Omdat ik goed geholpen ben. De heer Top heeft mijn gehoorapparaten perfect ingesteld met geduld en precisie. Het is een groot genot om weer goed te horen en deel te kunnen uitmaken van het sociale ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel fijn geholpen door de audicien Ben Top! En erg blij met mijn nieuwe iho ‘hoorbellen’ . Al 50 jaar klant bij Schoonenberg (voorheen van Haeften Horophoon) Wel jammer dat je voor een afspreken zol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Duidelijke uitleg, over de nieuwe gehoorapparaat, en waarvoor je moet betalen en ook welk % door de verzekering vergoed wordt en wat je eigen bijdrage is. Vriendelijkheid.
Vom Unternehmen geschrieben
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Vom Unternehmen geschrieben

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Groenhof 137, 1186EX, Amstelveen, Niederlande
- 9006007008
Das haben sich andere Leute angesehen
Schoonenberg en Wendy
Ik was vandaag bij het filiaal van jullie zaak in Amstelveen aan de Groenhof. Ik was daar eerder geweest en nu werd en mijn nieuwe gehoorapparaten aangemeten. Ene Wendy hielp mij en dat was zo geweldig goed! Op een gegeven ogenblik werd ik, omdat ik weer dingen en mensen kon horen, gewoon wat emotioneel en ze begreep dat en hielp me. Wat ben ik blij, met haar en met de gehoorapparaten! Een 10 op 10 voor jullie en vooral voor Wendy!
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen

Wendy is een topper!
Wendy is een topper!! Geduldig luistert goed neemt de tijd en heeft verstand van zaken
Ik ben er blij mee
Het was een prettige en vakkundige ontmoeting alles werd heel geduldig en met kennis uit gelegd ,de hoorapperaten waren heel goed opgemeten ik doe ze in en voel niet eens dat ik ze in heb ,vanaf dat ik ze in huis heb heb ik ze hele dagen in gedragen , ik ben er blij mee

Goede begeleiding
Goede begeleiding, deskundigheid, aardige mensen, je wordt op je gemak gesteld. Vrijheid van keuze. Oplossing gericht.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Amstelveen Groenhof
Goede service,vriendelijke mensen nemen…
Goede service,vriendelijke mensen nemen de tijd voor je.👍
Schonenberg en meneer Ben Top die mij…
Schonenberg en meneer Ben Top die mij hielp is gewoon een topper
alles werd duidelijk uitgelegd in voor…
alles werd duidelijk uitgelegd in voor gedaan
Ging even mis met afspraken maar verder uitstekend geholpen
Ging even mis met afspraken maar verder uitstekend behandeld. Goed uitgelegd wat de verschillende mogelijkheden zijn voor mij en heb na proefpetiode naar volle tevredenheid keuze kunnen maken.
Onbereikbaar
In de winkel goed geholpen met aanmeten oordoppen. Op 27 augustus besteld en betaald en tot op heden niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn mails, noch op ingevuld formulier van de klantenservice. Telefonisch onbereikbaar. Wel contact via de chat gehad met de mededeling dat Amstelveen contact op zou nemen. Helaas niet gebeurd. Wel een factuur gekregen, terwijl er al is betaald. Oordoppen nog steeds niet ontvangen.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Amstelveen Groenhof
Medewerker had de tijd en dacht echt…
Medewerker had de tijd en dacht echt met mij/ons mee
Het betrof reserve apparaten voor mijn moeder welke in een verpleeghuis woont.

uitleg en service
Ik werd uitgebreid voorgelicht en de…
Ik werd uitgebreid voorgelicht en de opties werden duidelijk uiteengezet. Wel jammer dat je niet kunt vergelijken met andere hoortoestellen

Duidelijke uitleg
Vriendelijkheid.

bekwame adviseur
Prima en heldere uitleg
Gastvrije ontvangst. Duidelijke en heldere uitleg op alle punten en momenten. Jammer dat het administratieve onderdeel iets langer duurde, anders was een extra ster op zijn plaats geweest.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Amstelveen Groenhof
Omdat ik goed geholpen ben
Omdat ik goed geholpen ben. De heer Top heeft mijn gehoorapparaten perfect ingesteld met geduld en precisie. Het is een groot genot om weer goed te horen en deel te kunnen uitmaken van het sociale verkeer.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Amstelveen Groenhof
Heel fijn geholpen door de audicien Ben…
Wel jammer dat je voor een afspreken zolang moet wachten wegens gebrek aan personeel! Misschien wat minder uitbundige reclame op Tv !?

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Amstelveen Groenhof
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.