sanse-liv.dk Bewertungen 507

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin webshop. Tydeligt markeret forventet leveringstid som blev overholdt 100%. Varerne fint og forsvarligt pakket ind. Helt igennem en god oplevelse af handle her.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestiller to ringe. Den ene er for stor og skriver for sent om den kan byttes. Det er Susanne helt forstående overfor og skal ned og bytte den i morgen. Rigtig god service. Opdatering: Da jeg ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har en veldig sensitiv sønn, og sokker har vært et kjempeproblem helt til vi fant Sanse-liv. Vi kjøpte diverse sokker, og så langt er alle godkjent av lillegutt. Vi er så utrolig takknemlige for d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft
  2. Kinderbekleidungsgeschäft
  3. Bekleidungsgeschäft
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Unterwäschegeschäft
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Webshop med fokus på særlige behov. Produkter til børn og voksne. Personlig service og rummelighed.

Kontaktinformationen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Holder hvad de lover

7. April 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Tina, for både de 5 skønne stjerner, og for din fine anmeldelse af dit køb.
Jeg er glad for at det hele blev som forventet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med produkterne :)

Meget tilfreds med produkterne :)
God kvalitet til en fair pris

7. April 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Shab - for både de 5 flotte stjerner, og for de pæne ord :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds med kvalitet og pris.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hel fin indpakning og levering

Hel fin indpakning og levering, sød besked indeni

18. März 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak for d 5 flotte stjerner, Asta :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb.

Påskehilsner fra Susanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og hjemmeside

Rigtig god service og hjemmeside. Dem vil jeg gerne støtte.

27. Februar 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Marie, for både de 5 flotte stjerner, og for de pæne ord :-)

Påskehilsner fra Susanne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og hjælp til at…

Virkelig god service og hjælp til at vælge det rigtige til min datter.
Hurtig afsendelse og levering.

4. März 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Christina, for de meget flotte ord, og de 5 stjerner :-)
Jeg er rigtig glad for at du er tilfreds med dit køb.

Alt gik fint

Alt gik fint - ligesom sidst. Altid en håndskrevet hilsen😊
Lækre kvaliteter.

2. März 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Dejligt at du er glad og tilfreds med kvaliteten, Helle :-)
Jeg takker mange gange for de 5 flotte stjerner.

Kan varmt anbefales

Altid godt udvalg og god service.

9. März 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Maja, for de 5 flotte stjerner.
Og tak fordi du handler hos mig :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Vil klart anbefale denne hjemmeside.

26. Februar 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner, Vickie :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds hele vejen rundt.

Fint og hurtig levering

Fint og hurtig levering

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak for de 5 flotte stjerner, Pia :-)
Dejligt at du er tilfreds med dit køb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød og venlig betjening!!

Sød og venlig betjening!!!
Leveringen er lidt lang, men det bliver der også informeret om og varerne er værd at vente på🫶🏻✨

20. Februar 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak for 5 flotte stjerner og de pæne ord, Julie :-)
Og dejligt at du ville vente på de lækre bukser - som først skulle syes og leveres.
Håber du bliver glad for dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god kvalitet.

Hurtig levering og god kvalitet.

Godt undertøj til børn med autisme.

Ingen søm og derfor godt og blødt undertøj til børn.

24. Februar 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak for både 5 flotte stjerner og de pæne ord, Hanne :-)

Det glæder mig, at undertøjet kan bruges, ikke mindst når det gælder autisme, og den ekstra sensitivitet det kan medføre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og yndigt pakket…

Hurtig ekspedition og yndigt pakket ind😊 Jeg fandt shoppen fordi næsten alle andre steder havde udsolgt af den Vølve Vidunder salve som mine hænder er AFHÆNGIGE af i det tørre kolde vintervejr. Blev fristet til at også købe en hår elastik pga den personlige anmeldelse af produktet. Føles som en meget ærlig og oprigtig webshop, som man kan stole på står bag kvaliteten af hvad der bliver solgt😊

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Loa, for din meget meget flotte anmeldelse, og ikke mindst 5 fine stjerner :-)
Dejligt at du fandt salven hos mig - jeg er personligt også meget glad for dens gode egenskaber.
Og du har ret, jeg sælger ikke noget, som jeg ikke kan stå inde for selv :-D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt at bestille varen og den…

Det var nemt at bestille varen og den blev hurtigt leveret. God service når det er en gave der er ønsket.

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Ann-Dorit, for de pæne ord og 5 flotte stjerner :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds hele vejen rundt, og at gaven kom frem i tide.

Jeg bestiller to ringe

Opdatering: Da jeg kom havde hun ringene klar og jeg fik valgt den der passede mig.
Tusind tak for god service og en rigtig god snak 😊

9. Februar 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak for de 5 flotte stjerner, Naja :-)
Det betyder meget for mig, at der er fleksibilitet og løsninger - så jeg håber vi finder en anden ring til dig.

Hurtig, god og venlig

Bestilte nogle ting til min datter og der var styr på køb og levering hele vejen igennem.

Her vil jeg helt sikkert handle igen.

19. Jänner 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak, Morten, for de pæne ord, og ikke mindst 5 flotte stjerner :-)

Jeg er glad for at du er tilfreds, og kunne have lyst til at vende tilbage.

Super service

Super service, dejligt produkt.

4. Februar 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Tusind tak for de 5 flotte stjerner, Helle :-)
Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb hos mig.

Gode varer

Gode varer. Super kundeservice.

29. Jänner 2026

Antwort von sanse-liv.dk

Dejligt at du er tilfreds med det hele, Jette - og tusind tak for de 5 flotte stjerner :-)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr