nous serons heureux de vous aider !

Bonjour

Merci pour votre magnifique avis ! Nous sommes ravis d’apprendre que vous trouvez notre service toujours excellent. Nous faisons tout notre possible pour répondre à vos attentes à chaque fois. Nous avons hâte de vous servir à nouveau à l’avenir !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correct antwoord en reactie op onze…

Correct antwoord en reactie op onze vragen.
Vlotte verwerking van de bestelling en tijdige levering!

18. Juli 2024

Beste

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn te horen van uw tevredenheid over onze service.

Justien

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr