SceneKunst Bewertungen 11

4. Hobbygeschäft
  5. Freizeit- und Ferienlager
  6. Theaterensemble

Vom Unternehmen geschrieben

Professionel teaterskole for alle! SceneKunst har undervist børn i sang, dans og drama siden 2008 og har årligt mere end 1200 elever. Eleverne undervises af professionelle skuespillere, sangere og dansere, men der er ikke nogen forventning til børnenes egen erfaring eller talent – alle er velkomne! Med princippet om at alle er lige vigtige, giver vi børnene et frirum og nogle kompetencer, som de kan bruge, uanset hvilken retning de vælger i livet. Vores vision og mission SceneKunst’s vision er at forandre liv igennem teater – at give børn og unge færdigheder, som de ellers ikke ville have, og glæden ved at arbejde mod et fællesmål. Vi ønsker at give dem et frirum, og nye sociale rammer. Hos Scenekunst arbejder vi med børn og unge fra 4-18 år. Vores mission er at inspirere børn gennem scenekunst: At give dem oplevelser der beriger deres liv, at styrke deres selvtillid og selvbevidsthed, at hjælpe dem med at opnå deres fulde potentiale og vise dem, at deres drømme kan blive virkelighed. Kompetencer for livet Vi mener at kreativitet og især teater er vigtige i børns udvikling, i deres forståelse og opfattelse af verden, andre og af dem selv. Selve det at forberede og opføre en forestilling fylder dem (og os) med glæde og spænding, det giver selvdisciplin og teamwork erfaring – og det er noget man kan tage med sig ud i livet, uanset hvad fremtiden byder på af arbejde og oplevelser.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

11 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Super!

Our daughter loves it, and no intention to stop after 1.5 years! She started in Mini and is now in små, we can see the enjoyment and fun she gets from it, and it’s a pleasure for us too! The final show is truly something we look forward to - so much love, care and skill from all the team involved!

9. Jänner 2026

Bedste fritidsaktivitet

Begge mine børn har gået til scenekunst i Hellerup i mange år og elsker det! Det er ugens højdepunkt. Underviserne er søde og professionelle, og de formår at skabe et fantastisk fællesskab, hvor der er plads til at være sig selv. Mine børn har udviklet sig helt enormt og har fået en masse selvtillid ud af at gå til scenekunst.

Vi har desuden været rigtig glade for deres sommercamps, både med og uden overnatning. Det er blevet en fast tradition, at første uge af sommerferien bruges der.

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse af deres sommercamp

Virkelig dårlig oplevelse af deres sommer Camp i uge 32.
Den startede super godt og mit barn glædede sig. Men de har åbenbart lavet konceptet om i år. Så børnene skal selv være med til at lave replikker og være rekvisitter. De bliver lovet at alle får en vigtig rolle og snakkede om solo i starten af ugen. Men min datter endte med at skulle være bunden af et træ og ingen replikker.

De viser dog billeder af børn med udklædning på en scene på deres hjemmeside med sommercampen.
Jeg synes det er falsk markedsføring.

4. August 2025
SceneKunst-Logo

Antwort von SceneKunst

Kære Marie Louise,

Tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for feedback, både god og dårlig og vil helt sikkert overveje dine bemærkninger. Det er ærgerligt at din datter kun deltog i begyndelsen af campen og ikke oplevede det fulde forløb med forestillingen.
I år har vi ændret konceptet da vi oplevede at det blev stressende for nogle børn med mange replikker og mange kostumer. Vi synes selv det lykkes ret godt og at alle fik alt de kunne rumme.
Teatercampen handler meget om at lære nye færdigheder, om fællesskabet og om at skabe historier. Selve forestillingen for forældre er en meget lille del af det. Hvis din datter ønsker mere og større muligheder, er hun velkommen til at gå til SceneKunst, hvor vi jo laver store musicals med flotte kostumer, lys og lyd på et rigtigt teater. Alt det bedste til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan kun anbefale denne skole

Vi kan kun anbefale denne skole - et dejligt sted hvor fællesskab og kreativitet er i højsæde. Desuden har vi en meget god fornemmelse af underviserne i Lyngby hvor vores datter går.

14. Dezember 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr