Sakana Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door mijn onoplettendheid bestelde ik per ongelijk een afhaal Sushi bij de locatie Sakana-Eindhoven in plaats van bij Sakana-Den Bosch. Hier kwam ik pas achter nadat ik had betaald. Contact opgen... Mehr ansehen

1. Restaurant
  2. Sushi-Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

In onze All you can eat Sushi & Grill restaurants kunt u heerlijk genieten van een puur Oosterse keuken en vers bereid door onze ervaren sushi chef-koks!

• Havensingel 7, 5211 TX, 's-Hertogenbosch, Niederlande

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

De laatste keer

Als je mij voorheen vroeg wat is de beste sushi in Den Bosch zou ik altijd Sakana zeggen. Na vanavond niet meer! Na de 1e ronde kregen we al buikpijn. De kwaliteit van het eten was ook niet wat we gewend waren. Na de 3e ronde zaten we om de beurt op de wc! Volgens mij waren wij niet de enige want de wc ruimte stonk enorm naar stront! Dit aangegeven bij de eigenaar/manager en werd er naar ons gekeken alsof wij gek waren want ‘de hele tent zat vol vaste klanten…’ bizar. Staan absoluut niet open om hierover in gesprek te gaan want er was niks verandert en ze hadden ook dezelfde kok... ‘Hopelijk heb je de volgende keer een betere ervaring’ en we kregen 10€ korting… Nou er komt geen volgende keer meer. Ik was allang blij dat ik thuis de wc heb gehaald.

25. September 2025

Was altijd positief over Sakana

Was altijd positief over Sakana
Maar ben laats geweest
Alles was heel minimaal gevuld
At meer rijst als zalm..tonijn ect
Handrol precies hetzelfde
Vroeger was goed gevuld met saus
Nu at ik vooral sla en rijst ..
Jammer

11. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zeer slechte ontvangst

Zeer slechte ontvangst. Chaos. Bediening loopt veelal rond of ze er geen zin in hebben. Super rumoerig, geen sfeer, geen restaurant om een gesprek met elkaar te voeren. Sushi redelijk (vast/wat warm moet zijn, was koud). Het overige vond ik lekker. Men stond wel open voor kritiek en positieve feedback.

15. Februar 2025

Wat een SLECHT restaurant

Wat een SLECHT restaurant
Vanavond daar gegeten
Tomatensoep was zuur
Mosselen waren muffig
Lamskotelet half rauw op je bord
Krijg je zoet zure komkommer salade
Wat bestond uit enkel 3 grote stukken komkommer geen peper of wat er nog meer in hoort zat er in echt droog
Wanneer ik aan iemand vraag wat het was wist iemand het mij niet eens te vertellen.
Dat was eigenlijk de druppel en besloten maar af te rekenen in ronde 3.
Toen we zeide dat het niet zo naar ons zin was na een half uur kwamen ze alleen met de rekening
Ik had eigenlijk wel verwacht dat ze in elk geval zoude vragen wat er was maar dat interesseerde ze niets.
Hierom mezelf een beetje late meeslepen, mijn verwachtingen uit gesproken ( wat jammer dat het niet naar je zin is, we gaan ons best doen om dit volgende keeer anders te doen) aangezien we hier vaker zijn geweest kreeg ik alleen als antwoord dat ik wou komen eten en niet wilde betalen.
Gast vrijheid op de eerste plaats ! Ga zo door Sakana. Ons zie je niet meer terug

17. Jänner 2025

Onvriendelijk en onsociaal personeel

Wat een slecht restaurant zeg! Deze week een reservering gemaakt bij Sakana om voor mijn zusje haar verjaardag met zn tweeën te eten. Bij aankomst in de rij gestaan om vervolgens te horen dat er geen plek is in het restaurant en dat ze helemaal vol zitten, ondanks dat we gereserveerd hadden?! We konden wel plaats nemen in een afgelegen gedeelte van de zaak waar niemand zat en het totaal sfeerloos was. Na aangegeven te hebben dat we hadden gereserveerd en niet tevreden waren over onze tafel konden we, omdat er toevallig een tafel vrij kwam, overgeplaatst worden naar het restaurant. Waar er letterlijk een fles soya saus op de tafel werd gedumpt en de rekening van de vorige gasten nog open stond op de tablet. We kregen geen uitleg over hoe het concept in het restaurant werk. Ook de drankjes, die we 20 minuten daarvoor hadden besteld werden niet gebracht. Dit hebben we meerdere malen aangegeven en werd door de bediening niks mee gedaan. En werden we daarna genegeerd. De bediening was mega chagrijnig en totaal niet klantgericht. Daarom zijn we weggelopen, want bij zo'n klantontvriendelijke tent geef ik niet mijn geld uit. Wat een afschuwelijke ervaring bij Sakana Den Bosch, wat ik niemand meer zal aanraden!!!! Gelukkig hebben we in de avond nog heerlijk gezeten en gegeten bij Shintori Den Bosch met vriendelijk personeel.

1. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima afhandeling door Sakana-Eindhoven

Hier kwam ik pas achter nadat ik had betaald.
Contact opgenomen met Sakana-Den Bosch die zegde toe contact te leggen met de Sakana-Eindhoven.
Mijn Sushi gehaald in Den Bosch opnieuw betaald aldaar.
De dag er na had ik mijn geld alweer op de bank staan van uit Sakana-Eindhoven.
Bedankt voor de snelle afhandeling

6. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terrible food and terrible management!

Terrible food and terrible management!
We left the table after the first order. Terrible taste and dirty . We had to pay a whole menu for the food and drinks we didn’t use!
At least, they could be decent and not to charge us, but when a restaurant is terrible, they have terrible management as well!

27. Dezember 2023

Ronduit slecht

Tegenwoordig is dit restaurant niet meer wat het ooit was. De sushi is ronduit slecht. De sushi rollen zijn veel te hard in elkaar gedrukt en de van de ingredienten zou je zo maar ziek van kunnen worden. De sfeer is weg en de gasten naast ons vonden het geen probleem om een lijntje coke op te snuiven.

Deze zaak het is het geld niet waard. Mij zie je hier niet meer.

27. Dezember 2023

Ga naar Shizen

Wij gaan met regelmaat sushi eten, vroeger bij Sakana, tegenwoordig bij Shizen omdat het eten daar veel beter is. Afgelopen woensdag toch een keer bij Sakana in Den Bosch gaan eten, het Deluxe menu , waar je dus extra voor moet betalen. We beginnen altijd met sashimi voor 3 personen, maar de eigenaar vond dat niet goed, werd ook geweigerd en kregen maar de helft van het bestelde, terwijl je er voor betaald hebt. Als je dit wil voorkomen moet je het in de voorwaarden zetten vindt ik. Dit is dus de laatste keer bij Sakana, we gaan wel naar Shizen.

27. September 2023

Slechte sushi gegeten

Slechte Sushi gegeten in Den Bosch. Taai, crunchy was zacht . Gefrituurde garnalen e.d teveel bloem eromheen.
De dag erna nog een vervelende nasmaak! Voorlopig geen Sushi mee!

23. Juni 2023

Niet tevreden

Ik vind de kwaliteit van het eten niet goed. Het restaurant staat erg vol, je zit hutje mutje. De laatste keer afgehaald en ook dit vond ik weer matig. Er zijn vele betere sushi restaurants.

6. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuk en toegankelijk

Leuk en toegankelijk. De kinderen gaan graag. Goede menukaart, kwaliteit vind ik persoonlijk iets minder. Je zit wel dicht op elkaar.

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prijzen met 26% tot 40% verhoogd!

Weekend Prijzen voor corona: volwassenen 25,80. Kinderen tot 10 jaar 15,80. Weekend Prijzen na corona: volwassenen 32.50. Kinderen tot 10 jaar 22.00. Een verhoging van 26 % voor volwassenen en 40 % voor kinderen. Ons kind is net 11 geworden dus 32,50 afgetikt met 2 kinderen kwamen we op 156,00 incl. Drank. Dat is geldklopperij. Laatste keer geweest!

20. März 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

You can deliciously eat all sushi at …

You can deliciously eat all sushi at Sakana! It is freshly prepared and the card offers a wide choice. Only sometimes there are people in the ministry at work that are not friendly and just ignore your empty glass and empty signs. Certainly not all the staff are unfriendly, but it is important to pay attention to this!

21. September 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr