Samer er effektiv, tilgængelig, og ærlig. Jeg har oplevet et godt samarbejde, og har følt mig grundig vejledt, og hjulpet i gennem mine boligkøb.
Har brugt SBA Advokater ifm. ejendomshandel hvor Samer var grundig. Da der længe efter handlen var en tvist omkring sælgers manglende betaling af varmeopgørelsen for hans ejereperiode hjalp Samer ude... Mehr ansehen
Langsom sagsbehandling. Ofte sættes man ikke på mails som cc for at blive holdt orienteret. Vage skriftlige formuleringer fra advokatens side lader modparten i tvivl. Bl.a. kom en gammel plæneklipper... Mehr ansehen
Varm anbefaling herfra. Vi føler os i trygge hænder og derfor giver vi vores varmeste anbefaling til Samer fra SBA Advokater. Vi har netop modtaget meget grundig rådgivning i forbindelse med boligh... Mehr ansehen
- Anwalt für Immobilienrecht
- Experte für Eigentumsübertragungen
- Rechtsberater
- Anwalt für Einwanderungsrecht
- Anwaltskanzlei
- Anwalt für Steuerrecht
Vom Unternehmen geschrieben
SBA ADVOKATER er et moderne advokatfirma, der tilbyder advokathjælp i hele Danmark til både private og erhvervsdrivende i et sprog, der er nemt at forstå. Vi vil gerne være din foretrukne advokatforbindelse. Vi udviser høj faglighed og skaber gode resultater til rimelige og fornuftige advokatpriser. Er du også klar til en 5-stjernet advokatoplevelse?
Nyhavn 63D, 1151, København K, Dänemark
- 53 333 123
- kontakt@sbaadvokater.dk
- sbaadvokater.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Opnået opholdstilladelse!
Samer har hjulpet os i en sag om familiesammenføring. Han var meget ærlig og kontant fra start og fortalte os at sagen lå fifty fifty, da sagen allerede var meget fremskreden (selvom hans personlige mening var, at der i vores sag hos Udlændingestyrelsen, burde tages særlige hensyn). Samer har villet hjælpe os siden dagen vi tog kontakt til ham, endda uden at opkræve sit honorar med det samme, faktisk var det først 1-2 måneder senere. Andre steder, i anden forbindelse, har vi oplevet at blive opkrævet selv forud for første samtale. Samtidig er Samer en travl advokat, der ofte er til møder i retten - dog tager han altid opkaldet alligevel og ringer tilbage senere på dagen eller næste dag. I 2-3 tilfælde har U/S bedt os om at indsende flere dokumenter, hvor Samer har ringet os op med det samme, så vi kunne nå at sende dem inden deadline. Vi havde til start valgt at køre sagen selv, og selvom vi havde nogenlunde styr på alle dokumenter (åbenbart ikke godt nok til U/S), hjalp Samer os med at finde hoved og hale i hele sagen, samt vidste han præcis hvilke detaljer der lægges vægt på i en særlig sag som vores. Vi er dybt taknemmelige for al din hjælp, tak for at hjælpe min familie efter 4-5 års kamp. Kæmpe anbefaling!
Vi havde akut brug for juridisk…
Vi havde akut brug for juridisk rådgivning i forbindelse med salg af vores bolig. Advokat Saner Abou Taha var yderst fleksibel og meget kompetent. Med kort varsel satte han sig ind i sagen og ydede super god rådgivning og var med til at få de sidste brikker til at falde på plads. Stor anbefaling.
Huskøbsrådgivning
I forbindelse med køb af hus af ældre dato var Samer meget opmærksom på blandt andet olieforurening fra gammel olietank, om huset var bygget på slagger, samt nedslag på prisen via refusionsopgørelsen. - efter kommunikation med både sælger og ejendomsmægler kom han frem til en aftale som jeg ikke selv havde kunne få igennem. Kun de bedste anbefalinger herfra.
Går du med tanken om at bruge en advokat vil jeg helt klart til hver en tid anbefale Samer.
**Kunne jeg vælge 6 stjerner havde han fået 10**
Dybdegående og professionel
Førstegangskøber? Totalt uviden om ... ALT?
.. Det var min hustru og jeg, og vi kan ikke være gladere og mere taknemmelig for Samer som vores advokat og rådgiver.
1. Billig, mange gode trustpilot anmeldelser.
2. Professionel og dygtig gennemgang af samtlige papirer via. teams - 3 timer på en søndag! <3 Meget pædagogisk tilgang og kunne forklare alt på en let forståelig måde.
3. Rådgav om ex økonomi, ejerskifteforsikring, tilstandsrapport mm. Langt ud over, hvad jeg regnede med at en advokat ville gøre.
4. Viste os byggetegninger fra arkivet for at sikre os, at konstruktionen er i orden.
5. ...og meget mere.
Samer stillede os SÅ meget bedre ifm. køb af hus.
Ex: olietank på grunden, som sælger ville grave op.
Samer sikrede os, at der efterfølgende ville blive taget jordprøver, samt at sælger vil stå for oprensning såfremt prøverne viste forurening. Desuden sikrede han, at de ville reetablere området.
Har givet os utrolig meget uvurderlig viden til næste køb, samt hvad man skal holde øje med løbende.
Han tog endda kontakt til ut. løbende over både mail og telefon - SELVOM han var på ferie. CC på alle mails.
For os var det vigtigste en god mavefornemmelse, når man køber hus. Det sørgede Samer for at give os.
Tak :)
Best advokat in Denmark
Best advokat that you can get, he save us 2 times from buying house that had serious issues, he help us a lot, he have big knowledge about buying house highly recommend
Bedste boligrådgiver
Advokat Samer har været en enestående rådgiver i forbindelse med mit køb af ejerlejlighed. Hans indsigt og evne til at forklare alle aspekter af købsaftalen i detaljer har gjort hele processen gennemskuelig og tryg. Samer er ikke blot yderst kompetent til at formidle komplekse juridiske emner, men også til at sikre, at handlen forløber efter dine ønsker – herunder forhandling om prisnedslag, refusion og håndtering af restgæld. Hans professionalisme og fleksibilitet, hvor han altid var tilgængelig for mine spørgsmål, har været uvurderlig. Jeg kan på det varmeste anbefale ham som boligrådgiver til alle, der ønsker en dygtig og engageret advokat. ;)
Samer Abou Taha
Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed til Samer Abou Taha, for den professionelle rådgivning og støtte, du har givet i forbindelse med min mands opholdstilladelse. Din evne til at navigere gennem komplekse udfordringer og altid finde løsninger har givet os stor tryghed. Din tilgængelighed og klare kommunikation har været uvurderlig, og jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til andre, der har brug for juridisk rådgivning!
Du er en fremragende advokat, som formår at gøre det, der synes umuligt, muligt. Vi ville ikke have opnået dette uden din indsats og dygtighed.
Highly recommend
I worked with Samer on my recent transaction and I highly recommend using him. He went through all the details of the contract line by line. He also helped me understand all the technical terms to make sure I fully understand every detail of the transaction. Needless to say, he caught a few sneaky things in the contract and helped me correct those and prevent any unpleasant surprises.
fremragende service
Jeg vil gerne udtrykke min dybfølte taknemmelighed for det professionelle hjælp og støtte, som jeres team har ydet i forbindelse med min hustru immigrationsproces.
Hver eneste advokat har udvist enestående faglig dygtighed og en uovertruffen dedikation. Uanset om det drejede sig om komplekse juridiske spørgsmål eller detaljeret papirarbejde, håndterede jeres team alt med stor præcision, hvilket sikrede en gnidningsfri proces.
En særlig tak til Samer. Din omsorg og tålmodige svar gennem hele processen har givet mig ro i sindet og tillid, når jeg stod over for de komplekse immigrationsprocedurer. Din faglige viden og omfattende erfaring har uden tvivl været afgørende for os.
Jeg er dybt imponeret over jeres teams effektive arbejde og professionelle holdning. Jeg vil ikke tøve med at anbefale jeres team til enhver, der har brug for immigrationsjuridiske tjenester. Endnu en gang tak for jeres hårde arbejde og fremragende service!
Samer er meget grundig og tiltrækkelig…
Samer er meget grundig og tiltrækkelig detaljeret i sin gennemgang og rådgivning. Prisen i relation til kvalitet er meget fordelagtig. Jeg kan kun anbefale ham!
Fremragende og kompetent rådgivning…
Fremragende og kompetent rådgivning vedr. en kompleks sag om erstatning efter alvorlig byggesjusk på et projektsalg.
Tryghed og engagement
Samer har en evne til at skabe tryghed og et vedholdende engagement i en ellers udfordrende proces. Alt forløb præcis som planlagt, takket være hans indsats. Vi har også benyttet Samer i forbindelse med boligkøb, hvilket har været en særdeles positiv oplevelse. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger.
Samer Abou Taha er fantastisk!
Kæmpe tak til Samer Abou Taha fra SBA Advokater. Han er den bedste køberrådgiver! Jeg kan ikke beskrive, hvor meget hjælp og tryghed jeg har fået gennem hele processen med mit første boligkøb.
Hans service og rådgivning er 10 gange prisen værd. Jeg er meget positivt overrasket over, hvor meget man får for pengene. Samer har været tilgængelig til enhver tid og har vejledt mig i alt fra banklån til forsikringer m.m. Tak for alt og al din ekstra tid! Du fortjener 10 store stjerner :)))
Jeg vil ikke bare anbefale Samer, men kraftigt opfordre jer til at vælge ham, hvis I gerne vil have meget grundig vejledning og professionel hjælp for ingen penge. Takket være dem som har anbefalet Samer til mig!
Boligkøb og tryghed
Da jeg købte min bolig, valgte jeg SBA Advokater som min juridiske rådgiver, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds med deres service.
Fra begyndelsen af processen udviste de skarp opmærksomhed på detaljer, hvilket gav mig tryghed og sikkerhed i mit boligkøb.
SBA Advokaters hjælp var meget værdsat, især når det kom til at forhandle vilkår og sikre, at alle dokumenter var i orden.
Jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der står over for et boligkøb og har brug for en pålidelig og professionel advokat ved deres side.
Stor hjælp til opholdstilladelse og familiesamføring
Super god oplevelse omkring vores opholds sag. Det virkede virkligt umuligt undervejs og alligevel vendt de sagen og kom med stor indsats for vores sag.
Nogle gang virkede det dog lidt som om de har for mange bold i luften.
Men det ændrer ikke på at de vundet vores sag og hellere ikke på en klar anbefaling. Mange tak igen.
Forhaling af sagen.
Forhaling af sagen.
Køber havde i en hushandel valgt SBA advokater, og vi blev desværre involveret med SBA advokater i forbindelse med overførelse af købssummen, refusionsopgørelse og betaling af 1/2 salær.
SBA advokater skal have 5 stjerner for:
- Har internt rod i papirgangen.
- Adressér årsager til forhaling af sagen på tidligere fratrådt medarbejder.
- Langsom sagsbehandling.
- Svarer ikke altid på mails.
- At der ikke var anvendt ejendomsmægler, kom til at stå i vejen for udbetaling af tilbageholdt restbeløb.
- Overholder ikke lovede terminer.
- Har på flere opfordringer ikke fremsendt dokumentation samt bilag for salær (ultimo maj måned).
Kan ikke anbefales...

Antwort von Sbaadvokater
Kæmpe tak, Samer!!
I contacted SBA Advokater for help with navigating the purchase of an andelsbolig. Samer was quick to respond and walked me through the process with detailed explanations, which was extremely helpful for a first time buyer like myself. Can highly recommend!!
Kæmpe tak til SBA advokater for jeres…
Kæmpe tak til SBA advokater for jeres hjælp!! Hvis man som mig synes det er et helved, med alle de dokumenter der er når man skal til og købe en bolig, så tøv ikke, SBA advokater guider dig igennem hele processen så du får det fulde overblik, de fortjener en stjerne mere !
Kæmpe ros til Samer fra Sba advokater!
Samer fra Sba advokater var enestående! Han var altid tilgængelig, håndterede alt papirarbejdet effektivt og var utroligt grundig. Hans service var alle pengene værd, og hans pris var fantastisk. Vi kunne ikke have bedt om en bedre rådgiver. Tak for alt!
Rigtig god service
Jeg fik rigtig god rådgivning af Samer Abou Tanja vedr. afslag på visumansøgning for min kæreste samt vejledning omkring familiesammenføring. Og det var endda i påskedagene. Han var klar på, at svare på alle mine spørgsmål og gennemgå forskellige muligheder. Så jeg vil helt klart anbefale Samer og SBA Advokater.
Mvh,
Sarah
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.