Hej Dorte,
Tak for din besked, og vi forstår godt din frustration over den manglende opdatering. Vi beklager virkelig, at leveringen har taget længere tid end forventet, og at track and trace-informationen ikke er blevet opdateret siden den 13/12.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores behandlingstid er 2-4 arbejdsdage, eksklusiv weekender, og at leveringstiden normalt er 4-9 arbejdsdage efter afsendelse. Den ekstra travlhed i forbindelse med Black Friday, Cyber Monday og juletiden har desværre skabt forsinkelser i leveringsprocessen. Din ordre er dog allerede undervejs, og vi forventer, at den snart når frem.
Som en tak for din tålmodighed vil vi gerne tilbyde dig en personlig rabatkode til din næste bestilling. Du kan kontakte os via e-mail, så sender vi koden direkte til dig.
Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis vi kan hjælpe dig med noget andet, er du meget velkommen til at kontakte os via info@salejano.dk. Vi hjælper dig med glæde videre.
Vi sætter stor pris på din forståelse og håber, at du bliver glad for din bestilling, når den når frem.
Med venlig hilsen,
Team Salejano