Unternehmen hat geantwortet
Beste oplevelse længe! Kvalitetet var helt i top, kundeservicen var heller ikke noget og klage over. Tøjet i selv er i vanvittig høj kvalitet og kunne holde til 3 måneders slid fra min søn😁☺️
God kvalitet og hurtig levering, ikke en finger at sætte på noget som helst👏
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Klasse service!
Afsendt samme dag som bestilling og varen er god kvalitet, kan anbefales.
Bedste online shopping oplevelse i lang tid
Var lidt skeptisk i starten vedrørende varenes kvalitet og ikke mindst legitimitet. Men må blankt indrømme at min oplevelse hos Sainté Cophagen nok ikke kunne have været meget bedre. Kundeservicen var super effektiv og hurtig og ikke mindst mega flinke. Jeg modtog mit tøj et par dage efter min bestilling hvilket jo også er super godt. Men nu til det der overraskede mig mest. Kvaliteten på tøjet er vanvittigt og leverer en tilfredhed som overgår alt forventning. Tøjet fitter super skønt og bliver ikke ødelagt af hverken vaskemaskiner eller tørretumblere efter få gange. Sindssyg kvalitet!
Seriøst en god oplevelse og kan ikke vente til at bestille mere!
5/5
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering, ikke en finger at sætte på noget som helst👏
Købte en long sleeve i pink
Købte en long sleeve i pink. Den kom inde for få dage. Kan 100% anbefales
Den dårligste kundeservice jeg har…
Den dårligste kundeservice jeg har oplevet. Så vær sikker på du ikke har behov for at bytte eller lignende.

Antwort von Sainté Copenhagen
Perfekt produkt
God kvalitet
God kvalitet, passer godt. Kan kun anbefale
Positiv oplevelse
Hurtig levering, tøjet er god kvalitet.
Passede perfekt til fødselsdagen.
Hvor skal jeg dog begynde...
Jeg åbnede min pakke til en plettet trøje, og stanken af alibaba og deres kinesiske producent strejfede så småt min sårbare næse. Det har været en rigtig lang uge siden jeg åbnede pakken og den bliver ved med at stinke.
Tydeligvis produceret i Kina, og holder intet af hvad de lover.

Antwort von Sainté Copenhagen
Bedste oplevelse længe!!
God service kan klart anbefale
God service kan klart anbefale
Super fede trøjer
Super fede trøjer, jeg kan varmt anbefalde. Mega god service
super fede trøjer
super fede trøjer. plssssss kom med en vinter kollektion😀
Perfekt
Rigtig god kvalitet, bedre end jeg havde forventet. Farven går ikke af i vask.
Super kvalitet
Har købt trøjen til min datter
Super kvalitet og hurtig levering
Virkelig god service og meget hurtig levering
Jeg har købt en bluse til mit ældste barnebarn i gave, da han fylder 17 år næste uge, og blusen kom allerede to dage efter. Det er virkelig god service og meget hurtig levering. Blusen er også rigtig fin i kvaliteten, og farven stemmer helt overens med billederne på hjemmesiden. I kan uden tøven sagtens købe den fine bluse :)
Jeg håber, mit barnebarn bliver glad for min gave :)
God kundeservice med hurtig respons👍👍
God kundeservice med hurtig respons👍👍
Godt produkt og hurtig levering!
Virkelig hurtig levering, tror kun der gik 2 dage - og så lever produktet op til billederne på hjemmesiden!
Jeg bestilte deres longsleeve i pink, som jeg er super glad for!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.