Kæmpe anbefaling af Sams og Morten! Jeg ringede til Morten for at høre om løsning på fugtproblemer i en kælder. Af alle de firmaer jeg har kontaktet, gav han klart den mest kompetente og professionell... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sams Indeklima hjalp mig i en ganske penibel situation, hvor jeg netop havde overtaget en lejlighed uden redegørelse for ventilation og fugt. Sams Indeklima var effektive og hurtige til at rykke ud og... Mehr ansehen
Havde Morten forbi til et uforpligtende besøg. Gav sig rigtig god tid til at råde/vejlede omkring fugt og ventilatorer i vores kælder. Allerede 14 dage efter blev 4 stk Zephyr ventilatorer install... Mehr ansehen
Vi havde i sidste uge besøg af Morten Nielsen, som ejer Sams indeklima. Morten er kompetent og troværdig. Vi følte os i så trygge hænder, at vi havde lavet aftalen, før Morten gik ud ad dø... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Sams Indeklima er vi mere end bare en leverandør, vi er din dedikerede samarbejdspartner, som tager dit indeklima seriøst. Med en ubestridelig ekspertise sikrer vi en markant reduktion af CO2-niveauer, bekæmper skadelig radon, og holder overskydende fugt i skak – alt sammen gennem vores førsteklasses ventilationsløsninger. Din tryghed er vores prioritet. Derfor betjener vi dagligt en bred vifte af tilfredse kunder som, private boligejere, andelsforeninger, erhvervsvirksomheder til kommunale institutioner over hele Danmark. Gør som mange andre – vælg Sams Indeklima og mærk forskellen i et sundere og mere behageligt indeklima.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Rigtig god service
Fik installeret en BSK Zephyr, der virker som den skal. Morten leverede god service hele vejen igennem
Flot, flot arbejde
Er meget tilfreds med min BSK Zephyr ventilator som Sams indeklima har installeret. De har leveret et flot, flot stykke arbejde. Yurii installerede den uden at der skete noget med min nymalede væg, samtidigt var der ikke det mindste affald eller støv, alt var ryddet super godt op. Havde efterfølgende en telefon samtale med Morten, hvor han fortalte om de forskellige indstillinger ventilatoren har. Så alt i alt et flot, flot stykke arbejde, meget tilfreds.
Super super oplevelse
Super super oplevelse, alt spillede, en meget behagelig ung mand kom som aftalt på dagen , lavede et fint stykke arbejde med at montere ventilatoren , rengøring inde og ude var 100%.
Morten ringede dagen efter , selvom det var en lørdag og spurgte om vi havde brug for hjælp til at indstallere appen og der vi fik en fin gennemgang af produktet .
Så vi kan varmt anbefale Sams indeklima .
Hilden Aage Andersen
God oplevelse hele vejen igennem og…
God oplevelse hele vejen igennem og gode produkter!
Installation af 3 BSK Zephyr
Har fået installeret 3 BSK Zephyr af Yuri og Morten.
Kom som aftalt per telefon og udførte et rigtig pænt stykke arbejde til en meget fair pris.
Har både før og efter installationen haft en god dialog med Morten, og har oplevet en mærkbar forbedring af indeklimaet i vores kælder.
Kontaktede Sams indeklima for at få et…
Kontaktede Sams indeklima for at få et tilbud på 3 BSK ventilatorer. Fik prisen via tlf, som var den billigste. Virkelig flot arbejde, god oprydning samt rengøring.
Fik også en god forklaring på hvordan man vedligeholder og skifter filter osv.
Stor tak til Yuri for flot arbejde og Morten for super service og Guidening igennem tlf. Kan klart anbefales👌🏼
Super service
Super service, fin montage og meget hjælpelige.
Kan kun anbefale Sams indeklima 👍
Punktlig, hjælpsom
Vi har fået installeret 2 BSK Zephyr af Sams Indeklima. Installationen gik smertefrit og Morten har været meget imødekommende og hjælpsom med indføring i systemet samt generelle råd og taget sig tid til snak udenfor alm arbejdstid. Meget tilfreds - stor anbefaling
God service, og holder hvad de lover.
Jeg bestilte 3 Zephyr enheder inkl. montering gennem Sams. Alt er forløbet efter planen og jeg har fået et par gode snakke med Morten med tips og tricks til at sikre et godt indeklima.
Rigtig fin service
Fin service, kom til tiden, installerede, gjorde rent og gav en grundig instruktion i BSK Zephyr. Derudover var der masser af gode råd omkring indeklima, udluftning og fugtighed generelt - så klart en anbefaling herfra.
Super kompetent service
Super kompetent service. Fik relativt hurtigt en tid til en installation.
De kom til aftalt tid, holdt rent mens de arbejde og gav en grundig instruktion inden de kørte.
Vi er så glade for den vejledning og behandling vi fik og kan på det kraftigste anbefale firmaet
Varm anbefaling
Morten gav gode råd i forhold til valg af ventilationssystem til installation i kælderen. Prisen var meget konkurrencedygtig og installationen gik perfekt. Sams indeklima kan derfor varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse - Godt produkt, god pris og super service
Fandt Sams indeklima på nettet. Fik hurtig en konkurrencedygtig pris, fra Morten, på 3 styk BSK Zephyr ventilatorer til en nyrenoveret kælder. De er nu monteret og virker upåklageligt - vi kan allerede mærke det på indeklimaet. Grundet komplikationer i montagen på den ene ventilator, blev der lidt reparationsarbejde. Dette blev også udført upåklageligt og hurtigt, endda inkl oprydning og støvsugning.
Klar anbefaling herfra...
Rigtig god service og vejledning i…
Rigtig god service og vejledning i forbindelse med montering af BSK Zephyr i kælder. Vi valgte Sams Indeklima da det var det billigste tilbud. Vi er glade for at de vil tage hele vejen til Aarhus!
Rigtig godt
Vi bestilte og fik installeret tre BSK Zephyr varmeventilatorer. Fair pris og fint installationsarbejde. De sidder fint der hvor de skal og vi kan mærke forskellen. Så vi er glade for dem indtil videre. Kan anbefales.
Super service og fair pris
Fik opsat 3 stk. BSK Zephyr i vores kælder.
Meget tilfreds med Sams indeklima og fair pris. Klar anbefalingen herfra.
God og ærlig dialog
God og ærlig dialog, professionelt udført arbejde med flot slutprodukt, perfekt oprydning og rengøring og vejledning i betjening af ventilatorer/app.
Ærlige og god stil
Ringede hurtig tilbage angående skift af gammel duka one. I stedet for at give en pris var Sams indeklima super ærlig og sagde at det kunne jeg nemt gør selv og spare de penge. Og hvis der var problemer kunne jeg bare ringe og så skulle de nok guide mig over telefonen. Det kalder jeg ærlighed og god stil👍 Et andet unavngiven firma havde givet et tilbud på 8000,-!!!
Flink, effektiv og professionel
Fik installeret Duka på en formiddag.
Effektivt, pænt udført, god oprydning og afsluttende instruktion i anvendelsen.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.