Super fin webshop. Tydeligt markeret forventet leveringstid som blev overholdt 100%. Varerne fint og forsvarligt pakket ind. Helt igennem en god oplevelse af handle her.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestiller to ringe. Den ene er for stor og skriver for sent om den kan byttes. Det er Susanne helt forstående overfor og skal ned og bytte den i morgen. Rigtig god service. Opdatering: Da jeg ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har en veldig sensitiv sønn, og sokker har vært et kjempeproblem helt til vi fant Sanse-liv. Vi kjøpte diverse sokker, og så langt er alle godkjent av lillegutt. Vi er så utrolig takknemlige for d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Webshop med fokus på særlige behov. Produkter til børn og voksne. Personlig service og rummelighed.
Næbvej 1D, 4720, Præstø, Dänemark
Varen er af god kvalitet og varen kom meget hurtigt god service

Antwort von sanse-liv.dk
Meget tilfreds med produkterne :)
God kvalitet til en fair pris

Antwort von sanse-liv.dk
Rigtig god service og hjemmeside. Dem vil jeg gerne støtte.

Antwort von sanse-liv.dk
Virkelig god service og hjælp til at vælge det rigtige til min datter.
Hurtig afsendelse og levering.

Antwort von sanse-liv.dk
Super god service og hurtig levering. Vil klart anbefale denne hjemmeside.

Antwort von sanse-liv.dk
Sød og venlig betjening!!!
Leveringen er lidt lang, men det bliver der også informeret om og varerne er værd at vente på🫶🏻✨

Antwort von sanse-liv.dk
Hurtig levering og god kvalitet.
Godt undertøj til børn med autisme.
Ingen søm og derfor godt og blødt undertøj til børn.

Antwort von sanse-liv.dk
Hurtig ekspedition og yndigt pakket ind😊 Jeg fandt shoppen fordi næsten alle andre steder havde udsolgt af den Vølve Vidunder salve som mine hænder er AFHÆNGIGE af i det tørre kolde vintervejr. Blev fristet til at også købe en hår elastik pga den personlige anmeldelse af produktet. Føles som en meget ærlig og oprigtig webshop, som man kan stole på står bag kvaliteten af hvad der bliver solgt😊

Antwort von sanse-liv.dk
Det var nemt at bestille varen og den blev hurtigt leveret. God service når det er en gave der er ønsket.

Antwort von sanse-liv.dk
Opdatering: Da jeg kom havde hun ringene klar og jeg fik valgt den der passede mig.
Tusind tak for god service og en rigtig god snak 😊

Antwort von sanse-liv.dk
Bestilte nogle ting til min datter og der var styr på køb og levering hele vejen igennem.
Her vil jeg helt sikkert handle igen.

Antwort von sanse-liv.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.