Sanisale.com - Den Bosch Bewertungen 11

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Tinnergieterstraat 27, 5232 BL ‘s Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekend geadviseerd door Willem Jan. Denkt mee, vakkundig, kent alle catologussen [bijna] uit zijn hoofd. komt met iedeen, is eerlijk, vriendelijk, doet een stapje extra en prima prijs kunnen mak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn meegedacht met ons, snel besteld en geweldig dat onze spiegel nog even wat langer in jullie opslag mag staan voordat we hem ophalen met een bus omdat hij niet in de auto paste 😂. Super service :... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung

Vom Unternehmen geschrieben

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Vom Unternehmen geschrieben

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

• Tinnergieterstraat 27, 5232 BL, ‘s Hertogenbosch, Noord-Brabant, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekend geadviseerd door Willem Jan.

Uitstekend geadviseerd door Willem Jan.
Denkt mee, vakkundig, kent alle catologussen [bijna] uit zijn hoofd. komt met iedeen, is eerlijk, vriendelijk, doet een stapje extra en prima prijs kunnen maken samen.
Een echte aanrader!

4. November 2025

Beste Joris,

Wat fijn om te lezen! Bedankt voor deze mooie woorden. Geweldig om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat het advies zo passend was. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn geweldig geholpen door Dennis…

We zijn geweldig geholpen door Dennis en Jan Willem, we hadden enkel een nieuwe wastafel nodig op een bestaande kast, die we in 2017 hadden gekocht bij sani sale, ze hebben de oude gegevens opgezocht om de juiste maat te kunnen leveren. Uit coulance kregen een mooie korting, ondanks dat de garantie al lang verlopen was! Het is echt een aanrader om bij Sani Sale te kopen!

14. Oktober 2025

Beste Marga,

Wat een fijne review, bedankt! Wat goed om te horen dat Dennis en Jan Willem zo hebben meegedacht en geholpen met het vinden van de juiste oplossing. We geven jullie complimenten graag aan hen door!

Super service!

Fijn meegedacht met ons, snel besteld en geweldig dat onze spiegel nog even wat langer in jullie opslag mag staan voordat we hem ophalen met een bus omdat hij niet in de auto paste 😂. Super service :) Dank!

8. Oktober 2025

Beste Dirma,

Wat leuk om te lezen, dank voor je fijne woorden! 😊
We helpen graag mee om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn dat alles naar wens is gegaan!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben goed geholpen door verkoper…Dennis

Ik ben goed geholpen door verkoper Dennis. Hij denkt goed mee voor oplossingen qua budget, goed en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader. Service is goed en de communicatie is duidelijk

12. September 2025

Beste klant,

Dankjewel voor de mooie woorden over Dennis. Fijn dat hij zo goed heeft meegedacht en geholpen. Veel plezier met jullie aankoop!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot nu toe een waardeloos bedrijf

Tot nu toe een waardeloos bedrijf. Week 5 wastafel met kom en spiegel besteld. Meteen afgerekend en zou week 7 binnen zijn. Week 9 zelf maar gebeld of de bestelling binnen was. Verkoper ging kijken, waskom ontbrak en zou gaan bellen waar deze bleef. Werd teruggebeld zou week 13 maar zeker week 14 worden, daar kon ik op rekenen. Het is nu week 15, weer niets vanuit hun vernomen of de kom er wel of niet is dus zelf maar contact opnemen. Telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Geen woorden voor de slechte service. Wel eerst geld willen maar er verder niets voor hoeven te doen, nog niet eens de klant op de hoogte houden. Mijn overige badkamerspullen gaan zeker niet besteld bij hen worden.

8. April 2025

Onbeschoft

Nadat we een 1e afspraak hadden gehad en door een aardige jonge verkoper goed geïnformeerd werden over het santair liepen we ff binnen om nog tegels uit te zoeken.
Ik wilde wat info over het aansluiten van het badmeubel.
Een andere verkoper stond mij te onbeschoft woord..

Ik kreeg geen info want hij had geen zin om met mij de hele middag te discuseren over een afvoer.
En ik moest hem geloven dat het goed kwam.
Ik wilde graag de afvoer zien ....kan niet kan niet
Druk was het niet
Hij was wel druk met zijn telefoon

In een andere zaak hebben ze in 2 minuten uitgelegd hoe het werkte.

30. März 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie badkamer,geen service/nazorg

Mooie badkamer spullen uitgezocht maar slechte service toen bleek dat de wastafel de eerste keer te groot was en de tweede keer beschadigd.
Ik moest zelf opdraaien voor de kosten van de loodgieter die hierdoor 2 x moest terugkomen.
Een tegemoetkoming in de extra kosten van de loodgieter had het team Sanisale Den Bosch gesierd.

14. November 2024

Hele slechte service achteraf

Bij het uitzoeken van de badkamer werd ik prima geholpen, de kwaliteit van de badkamer is goed. Echter over de nazorg/service achteraf ben ik zeer ontevreden. De indeling van de badkamer moest iets anders worden gemaakt dan het ontwerp, waardoor ik een kastje niet kwijt kon. Deze kan NIET geretourneerd worden, wat heel jammer is. Ook ontbrak van een wandplankje het bevestigingsmateriaal en van de andere is het verkeerde geleverd. Er moeten nieuwe gaten geboord worden in mijn nieuwe tegels om het alsnog op te hangen. Sanisale trekt zijn handen er vanaf, en ik mag het zelf oplossen met de aannemer...

1. November 2023

Beste Ilse,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst. In eerste instantie heeft u gemeld dat er een bevestiging miste die is opgestuurd.

Hierna is er bij ons geen melding geweest dat dit niet zou passen. Daarnaast paste de hoge kast in het ontwerp, maar heeft de aannemer het ontwerp vermoedelijk aangepast waardoor dit niet meer past. Hier zijn wij niet verantwoordelijk voor.

Doordat wij geen producten retour nemen, hebben wij dit afgewezen na uw melding. Wel hebben wij aangegeven dat u dit met de aannemer op kan pakken.

Wij zijn namelijk uitgegaan van de maten die zijn doorgegeven. Wij nodigen u graag uit in de showroom, mocht er nog iets zijn waar u ontevreden over bent.

Team Sanisale.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat de verkoper (naam bekend bij…

Jammer dat de verkoper (naam bekend bij ons) ons niet serieus nam en geen offerte wilde toesturen. Na een fijn gesprek en advies had hij er geen goed gevoel over en wilde geen offerte naar ons toesturen. Dit verbaasd ons echt dat we zo worden behandeld als potentiële klanten. Het enige wat wij wilden was nadenken over de prijs. Nu kopen we hier zeker onze badkamer niet meer. Klant verloren door onvriendelijke opvolging vanuit Sanisale nav ons bezoek.

9. Jänner 2023

Beste meneer, mevrouw,

Wij betreuren het, dat u een ontevreden ervaring hebt gehad met onze vestiging in Den Bosch. Vanuit het hoofdkantoor willen wij u graag helpen zodat u weer tevreden bent en komen dan ook graag in contact met u. Heeft u voor ons een referentie nummer? Wij kunnen u namelijk in onze systemen niet vinden onder de naam van uw review. Ook kunt u uiteraard een e-mail sturen naar ervaring@sanisale.com zodat wij contact met u op kunnen nemen. We vernemen graag van u.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Badkamer uitgezocht bij sanisale Den…

Badkamer uitgezocht bij sanisale Den Bosch,Dennis gaf goede tips bij de keuze die we hadden gemaakt.Gelukkig hadden we een top aannemer Matthew die de hele verbouwing heeft gedaan en niets teveel was en bemiddelde tussen sanisale DB,jammer dat sanisale zijn beloftes op dat moment niet nakwam met betrekking tot leveren van wandtegels,terwijl ze al besteld en betaald waren.
Dit heeft een vertraging opgeleverd van een week en tenslotte maar andere uitgezocht.
Na een positief contact met Sanisale en verontschuldigingen
Mochten we op hun kosten extra tegels bestellen en een fonteinset
Zodat we de toilet ook konden betegelen

14. November 2022

Beste meneer/mevrouw,

Wij betreuren het, dat u een ontevreden ervaring hebt gehad met onze vestiging in Den Bosch, Vanuit het hoofdkantoor willen wij u graag helpen zodat u weer tevreden bent en komen dan ook graag in contact met u. Heeft u voor ons een referentie nummer? Ook kunt u uiteraard een e-mail sturen naar ervaring@sanisale.com zodat wij contact met u op kunnen nemen. We vernemen graag van u.

Slechte levering en service

Slechte levering, slechte opvolging en een slechte service. Er wordt veel belooft maar weinig gedaan.

26. September 2022

Beste Michel,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons.

Wij hebben uw klacht in behandeling genomen en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Groet, Team Sanisale.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr