Sämsta företaget ever. Nu har jag väntat sedan i början av oktober på att få pengarna tillbaka för min retur. Helt omöjliga att komma i kontakt med. De bekräftar ej min retur och betalar inte tillbak... Mehr ansehen
Jag beställde två frotté tröjor och de var helt fantastiska. Deras kundservice är utöver det vanliga och leveransen tog enbart två dagar. Jag kommer garanterat handla mer på denna butik. Ägarna verkar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Varumärket finns inte kvar.
114 54, Östermalm, Schweden
- st@gmail.com
- s-tclothing.se
Das haben sich andere Leute angesehen
VARNING BEDRÄGERI
VARNING BEDRÄGERI! Beställer en tröja och den levereras men i fel färg och fel storlek. Sedan fick jag en retursedel efter lite påtryckning men får inga pengar tillbaka. Ingen återkoppling alls. Hoppas ni sover gott om natten i Lidingö.
värdelösa,svarar inte mejl
värdelösa,svarar inte mejl. Beställde för en månad sen har fof inte fått nåt paket och dem vägrar att ge uppdateringar elle nåt svar
Omöjliga att komma i kontakt med och får ej tillbaka pengarna
De bekräftar ej min retur och betalar inte tillbaka pengarna. Har mailat tiotals gånger men ingen svarar.
Omöjliga att komma i kontakt med
Omöjliga att komma i kontakt med. Ska bli intressant att se när jag får tillbaka mina pengar för returnerad vara.
Inte skickat paket på 1 månad… inget…
Inte skickat paket på 1 månad… inget svar på Mail eller instagram heller
Sämsta kundservice jag upplevt.
Sämsta kundservice jag upplevt.
S&T levererade fel produkt till mig i maj 2024. Jag kontaktade dem och efter en vecka får jag en returfraktsedel för att returnera det felskickade produkten och de skall då skicka mig rätt produkt.
Jag skickar returen, men efter det händer ingenting. Jag skickar flera mail till S&T, men får inget svar från S&T Studios. 5 veckor efter att jag skickat returen får jag paketet tillbaka från Postnord då S&T inte har hämtat ut paketet trots flertal påminnelser.
Jag återkopplar till S&T, men får inget svar.
Min starka rekommendation är att inte köpa något från detta företag tills de förbättrat sina processer inom kundservice och returhantering.
Mvh Erik Hultman
Väldigt segt att svara på Mail och…
Väldigt segt att svara på Mail och skicka varorna!!! Under all kritik
Omöjligt att komma i kontakt…
Omöjligt att komma i kontakt med kundservice när man vill lämna tillbaka varan som inte passade. Ingen info om hur man ska göra eller vart man skall skicka tillbaka. Telefonnumret på hemsidan är ur bruk. Mycket pengar i sjön…
Great stuff
Great stuff! Fast shipping and quality clothes
Beställde en frottétröja
Beställde en frottétröja. Snygg och känns som bra kvalité. Tyvärr passade inte tröjan i storlek. När jag försökte byta den var det väldigt svårt att få kontakt med kundtjänst. När jag väl fick kontakt fick jag påminna dem flera gånger om att skicka returetikett.
Efter många kontaktförsök och påminnelser fick jag en etikett, skickade tillbaks tröjan, bara för att några dagar senare få tillbaks den igen.. Och så började kontaktförsöken om. När jag väl fick kontakt lovade de att skicka ny returetikett... och på den vägen är det. Jag har påmint ett antal gånger utan att ha fått någon. Den skickas på mail, så det borde egentligen inte ta många sekunder, kan man tycka. Kommer aldrig mer att beställa från detta företag.
Går inte att komma i kontakt med…
Går inte att komma i kontakt med företaget varken via mail eller chatten. På hemsidan informeras om gratis frakt och retur. Ingen retursedel med i försändelsen och omöjligt att få något svar hur vi får retursedeln till oss.
Skickades inte på 3 veckor.
De kontaktade mig och berättade om…
De kontaktade mig och berättade om försening av varan vilket jag tycker är bra servis,man har respekt för sina kunder
Jeg bestilte blå så var det ikke mer…
Jeg bestilte blå så var det ikke mer blå igjen. Spurte om jeg kunne få bytte til noe annet, som f.eks et sett, men var lite fleksibilitet. Likevel, så kontakta de meg som var veldig bra.
Beställ inget från dom
Beställ inget från dom, blir storlek fel och man vill byta, får man ingen hjälp eller svar….
Ni svarar långsamt
Seg leverans tid
Helt värdelöst
Helt värdelöst, ville skicka tillbaka en tröja men dom svarar aldrig på mailet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.