Het was een echter z'n goede ervaring! Een prettige en vriendelijke ontvangst gehad bij mw. Angela Sabina. Zij luistert goed en doet haar werk nauwkeurig, mw. Angela onderzoekt en ondervraagt alles st... Mehr ansehen
Uitstekend advies; Er wed echt de tijd genomen, en er werd goed geluisterd maar mijn wensen.
Uw medewerker kwam vakkundig en vriendelijk over. Alle mogelijkheden (hoortoestellen) voor mij zijn doorgenomen en toegelicht ook financieel. Ook de uitprobeer fase is goed begeleid. Hopelijk gaat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onbeschoft behandeld door de dame die de gehoortest afnam bij mijn moeder ( filiaal Leiden) . Discussie over wel of niet klant. Dame beweerde van niet maar al jaren klant. Beweerde dat er geen filiaal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Vom Unternehmen geschrieben

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Lammermarkt 208-210, 2312CW, Leiden, Niederlande
- 9006007008
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mindere ervaring gecorrigeerd
Al jaren klant bij Schoonenberg. In eerste instantie voor nieuw apparaat (IHO) mindere ervaring in Katwijk. Maar uitstekend geholpen door Aram in Leiden

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
De duur van de afspraken vind ik te…
De duur van de afspraken vind ik te kort. Tijdsdruk te hoog.
Het zou fijn zijn als de audicien oorsmeer kan en mag verwijderen.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
Een gehoortoestel aanschaffen is een…
Een gehoortoestel aanschaffen is een ingrijpende ervaring. Je moet over een drempel en dat is voor mij eigenlijk meegevallen. Het is wennen , er komt zo veel op je af, maar ik kreeg mijn vragen goed beantwoord en ik ben zeer tevreden. Blij dat ik naar schoonenberg ben gegaan!

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
De bejegening en de deskundigheid van…
De bejegening en de deskundigheid van de medewerker zijn heel erg goed. Voor vragen en uitleg over de apparatuur wordt de tijd genomen om alles goed uit te leggen.
Ik werd snel en deskundig geholpen

Twijfel...
Ik vraag me af of ik die buitencategorie gehoorapparaten wel had moeten nemen nu ik het item op Radar heb gezien

100% perfect
De service was perfect. Alle afspraken zijn precies nagekomen. Zeer vriendelijke en deskundige bediening.

goede en oplossingsgerichte hulp
Vervanging hoortoestellen
Gesprekken over mijn wensen en verwachtingen waren erg goed. Ik ben een ervaren hoortoestel gebruiker en weet wat ik wil, dit werd goed opgepakt en proefperiode was leerzaam en nuttig. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
Snel en accuraat is alles gedaan jammer…
Snel en accuraat is alles gedaan jammer dat de winkel in de Stevenshof voor een tijdje gesloten is. Maar ben zeer tevreden
Correcte en behulpzame behandeling
Goede voorlichting en service

goed geduldige voorlichting

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
Ik ben goed geadviseerd en vriendelijk…
Ik ben goed geadviseerd en vriendelijk geholpen.
En mijn gehoor probleem is aanzienlijk verminderd.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
De audicien (Aram) is echt geweldig
De audicien (Aram) is echt geweldig. Geduldig, uitstekend informerend etc. Absolute topper die man.
uitstekende audiciën
Vriendelijke audiciën.Neemt de tijd om alles goed uit te leggen en de apparaten goed af te stellen.Het was geen probleem dat ik meerdere apparaten wilde uitproberen en daarvor ruim de tijd kreeg.
Goede service van dhr Kaptein😀
Teleurstellende ervaring
Helaas een zeer teleurstellende ervaring met Schoonenberg in Leiden.
Wandelde daar binnen om een afspraak te maken voor aanmeten hoortoestellen... "Nou: dat gaat nog wel 8 weken duren meneer want het is waanzinnig druk".
Om een lang verhaal kort te maken: Volgens de man van dienst zouden voor mij alleen een paar waanzinnig dure apparaten voldoen die in het geheel niet door de verzekering zouden worden gedekt... Deze apparaten een aantal weken geprobeerd maar bleken vervolgens totaal niet te voldoen.
Man van dienst was vervolgens zeer gepikeerd toen ik van de aanschaf af wilde zien en gaf aan dat ik beter naar Pearl o.i.d. kon gaan.

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
Goede informatie en prettige…
Goede informatie en prettige behandeling. Gewoon heel goed!!

Antwort von Schoonenberg HoorSupport - Leiden Lammermarkt
Een hoortoestel aanschaffen is niet…
Een hoortoestel aanschaffen is niet leuk. Eigenlijk wil je het niet. In dit geval viel het allemaal mee. De informatie was goed en het aangeschafte apparaat is dat ook. Je voelt het wel maar het voelt minder irritant dan ik vooraf had gevreesd. En verder gaf de man die mij hielp er voortdurend blijk van zijn vak te verstaan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.