Sams Indeklima ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af Sams og Morten! Jeg ringede til Morten for at høre om løsning på fugtproblemer i en kælder. Af alle de firmaer jeg har kontaktet, gav han klart den mest kompetente og professionell... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sams Indeklima hjalp mig i en ganske penibel situation, hvor jeg netop havde overtaget en lejlighed uden redegørelse for ventilation og fugt. Sams Indeklima var effektive og hurtige til at rykke ud og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde Morten forbi til et uforpligtende besøg. Gav sig rigtig god tid til at råde/vejlede omkring fugt og ventilatorer i vores kælder. Allerede 14 dage efter blev 4 stk Zephyr ventilatorer install... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde i sidste uge besøg af Morten Nielsen, som ejer Sams indeklima. Morten er kompetent og troværdig. Vi følte os i så trygge hænder, at vi havde lavet aftalen, før Morten gik ud ad dø... Mehr ansehen

1. Wärmeenergie-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Sams Indeklima er vi mere end bare en leverandør, vi er din dedikerede samarbejdspartner, som tager dit indeklima seriøst. Med en ubestridelig ekspertise sikrer vi en markant reduktion af CO2-niveauer, bekæmper skadelig radon, og holder overskydende fugt i skak – alt sammen gennem vores førsteklasses ventilationsløsninger. Din tryghed er vores prioritet. Derfor betjener vi dagligt en bred vifte af tilfredse kunder som, private boligejere, andelsforeninger, erhvervsvirksomheder til kommunale institutioner over hele Danmark. Gør som mange andre – vælg Sams Indeklima og mærk forskellen i et sundere og mere behageligt indeklima.

Hervorragend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God oplevelse

Morten var venlig, fair og professionel. Opgaven blev løst godt, og jeg ville anbefale Morten til alle, der skal have hjælp til ventilationsopgaver.

31. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionelt stykke arbejde udført…

Top professionelt stykke arbejde udført med installation af ventilator. Der blev virkelig taget hensyn til at få dækket til med plastik & alt blev ryddet op & fjernet bagefter, så man ikke kunne se i havde været der. Fin gennemgang af betjening samt hvordan man vedligeholder produktet.

24. März 2025

Erfaring gjorde forskellen

Morten fra Sams Indeklima, hjalp mig med at fejlfinde to Zephyrs, jeg havde fået installeret af en anden elektriker. Elektrikeren havde ingen erfaring med BSK Zephyr og havde derfor lavet en høkerløsning, der gjorde at ventilatorerne ikke kørte nær så godt som de kunne. Men det kunne Morten nemt rette op på. Desuden var Morten, ligesom mange andre skriver, enormt service-minded og det på trods af at jeg ikke havde brugt Sams Indeklima til at starte med.

Det hele havde været langt nemmere for mig, hvis jeg var gået til Sams Indeklima i første omgang :)

26. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super arbejde, dygtige folk og meget bedre indeklima

Super arbejde og dygtige folk. Vi havde fået problemer med dårligt indeklima, fordi vores murermestervilla var blevet for tæt efter at have fået efterisoleret og nyt tag. Så kontaktede vi Sams Indeklima.
Morten rådgav godt om mulige løsninger, og arbejdet blev lavet virkeligt flot. Behagelige håndværkere, der ryddede pænt op efter sig hver dag. Vi har fået lav blæs og sug i alle værelser på 1. sal med anlæg og rør oppe på loftet. Vi er meget tilfredse og kunne mærke forskellen i huset nærmest med det samme efter, at anlægget er sluttet til. Slut med dårlig tæt luft og med at gå og lufte ud hele tiden.

21. Februar 2025

Kunne ikke være bedre!

Fantastisk service! Glade og smilene mens de udfører arbejdet, Morten er dygtig til at vejlede og står klar til at svare på alle ens spørgsmål. Finish i deres arbejde er helt i toppen og alt er pænt når de går igen. Ikke en finger at sætte på noget og vil varmt anbefale alle at bruge Sams Indeklima.

7. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg og min kæreste har fået utrolig…

Jeg og min kæreste har fået utrolig grundig og kyndig viden i forhold til Radon. Morten brugte virkelig meget tid på at fortælle om indeklima og muligheder for at få Radon reduceret i kælder plan. Det er tydeligt at Sams indeklima er virkelig dygtige og gode til at formidle. Jeg vil til enhver tid anbefale Sams indeklima.

3. Februar 2025

Top udførsel, god efterbehandling

Morten var grundig i sin gennemgang af de anbefalede produkter (BSK-ventilation til 2 rum). Prisen var ikke til at rykke så meget ved, men det viste sig at være et helt igennem fair tilbud. De satte ventilation op i to rum på samme dag, og man kunne ikke se, at de havde været der - inde og ude var der støv, rod el.lign. Jeg nåede at komme hjem, inden de var færdige, og Morten tog sig tid til at sætte mig ind i brug af systemet.

Systemet endte med at drille mig dagen efter (fredag), og Morten ringede tilbage til mig lørdag formiddag for at sikre sig, at jeg kunne finde ud af det. Top service!

29. Jänner 2025

Virkelig god service

Virkelig god service - kontaktede Sams Indeklima pr telefon. Fik kontakt med indehaveren Morten, som dagen efter kom ud til mit nyerhvervede hus. Han kom med rigtig gode råd og ideer til, hvordan jeg kunne løse en skimmelsvamp problematik. Sams Indeklima har hjulpet med ventilation som har afhjulpet svimmelsvamp. Rigtig god og professionel vejledning desuden er arbejdet i mit hus veludført - alt er udført med finish og fuldstændig opryddet efterfølgende. Kan kun anbefale Sams Indeklima.

6. Februar 2025

Kan anbefale Sams Indeklima

Kan anbefale Sams Indeklima. Vi har fået opsat 2 ventilatore og mærker med det samme bedre indeklima. Morten reagerede hurtigt med tilbud og rådgivning og hans folk udførte arbejdet perfekt. Fik instruktion inden de kørte. Morten fulgte op om alt var tilfredsstillende.

22. Jänner 2025

Exceptionel god service

Sams Indeklima har netop monteret Notus 1 ventilationsanlæg i vores nye hus og vi er meget tilfredse med løsningen. Vi fik en exceptionel god service fra start til slut med lovning om at vi kunne ringe hvis der var det mindste problem. Jeg kan varmt anbefale dem.

17. Jänner 2025

Kæmpe anbefaling af Sams Indeklima

Vi er meget tilfredse med vores nye ventilationsanlæg (Notus-1), som er købt, monteret og indreguleret af Sams Indeklima. Sams Indeklima er pålidelige, troværdige og professionelle, og vi har gennem hele forløbet følt os i meget trygge hænder.

6. Jänner 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SAM Indeklima får min bedste anbefaling

SAM Indeklima har rengjort mit sommerhus idag 6/1 2025 de har gjort et fantastisk arbejde, hele huset skinner. De 2 medarbejder som stod for jobbet var empatisk og lyttende, og alt blev gjort som aftalt, faktisk mere end aftalt. Jeg kan på alke måder anbefale dem.

6. Jänner 2025

Rigtig godt arbejde

Rigtig godt arbejde. De var meget effektive i deres arbejde, dækkede af, lavede opgaven meget flot og af høj klalitet. der var helt rydet op efterfølgende og jeg fik en kort introduktion til hvordan udluftningen virkede.
både venlige og dygtige håndværkere.
Klart at anbefale

19. Dezember 2024

Fantastisk service

Jeg havde en super god oplevelse med Sams indeklima - skulle have installeret ventilator i vores kælder med varmegenvinding.
1. Jeg fik præcis pris (god pris også ifht konkurrenter) og rådgivning inden booking
2. Jeg havde en vildt god oplevelse ifbm installation - både ifht oprydning efter endt arbejde, men også vejledning til produktet og generel rådgivning
3. Jeg fik en opfølgende kald, om alt var som det skulle være. Det er altså god stil.

Kæmpe anbefaling herfra, til dem som skal have kigget på indeklima i deres kælder.

Mvh Louise, Lyngby

21. November 2024

Stor anbefaling

Kan kun anbefale Morten og Sams Indeklima. Dagen efter jeg havde ringet til Morten, stod vi nede i min kælder, hvor han gav god rådgivning ift. ventilation. Dagen efter det, var Yuriy & co. ude for at montere tre ventilatorer, og det hele gik super fint. God kommunikation både med Yuriy og Morten undervejs. Ydermere gør Morten meget ud af fortælle, at man endelig skal kontakte ham, hvis der opstår spørgsmål fremover. Jeg er meget tilfreds!

27. November 2024

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Kan varmt anbefale Morten og medarbejdere. Super professionelt arbejde, god service og venlige medarbejdere.
Da der senere skulle vise sig at være en fabriks fejl på en af vores ventilatorer stod de der inden for 48 timer, og udskiftede alt. Fuldstændig uden ballade, og med største selvfølgelighed. Også selvom det var fredag aften efter fyraften

20. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have monteret 1-rums…

Vi skulle have monteret 1-rums ventilation i vores badeværelse, og efter at have talt med 2 andre firmaer, som enten havde ekstra tillæg for udførelse af arbejdet, eller som ikke vendte tilbage som aftalte, kontaktede vi Sams Indeklima og talte med Morten. En meget behagelig samtale, og dagen efter, efter aftale med Morten fik vi installeret den ønskede ventilation. Ingen skidt, snavs eller rod og meget fint ordnet efter arbejdet. Morten ringede senere samme dag, og fulgte op på det udførte arbejde, hvilket gjorde vi følte os helt tryg ved det udførte arbejde, og hvordan vi fremadrettet skulle anvende ventilatoren. Vi vil virkelig anbefale Sams Indeklima.

20. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr