Unternehmen hat geantwortet
Vandaag zeer vriendelijk geholpen, men stond meteen klaar om een fonteinkraan te vervangen. Denken in oplossingen, vakkundig. Aanrader!
Unternehmen hat geantwortet
Goed geholpen bij Sanisale, Sanisale levert hoogwaardige kwaliteits produkten. Ze denken ook goed mee met de uiteindelijke indeling van de badkamer.
Unternehmen hat geantwortet
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Vom Unternehmen geschrieben

Weverij 2, 1185 ZG, Amstelveen, Noord-Holland, Niederlande
Slechte zaak en onbetrouwbaar! Sanisale Amstelveen komt geen afspraken na en levert beschadigde producten. Beschadiging wordt niet opgelost en ze zetten je onder druk in plaats van je te helpen. Klantvriendelijkheid en service is ver te zoeken. Ga niet in zee met ze.
met de uiteindelijke indeling van de badkamer.

Antwort von Sanisale.com - Amstelveen
De rubbertjes van mijn 2 click-pluggen waren versleten dus bij de Sanisale winkel waar we destijds onze nieuwe badkamer spullen hebben gekocht nieuwe rubbertjes besteld. Het bleek dat de fabrikant de click-pluggen iets aan aangepast en er dus geen nieuwe rubbertjes meer geleverd konden worden die op onze pasten. Dus heeft Ramon Sandbergen nieuwe click-pluggen besteld en deze GRATIS aan ons verstrekt. Dat noem ik nog eens een uitstekende aftersale service. Chapeau en bijzonder bedant.

Aanrader!

Antwort von Sanisale.com - Amstelveen
Ik schrijf niet gauw een review maar in dit geval met alle plezier. Wij zijn onlangs terecht gekomen bij Sanisale in Amstelveen en werden geholpen door Maicel. Wat een vriendelijke man. Ontzettend behulpzaam, geduldig en Maicel dacht goed mee in het ontwerp.
Ook gaf Sanisale een goede prijs af! Ondanks dat we niet direct de badkamer af hebben kunnen nemen bleef Maicel vriendelijk en behulpzaam en dacht mee in oplossingen (dat zie je écht niet overal). Ook collega Serkan was een heel prettige man. Net als Maicel vriendelijk en behulpzaam.
Ga zo door!
Groetjes,
Jacquelien

Antwort von Sanisale.com - Amstelveen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.