Ryds Bilglas Bewertungen 165

TrustScore 2 von 5

2,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

För 3 årsedan bytte Ryds glas vindruta på min bil, när jag hämtade den låg det mycket limrester och glasbitar i bilen som jag fick städa bort själv. Nu när sonen lämnade in sin bil för Rutbyte ringer... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade bokat ”express” med inlämning 10:00-10:30 och hämtning innan 12:00. Planerade hela lördagen kring detta för att allt skulle funka med barn etc. Väl på plats säger personalen att ”det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min kille har varit hos dem för att laga 2 stenskott och de har inte förvarnat något. Han kommer hem med en spricka i rutan och berättar att den person som har gjort jobbet har sagt att " oj, rutan be... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bytte glasruta David som är chef för ställe beställde fel klipps så att sidoruthållare skakade på motorväg, glömde sätta tillbaka koppling till spolarvätska mm m fl föranledde flera återbesök och nu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autoglaswerkstatt
  2. Fahrzeugzubehörgeschäft
  3. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Störst i Sverige på Bilglas!

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lämnade in bilen för lagning av…

Lämnade in bilen för lagning av framrutan i Kristianstad. 6 månader senare uppstår omfattande läckage i hela innertaket och droppar ner i hela bilen. Vid kontroll framkommer det att Ryds Bilglas inte ens har limmat rutan, den går lätt att trycka ut. Livsfarligt! Läckage från taket har idag slagit ut all el på denna bil. Jag vet inte ifall jag fick ett måndagsexemplar till arbetare på min bil, men detta var inget proffs som de framstår sig att vara. Återstår att se om de gör sig ansvariga för sitt dåliga arbete.

25. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick bytt min bils bakruta hos Ryds…

Fick bytt min bils bakruta hos Ryds Bilglas i Karlskrona igår och aldrig hade jag kunnat föreställa mig så värdelös behandling och ett sådant skrattretande amatör resultat.
En så rörande enkel och basal uppgift, resulterade i att den anställda tog sönder sensorn i bakluckan, när de bytte ut rutan. Nu lyser då konstant en varningslampa i kontrolpanelen, för att senorn är trasig och hela tiden tror att bakluckan står öppen. När jag uppmärksammade detta för den anställda som hade utfört jobbet, var reaktionen komplett likgiltighet och noll ansvarstagande. Där var ingen världens intresse för att åtgärda felet eller ens ta en titt på det.

Nu vet jag tyvärr som många andra, att alla Ryds skamfulla recessioner så sannerligen är väl förtjänade. Maka till inkompetent kädja får man läta mycket långt efter.

Råder alla till att avvärja Ryds Bilglas!

10. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HejHej Ryds Regemntet i Falun är ett ställe som man ska undvika. Två unga killar, en liten och ljuger bra, den andra långa bekräftar den korta. Inget att leka med. De verkar kunna allt. Det går inte a

Hej
Ryds Regemntet i Falun är ett ställe som man ska undvika. Två unga killar, en liten och ljuger bra, den andra långa bekräftar den korta. Inget att leka med. De verkar kunna allt. Det går inte att prata med dem. De skulle laga två små hål. De repade hela rutan, Det vart små prickar och väldigt ostädat efter dem men de förnekar allt. De skrattar åt saken och verkar ha en chef som inte bry sig heller. De har inte mycket att göra men det är inte konstigt. Vill du vara nöjd efter stenskott laggning eller byte av rutan, undvyk Ryds regementet.
m v h
Nermin

2. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laga stenskott någon annanstans!

Jag har tidigare bara haft positiva erfarenheter av Ryds Glas och lagat såväl stenskott som bytt vindruta. Men det visar sig nu att när någonting går fel, så tar Ryds Glas inget som helst eget ansvar.

Lämnade in bilen i mars för en enkel lagning av två stenskott. En vid nedre vindruta hade fått ett stenskott med en liten sprickbildning (max 1 cm).

Allt gick som vanligt, och jag satte mig ner och väntade. Jag förundrades lite över att det tog så lång tid, och efter 40 min (!) så kom deras medarbetare som jobbade med min bil och sa att det tyvärr hade blivit en sprickbildning i samband med lagningen.

Jag fick där och då en förklaring som inte lät helt övertygande men jag är inte utbildning glasmästare. När jag väl fick se resultatet var jag dock inte speciellt glad. Sprickbildningen hade nu gott och väl blivit över 5-7 cm. Medarbetaren på Ryds Glas friskrev sig helt från ansvar, men "eftersom resultatet var så dåligt" så behövde jag inte betala för lagningen (!).

Jag kan förvisso köpa att skador kan uppstå vid lagning eftersom man antagligen borrar lätt där stenskottet är. Det kan ju finnas spänning sm gör det lite oförutsägbart. Men det är under all kritik att när skadan är så omfattande att Ryds Glas inte vill ta sitt ansvar. Berörd platschef återkopplade förvisso, men det var inte mycket nytt där. Efter 3 veckor så har sprickan blivit väl över 15-20 cm lång (!).

Med detta sagt, så kan jag inte rekommenderar Ryds Glas som uppenbart inte är ett kundorienterat företag. Kundservice värt namnet ger sig till känna när saker och ting inte går som det är tänkt. Nu förvärrar de skadan och lämnar mig helt utan någon som helst kompensation.

Se upp!

17. April 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr