Der var god dialog og salget blev der fulgt op på, dog var beskrivelse af bilen ikke helt i overensstemmelse med udstyret på bilen.
Imødekommenhed og opmærksomhed, må være overskriften. Første telefon samtale med Rasmus, gjorde at vi havde tillid til at bruge værkstedet. Vi havde en ekstra opgave til værkstedet, og her blev der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top prof 👍, købte en Mercedes EQE, da jeg skulle hente den, er problemer med import papir, øv. Thomas (sælger) siger de vil levere den på min hjem address, ugen efter på Sjælland, jeg vil hellere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Seriøs & Professionel kunde behandling Nr. 2 bilkøb gennem årene, denne gang en super lækker import bil, som vi i fælleskab fandt frem til. Tak for handlen og god overlevering Steffen, se... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har specialiseret os i at levere nyere brugte biler til såvel private som erhvervslivet - særligt i mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Ingen andre steder i Danmark er det muligt at se, prøve og sammenligne et tilsvarende antal af de tyske kvalitetsmærker i alle udstyrsniveauer.
4x nomineret som Årets Brugtvognsforhandler
Nomineret i 2017, 2020, 2021 og 2023.

Viborgvej 7-13, 8600, Silkeborg, Dänemark
- info@sandjensen.dk
- sandjensen.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Professionalisme
Jeg er førstegangs køber hos Sand Jensen Automobiler, hele vejen igennem , har jeg haft en god fornemmelse af professionalisme og engagerede medarbejdere. Især modtagelsen, overdragelsen af min bil var helt suveræn. De bedste anbefalinger herfra.

Troværdig Forhandler
Købte en EQB 250+ ved SJ, rigtig godt og troværdigt forløb, kan godt anbefales.

Antwort von Sand Jensen Automobiler
Jeg har i dag hentet min nye Mercedes…
Jeg har i dag hentet min nye Mercedes EQB og der har været top service hele vejen igennem.
Vi blev betjent af Steffen Greve som vi havde dialogen med omkring salg og bytte af bil.
Steffen havde fundet ej fejl i deres salgsteksten men vi fik styr på dette ved afhentning af bilen,
Gennemgang af bilens funktioner ved afhentning af bilen, var der ligeledes perfekt service af Martin Mortensen som kunne svare på alle vores mange spørgsmål.
Tak for en god handle

Tılfreds
Sælgeren og det øvrige personale på værkstedet var meget venlige og høflige. Alt gik hurtigt og korrekt.

Antwort von Sand Jensen Automobiler
Har lige haft min i3 til service.
Har lige haft min i3 til service.
-Super fin kundekontakt.
-Effektivt udført og til tiden. 👌
- dejligt vente område ☕️🫖
Skønt at se et moderne værksted hvor mekanikernes arbejdsmiljø afspejler BMW brandtet.

Showroom mode
Sommerferie - fra en sælger til levering: Aftalt et men oplever noget helt andet.
Bil leveret i Showroom mode, hvilket betyder en tur til værksted 🥺
Manglende information om selve bilen, når man er 1. gangs køber.

Antwort von Sand Jensen Automobiler
Meget kompetent og venlig sælger hos SJ…
Meget kompetent og venlig sælger hos SJ i Silkeborg. Det er ikke sidste gang vi køber bil hos SJ.

Great experience and servce
Nothing but great experience through the whole process. Everything went fast and smooth. It was a pleasure dealing with Lasse who was very friendly and helpful from the first phone call and always willing to answer all the questions in a fast and efficient way.

Sand Jensen Biler
Sand Jensen Biler – En dyr lærestreg pakket ind i arrogance
Hvis du overvejer at lease bil hos Sand Jensen, så læs med. Det her er min oplevelse – og jeg har aldrig oplevet noget lignende i mine 11 bilhandler, alle i samme eller højere prisklasse.
Jeg prøvekører to BMW 545 samme dag. Den ene har en lavere salgspris – 50.000 kr. billigere – og det er klart den, jeg helst vil have. Samme aften vender jeg tilbage og siger, at jeg gerne vil lease den.
Svaret: “Den er solgt.”
Ærgerligt. Så jeg bider i det sure æble og vælger den dyrere model – trods at salgsprisen nu ligger 50.000 kr. over mit budget. Inden jeg beslutter mig, ringer jeg og spørger ind til stand – blandt andet dækkene – og gør det meget klart, at bilen er over mit budget, og det derfor er vigtigt, at jeg kender hele økonomien for året. Jeg skal køre 25.000 km.
Intet nævnes om ekstra udgifter, slid, service, syn eller tracker.
Da jeg får bilen, viser det sig hurtigt:
• Forhjulene er pilskæve og slidt helt ned i siderne. Jeg måtte betale for at få dem skiftet og sporret efter et par måneder.
• Bilen skal til service efter 6-7.000 km – for egen regning. Det var det store service til kr. 11.000
• Den skal synes sidst på året.
• Jeg skal tegne en tracker-kontrakt, som ikke blev nævnt med ét ord i dialogen – kun nævnt som en enkelt linje i kontrakten, uden pris eller vilkår.
Jeg ringer og brokker mig – ikke for at få penge, men fordi jeg er frustreret over manglende transparens. På det tidspunkt har bilen allerede kostet mig over 17.000 kr. ekstra, og jeg var som bekendt allerede det over budget, jeg startede med. Svaret?
“Hvis bilen kan holde 5.000 km, så er det fint.”
Undskyld hvad?
Jeg sagde jo netop før aftalen, at økonomien skulle hænge sammen – og bad specifikt om en vurdering. Det blev fejet væk med et “alt er i orden”.
Hos Sand Jensen får du ikke rådgivning. Du får overraskelser, ekstraregninger og en arrogant attitude, der skriger: “Det er dit problem nu.”
Jeg handler aldrig her igen – og jeg bruger aktivt energi på at fraråde andre det samme.

God behandling.
Bedre sendt end aldrig.
En meget stor tak til Steffen for en meget god samtale og handel på en humoristisk og afslappet måde.
Vi er meget glade for vores BMW I5 som lever helt op til vores forventninger.
Steffen er en fantastisk sælger med hjertet på rette sted.
Til ledelsen af forretningen er der kun et at sige, Steffen skal helt klart have lønforhøjelse.
DBH
Marianna og Jesper Wolff
Kgs Lyngby

Leveret som aftalt
En god handle for begge parter.
Bilen var klar til afprøvning ved fremmøde.
Hurtig og gennemsigtig handel. Lidt mere tillid til at kunden vil købe bilen og lidt tålmodighed med at skrive slutseddel vil ikke have gjort noget.
Klar dialog om betaling var fint. Jeg blev dog overrasket over at skulle betale bilen inden jeg hentede den. Det hjalp med direkte dialog med min bank.
Jeg har modtaget en super god vare fra forhandleren.
Tak for det.

Antwort von Sand Jensen Automobiler
Kvalitet, service fra højeste hylde, en sand fornøjelse at handle bil her.
Fantastisk professionel service, og meget behageligt forløb. Steffen konsulent hos Sand Jensen gør det super godt. Er glad for at opleve en virksomhed som stadig går op i at levere kvalitet…en sand fornøjelse. MB en lækker bil.
Kørt Audi i mere end i 25 år og har været meget tilfreds. Min nye Mercedes EQC400 virker til at blive en god oplevelse, og kvaliteten er helt i top. Handler helt klar mine næste nye biler hos Sand Jensen de gør det godt, og massere flotte biler.

Problemfrie handler
Problemfrie handler, flot klargøring og altid imødekommende i salgsafdelingen, på værksted og eftersalg. Jeg modtager mere service end forventet...

Antwort von Sand Jensen Automobiler
Havde fornøjelsen af at handle med dem
Havde fornøjelsen af at handle med dem, lige fra Marco i salgsafdelingen, til Lasse fra klargøringen, som lavede en fin præstation af bilen på video og hvad den kunne.
På vej hjem fandt jeg ud af, at forruden havde en flænge i et af stenslagene, dette blev påpeget over mail og selv det bliver der taget hånd om.
Tak for handlen og god service

God kontakt og respons på henvendelser
God kontakt og respons på henvendelser
Det halter desværre lidt i forhold til opfølgning på 3-parts aftaler - De gør noget, men man skal aktivt rette henvendelse til dem.
Alt i alt god handel med bil-bytte- Vil sikkert bruge dem igen næste gang. Tak for venligheden

Antwort von Sand Jensen Automobiler
God service og høj kvalitet
God service, god kvalitet, information og introduktion til bilen.

Antwort von Sand Jensen Automobiler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.