SCANDIFACE Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag vet inte om det är masken eller retinal som jag börjat använda samtidigt men min akne är helt borta. Det har dykt upp en här å där dagar jag inte använt dessa och försvinner nästan lika fort när j... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kontrollen slutade att fungera idag efter en månads korrekt användande. Hoppas få en ny snabbt för den var dyr och bör ju fungera länge. Jag fick innan det vänta 3,5 veckor på leverans, försening... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har haft problem med irriterad hud och acne och testat många olika krämer utan framgång. Men efter att använt Scandiface (speciellt blåa ljuset) i några veckor så är det näst intill helt borta. Ä... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

SCANDIFACE kombinerar modern teknik med nordisk enkelhet för att erbjuda hudvårdsprodukter som ger naturlig lyster och välmående hud.

Akzeptabel

Bewertung abgeben

Snabb leverans.

24. Juli 2026

Antwort von SCANDIFACE

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme! 😊🌸

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi hoppas att du blir lika nöjd med din produkt! ❤️

SCANDIFACE kundtjänst

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Än så länge har jag inte märkt någon…

Än så länge har jag inte märkt någon större skillnad på huden. Kanske behöver man använda den längre för att se resultat. 😊

22. Juli 2026

Hej! 😊

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Resultat kan variera från person till person och för vissa kan det ta längre tid med regelbunden användning innan man upplever en tydligare skillnad.

Vi rekommenderar att använda LED-masken regelbundet, cirka 3–5 gånger i veckan i 10 minuter per behandling. 🌸

Vi hoppas att du börjar se de resultat du önskar med fortsatt användning, och du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

SCANDIFACE kundtjänst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love the mask and the fantastic…

I love the mask and the fantastic customer support.

3. September 2026

Antwort von SCANDIFACE

Thank you so much for your lovely review! 😊🌸

We’re so happy to hear that you love your LED mask and that you’ve had a great experience with our customer support. Your kind words truly mean a lot to us! ❤️

Warm regards,
SCANDIFACE Support Team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har kört några veckor men kan nog inte…

Har kört några veckor men kan nog inte se någon skillnad ännu. Kör ca 5 dagar/vecka. Bra att den är vikbar för då kan man även köra dekolletaget också.

22. Juli 2026

Hej Anna!

Tack för att du delar med dig och för att du har testat produkten under några veckor. Vi uppskattar din feedback!

Om du har några frågor eller behöver tips och vägledning kring användningen är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna vidare.🌺

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra pris

Bra pris. Leveranstiden och brist på information var mycket negativ upplevelse.

30. Juni 2026

Antwort von SCANDIFACE

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att du tycker att priset är bra, men tråkigt att leveranstiden och informationen kring din beställning gav en negativ upplevelse. Vi tar till oss av din feedback och arbetar hela tiden för att förbättra kommunikationen kring våra leveranser.

Om du vill att vi tittar närmare på din beställning är du varmt välkommen att kontakta oss på service@scandiface.se, så hjälper vi dig vidare.

Nöjd nöjd nöjd

Nöjd nöjd nöjd

2. September 2025

Antwort von SCANDIFACE

Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss verkligen att höra att du är nöjd. 🌸💖

Fin service

Fin service! Mycket nöjd!

22. Juni 2026

Antwort von SCANDIFACE

Tack snälla för ditt fina omdöme! 💖 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd både med servicen och din upplevelse hos oss. 🌸

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kontrollen slutade att fungera efter en månad!

Jag fick innan det vänta 3,5 veckor på leverans, förseningen kommunicerade de inte, jag var tvungen att fråga och fick hela tiden svar att det snart skulle skickas men det stämde aldrig och de kunde inte lämna besked om när de skulle kunna leverera vilket kändes oseriöst och frustrerande.

Köpte pga influencern Krickelin gjorde reklam och lämnade rabattkod, ångrar nästan köpet nu. Men den funkar säkert som den ska när man väl får i gång den.

3. August 2026

Hej Elin,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen både den långa leveranstiden och att kontrollenheten nu har slutat fungera efter så kort tid. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha av vare sig vår produkt eller vår service.

Vi hjälper dig självklart med detta som ett reklamationsärende och ser till att du får en fungerande kontrollenhet. Kontakta gärna vår kundtjänst med ditt ordernummer, så hjälper vi dig vidare så snabbt som möjligt.

Vi tar även till oss din feedback kring kommunikationen under leveransförseningen. Vi förstår frustrationen i att inte få ett tydligt besked när leveransen drar ut på tiden och arbetar för att förbättra detta framöver.

Vi hoppas att vi får möjlighet att lösa detta för dig och att du snart kan använda din LED-mask igen. 🌸

Mycket bra Sambon nöjd

Mycket nöjd

21. Mai 2026

Antwort von SCANDIFACE

Hej! Vad roligt att höra att ni är så nöjda! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det uppskattar vi verkligen.

Lade en beställning 21/6

Lade en beställning 21/6, kontaktade scandiface den 24/6 för att be om en uppdatering kring när paketet skulle skickas. Fick de till svar att pga midsommarhelgen var leveranser något försenade. Har sedan inte hört något, hörde därför av mig den 29/6 igen för att häva köpet då jag inte hade genomfört köpet om jag visste att det skulle vara så lång leverenstid och bristande kommunikation. De hävdade då att det var försent att häva köpet eftersom min order planerades skickas samma dag (29/6). Idag, 5/7, har det fortfarande inte skett något i ärendet, ingen uppdatering och ingen statusförändring hos PostNord som fortfarande väntar på mitt paket. Otroligt besviken, känner mig lurad och känns extremt tråkigt att ligga ute med över 2000kr. Rekommenderas inte till någon!!!!

5. Juli 2026

Så dåligt!

Har mejlat upprepade ggr, min order har inte skickats ut! La order 14juni nu är det 1juli. Mejlat och bett dem återbetala order då svarar de att order ska skickas ut samma dag. Men order skickas inte ut.
Återbetala min order!

1. Juli 2026

Antwort von SCANDIFACE

Hej Beatrice! Vi beklagar verkligen den långa väntetiden och att du upplevde bristande information kring din beställning. Vi förstår att det varit frustrerande, särskilt när du väntat på din order och försökt få återkoppling.

Vi tar med oss din feedback och hoppas att vi kunde hjälpa dig vidare med ärendet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bättre hud på bara några veckor

Jag har använt masken, 10min varje morgon. Varierat mellan rött och blått ljus beroende på status samt känslan i huden på morgonen. Hela dagen har jag haft en glow och känsla av att inte vilja sminka mig eftersom huden är så fin men när jag sminkat mig sitter det även så mycket bättre!

23. März 2026

Rekommenderar masken

Jag tycker att LED‑masken uppfyller alla kriterier enligt produktinformationen vid beställning. Den fungerar bra på min hud och jag ser tydliga resultat, så jag kan varmt rekommendera masken. 👍💕

19. Jänner 2026

Min ledmask är trasig

Min ledmask är trasig. Efter 3 användningar fungerar inte min display på min ledmask.

Jag kan få ljus i själva masken, men min ”kontrollskärm” fungerar inte. Skärmen är kolsvart.

Jag vill reklamera denna

27. November 2025

Antwort von SCANDIFACE

Hej Freddie, kontakta oss på service@scandiface.se så hjälper vi dig direkt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The product is great and I got great…

The product is great and I got great costumer support. They made sure it got shipped before Christmas. I have used the product now almost a month and my skin is a lot smoother and calmer. Would recommend to anyone.

22. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr