Sappho Tattoo Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,9

Precies zo als ik het bedacht had, uitvoering een 10. De details.. echt fantastisch…. Het voortraject, de begeleiding, erg prettig. En Sappho wat een kunstenaar ben jij…nogmaals dank

Twee grotere tattoos bij Sappho laten zetten, super goede ervaring met beide keren! Echt een artiest dat naar jou luister, super behulpzaam en gewoon een geweldig persoon! :) Zeker waard om vanuit... Mehr ansehen

Made an appointment for a back piece and was warm welcomed upon arrival. Sappho made an amazing design which could be adapted if necessary. She has an eye for the client and her skills as tattoo... Mehr ansehen

Voor m’n eerste tattoo ben ik bij Sappho langsgegaan, en dat is super goed bevallen. De studio is een schone, hygiënische en rustige ruimte, waardoor je snel op je gemak bent. Het meedenken tijdens he... Mehr ansehen

1. Tattoo- und Piercingstudio
  2. Tattoostudio

In de bekende winkelstraat, de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg (Rotterdam), vind je onze gezellige (RIVM-gecertificeerde) tattooshop genaamd Sappho Tattoo. De naam is geïnspireerd door de oprichter en eigenaar van de shop: Sappho. Bij Sappho Tattoo hechten we veel waarde aan het vertrouwen dat je in ons stelt wanneer je kiest voor een tattoo. Onze hoogste prioriteit is ervoor te zorgen dat jij je veilig, gerespecteerd en op je gemak voelt tijdens je hele ervaring in onze studio – en we verwachten datzelfde respect ook terug. Iedereen is bij ons welkom met open armen en een inclusieve geest. Jouw individualiteit wordt hier gevierd, en we zetten ons in om een plek te creëren waar je jezelf vrij kunt uitdrukken. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze studio!

Hervorragend

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Back piece

She has an eye for the client and her skills as tattoo artist showed in the result. Sappho is passionate about her work and has a heart for her shop!

The whole session felt comfortable in a clean, cosy / home feeling environment 😁

8. Juli 2025

Zeer prettige sfeer

Ik voelde me erg op mijn gemak bij Sappho. Ze zorgde voor een prettige, gezellige sfeer en liet op elk moment van het proces duidelijk weten wat er ging gebeuren. De tatoeage is ook erg mooi geworden :)

9. April 2025

Positief

Een hele geruststellende sfeer en alles werd duidelijk uitgelegd. De tattoo die ik nu heb is zo mooi! Super blij mee en echt een aanrader.

3. April 2025

Top!

Top, erg blij met het resultaat! Nice shop en leuk gesprek, aanrader 🙌

21. Februar 2025

Great tattoo experience

I really enjoyed the atmosphere of the studio. Very clean and comfortable. The tattoo artist was very kind and accommodating. Making sure I was ok every step of the way for my first somewhat big tattoo. The process itself was quite painless and very nicely detailed.
Overall I’m very happy with my experience and the result of it. Would definitely recommend :))

3. September 2024

Aanrader!

Tattoo is supermooi en strak gezet, Sappho is fijn in de omgang en stelt je echt op je gemak.

7. November 2024

Super!

Super mooie tatoeages en een ontzettend fijne ervaring!

1. Juli 2024

Geweldig

Sappho zet de mooiste tattoos! Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar en kijk er echt naar uit om weer terug te komen en weer prachtige tattoos te zetten! Ook is de shop mooi en op een bereikbare locatie.

13. November 2024

Super!

Ik voelde me erg op m’n gemak en ben nogsteeds super tevreden met het resultaat

24. September 2024

Super Sappho!

Enorm fijne ervaring en een prachtige tatoeage!
Vanaf binnenkomst tot weer de deur uitlopen, alles was super netjes, de wachtruimte is schoon en afgezonderd van de tattoo stoel. De communicatie met Sappho was voor, tijdens en na het tatoeëren super duidelijk en fijn! Voelde me echt gehoord en gewaardeerd! ♡

29. Oktober 2024

Hele leuke meid

Hele leuke meid! Super professioneel. Ze heeft mijn eerste tattoo gezet en vroeg elke keer of het goed ging! Zal zeker de volgende ook bij haar zetten

20. Oktober 2023