Na 5 jaar weer een nieuw hoorapparaat van Schoonenberg op de Flora te Deventer. Wederom prima geholpen door de audicien, uitstekende kennis, alsook de service. Een aanrader voor ieder op zoek naar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit is mijn 2e hoorapparaatje die ik bij hun heb gekocht en wederom fijne service, deskundige mensen en er wordt echt meegedacht. Ik ben zeer tevreden, fijn en goede apparaatjes, ik kan hun zeker a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
geduld bij het vaststellen van gehoorschade. goede begeleiding in het bepalen welk toestel van toepassing is. prettige medewerk(st)ers in de winkel. hulp bij het installeren op je telefoon.
Werd professioneel geholpen Heb wel meer tijd nodig om met digitale hoorapp. om te kunnen gaan ( app) Afspraken zijn goed te plannen Wel meer dan 45 min nodig gehad
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Vom Unternehmen geschrieben

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Flora 101, 7422LS, Deventer, Niederlande
Goede voorlichting, duidelijk en prettig. Uitstekende begeleiding.
En kundige kennis

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Goeie deskundige hulp, alle ruimte en tijd om gehoortoestellen uit te proberen.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Zorgvuldig bekeken wat nodig is. Goed geluisterd naar mijn verhaal. Gevolgen voor de zorgverzekering eerlijk besproken.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Ondanks dat mijn op maat gemaakte hoorstukken bij de eerste afspraak kwijt waren heb ik een goed gevoel over Schoonenberg

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Omdat ze heel erg behulpzaam waren.
Alle vragen die ik stelde kreeg ik ook een eerlijke antwoord op, en daar gaan we ook voor.
Alles werd mij uitgelegt,en ik kon op elek moment terug komen als ik nog een vraag had.
Ook dat heb ik dus ook gedaan en ook namen zij weer de tijd voor mij.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Ik ben vanaf de 1e gehoortest ben ik heel goed geholpen en geadviseerd door de audicien. Heb inmiddels mijn hoor toestellen.
De bevallen goed.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
De behandeling en afwerking van de gehoortest was was vriendelijk en nauwgezet uitgevoerd zodat we bij de volgennde keer voldaan met hoorapperaat naar huis zijn gegaan.
Mijn 91 jarige moeder werd steeds geholpen door dezelfde hulpvaardige en goed meedenkende medewerker!
Die heeft haar angst voor het gehoor apparaat grotendeels heeft weg genomen.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Goed naar ons geluisterd naar wat we graag wilden hebben voor mij ! Dit omdat het lastig is om aan te geven door de dementie wat goed gaat en wat niet

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
De professionele uitstraling, het geduld wat soms opgebracht moet worden, de snelheid van handelen, de duidelijke uitleg, de mogelijkheid om zaterdags geholpen te kunnen worden.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Na 5 jaar weer een nieuw hoorapparaat van Schoonenberg op de Flora te Deventer.
Wederom prima geholpen door de audicien,
uitstekende kennis, alsook de service.
Een aanrader voor ieder op zoek naar een beter hoorapparaat.
Niets dan lof 🦻👍

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Deventer Flora
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.