Łatwe w implementacji, do eksportowania danych i ma całkiem niezłą obsługę klienta. Jeśli proces jest skomplikowany i ma wiele kroków, niestety trudne do przystosowania i nauczenia się korzystania.... Mehr ansehen
Mało elastyczne oprogramowanie, ceny bardzo wysokie - praktycznie za większość modułów trzeba płacić co miesiąc, support bardzo słaby według mnie, czekałem nie jednokrotnie tygodniami na odpowiedzi lu... Mehr ansehen
Współpracujemy z zespołem Salesbooka i korzystamy z ich aplikacji od blisko siedmiu lat. Nasze procesy i wymagania są dość niestandardowe, jednak dotychczas zawsze udawało się znaleźć odpowiednie rozw... Mehr ansehen
Używam od sierpnia 2022 roku. W tym czasie kilkakrotnie dokonywaliśmy zmian, by program jak najbardziej udoskonalić do potrzeb firmy, w której pracuję. Za każdym razem zmiany były wprowadzane poprawni... Mehr ansehen
PL Salesbook to kompletna platforma i metodyka sprzedażowa, która wspomaga i automatyzuje pracę przedstawicieli handlowych, zwiększając ich efektywność nawet o ponad 50%. Usprawniamy cały proces sprzedaży bezpośredniej: od spotkania z klientem, przez ofertowanie i CRM, aż po twarde dane raportowe i wsparcie decyzyjne. Wprowadzając automatyzację, analitykę i sztuczną inteligencję do klasycznego podejścia sprzedażowego, zmieniamy jego skuteczność i oszczędzamy czas pracy handlowców. Działamy z sukcesami na rynkach energetycznym, motoryzacyjnym i ubezpieczeniowym. Z aplikacji korzysta już ponad 50 000 sprzedawców i menedżerów z całego świata, w tym firmy takie jak OVB, Fortum czy Orange. EN Salesbook is a complete sales platform and methodology that supports and automates the work of sales representatives, increasing their efficiency by up to 50%. We streamline the entire direct sales process: from meeting the client, through offering and CRM, to hard reporting data and decision support. By introducing automation, analytics and artificial intelligence to the classic sales approach, we change its effectiveness and save salespeople's time. We operate successfully on the energy, automotive and insurance markets. The application is already used by over 50,000 sellers and managers from around the world, including companies such as OVB, Fortum and Orange.
ul. Piłsudskiego 32, 35-001, Rzeszów, Polen
- +44 203 807 0179
- sales@salesbook.com
- salesbook.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Ułatwia pracę
Prosta w obsłudze, przejrzysta aplikacja. Bardzo ułatwia pracę.
Ambitny zespół fachowców
Ambitny zespół fachowców, który dobrze wspiera rozwój projektów na każdym etapie. Widać chęć do współpracy co przekłada się na wdrożenia coraz lepszych funkcjonalności w systemie.