Saldeerplan Bewertungen 34

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mij wordt 80 euro meer ga betalen per maand voor Netwerk kosten maar ik heb geen zonnepanelen woon in een appartement We waren zover dat ik zou gaan betalen per iDEAL De Rabobank blokkeerde mijn... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede eerste indruk Na telefonisch contact besloot ik een afspraak op locatie te maken. Dit verliep allemaal snel en zonder gedoe. Tijdens het gesprek kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tip... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed georganiseerd, fijne manier van werken veel meer te weten gekomen over mijn situatie en ben er een stuk wijzer van geworden!😀 ik wou mijn energie label hoger hebben, de man die langs is geweest... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

34 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het consult heb ik als zeer…

Het consult heb ik als zeer professioneel en informatief ervaren. Er werd helder gecommuniceerd en de adviseur nam de tijd om alles goed toe te lichten. Hierdoor heb ik nu een duidelijk beeld van mijn situatie en de mogelijke stappen voor de toekomst.

Erg tevreden…!

“Via Saldeerplan een adviesgesprek gehad en daar ben ik echt blij mee. Vooraf had ik geen idee wat die veranderingen met energie nou concreet voor mij zouden betekenen. Tijdens het gesprek werd alles duidelijk uitgelegd en doorgerekend voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies over wat wel en niet slim is.

Het gaf me vooral rust en duidelijkheid. Uiteindelijk ook gebruikgemaakt van het vervolgtraject, en die korting maakte het extra interessant. Zeker aan te raden als je overzicht wilt in je opties.”

25. März 2026

Goede eerste indruk

Goede eerste indruk

Na telefonisch contact besloot ik een afspraak op locatie te maken. Dit verliep allemaal snel en zonder gedoe. Tijdens het gesprek kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tips waar ik echt iets aan heb.

Alles werd netjes geregeld en de communicatie was helder. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

20. April 2026

Prettige ervaring gehad

Prettige ervaring gehad. Ik heb een consult aan huis gekregen van een vriendelijke adviseur die alles duidelijk uitlegde en me goed heeft geholpen bij de aanschaf van een thuisbatterij. Het hele proces verliep professioneel en soepel. Zeker een aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Saldeerplan is erg…

Mijn ervaring met Saldeerplan is erg positief. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en denken echt met je mee. De communicatie is snel en vriendelijk, wat het hele proces prettig maakt. Alles werd netjes en duidelijk afgehandeld zonder gedoe. Fijn om met een partij te werken die betrouwbaar en professioneel is. Zeker een aanrader!

16. April 2026

Direct ingepland

Ik ben geholpen door een mevrouw die mij gelijk kon aanmelden voor het consult de volgende dag. Fijne ervaring en meneer aan de deur gaf heldere inhoudelijke uitleg. Top

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerlijk gezegd wist ik totaal niet waar…

Eerlijk gezegd wist ik totaal niet waar ik moest beginnen met verduurzamen. Tijdens het gesprek werd alles rustig en duidelijk uitgelegd, echt toegespitst op mijn woning. Geen verkooppraatje, maar gewoon inzicht in wat voor mij wel en niet slim is.

Ik vond het vooral fijn dat er een concreet stappenplan uit kwam, waardoor ik nu weet waar ik aan toe ben en geen verkeerde keuzes maak. Achteraf gezien is die €249 het zeker waard geweest, omdat het me veel meer bespaart!

23. März 2026

Zeer tevreden over Saldeerplan

Zeer tevreden over Saldeerplan. Duidelijk, gebruiksvriendelijk en transparant. Je krijgt snel goed inzicht in je energie en saldering. Zeker een aanrader!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mij wordt 80 euro meer ga betalen per…

We waren zover dat ik zou gaan betalen per iDEAL
De Rabobank blokkeerde mijn rekening omdat geen betrouwbare partner is
Contact met Rabobank er werd geadviseerd om deze betalingen door te laten gaan
Heb aangegeven bij laat die adviseur gewoon komen en dan betaal ik achteraf moet volgens mij geen probleem zijn.Nee dat gaat niet

Beste Wouter,

Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Graag lichten wij dit even toe. De betaling via iDEAL is volledig veilig en zoals ook door de Rabobank aangegeven kan deze gewoon worden uitgevoerd. Wij werken hier standaard mee om afspraken te bevestigen en in te plannen.

Achteraf betalen is helaas niet mogelijk, omdat er vooraf al werkzaamheden worden verricht en een adviseur speciaal tijd (circa 120 minuten) voor u reserveert. Op deze manier voorkomen we ook dat een adviseur voor een dichte deur komt te staan.

Wat betreft de stijging van €80 per maand: dit verschilt per situatie en leverancier. De energieprijzen, met name gas, zijn de afgelopen periode flink gestegen, waardoor veel huishoudens in Nederland te maken krijgen met hogere maandlasten.

We komen graag met u in contact om uw situatie te bekijken en eventuele onduidelijkheden op te helderen. U kunt ons bereiken via de klantenservice.

Klantenservice Saldeerplan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn gesprek gevoerd met medewerker van…

Fijn gesprek gevoerd met medewerker van Saldeerplan. Ik raad iededeen met zonnepanelen zeker aan om advies van hun te krijgen.

24. April 2026

Antwort von Saldeerplan

Bedankt voor uw mooie review en aanbeveling! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Enorm tevreden

Enorm tevreden, er kwamen specialisten en hebben mij goed kunnen helpen.

19. April 2026

Antwort von Saldeerplan

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u enorm tevreden bent en dat onze specialisten u goed hebben kunnen helpen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag voor u klaar.

Ik ben zeer te vreden

Ik ben zeer te vreden, er zijn redelijk veel mensen langsgekomen en daarnaast was de service uitstekend.

Antwort von Saldeerplan

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en dat u onze service als uitstekend heeft ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr