Har lige fået min nye bil fra Selected Car Leasing i Silkeborg via deres sælger Mads Lauritzen. Igennem hele processen har jeg oplevet en service ud over hvad man kan forvente. Mads yder en professi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig og effektiv proces da jeg skule have min leasing aktiveret. Jeg fik lynhurtig svar på alle mine spørgsmål & mails. Processen med alt fra plader, kontrakt og benzinkort samt koordinering med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De yder en fantastisk kundeservice, hurtige og effektive. Man føler sig værdsat som kunde, og oplever tit at der lige kommer et ekstra tilbud med en eller anden oplevelse. Som jeg ikke har oplevet an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan klart anbefale SCL , jeg har lige fået leveret min nye bil , ingen mellem led ingen skjulte gebyrer, tryghed hele vejen igennem forløbet .
Unternehmen hat geantwortet
Som et af de førende danske leasingselskaber sørger Selected Car Leasing for en gennemsigtig aftale på attraktive vilkår. Selected Car Leasing tilbyder alle former for leasing herunder flexleasing, splitleasing og periodeleasing.
Stensgårdvej 17, 5500, Middelfart, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Kompetent rådgivning og super service igennem hele processen
Fantastisk service fra start til slut. Kan varmt anbefales. Fuld plade herfra.

Antwort von Selected Car Leasing
God, troværdig, effektiv og behagelig oplevelse fra første mail til nøglerne i hånden! Kan varmt anbefale

Antwort von Selected Car Leasing
Mads Lauritsen og øvrige folk fra teamet kan varmt anbefales. God og professionel proces hele vejen rundt👍

Antwort von Selected Car Leasing
God service har mange forskellige biler på lager og altid virkelig godt udstyret kan klart anbefales

Antwort von Selected Car Leasing
Igennem hele processen har jeg oplevet en service ud over hvad man kan forvente. Mads yder en professionel og kompetent rådgivning og servicen er langt over, hvad man forventer…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger..

Antwort von Selected Car Leasing
Supervenligt og yderst kompetent personale. En fantastisk oplevelse – vi kommer gerne igen.

Antwort von Selected Car Leasing
Jeg har leaset den samme bil gennem 12 år og har altid fået en rigtig god behandling af SCL. De er vokset fra en lille selskab til et stort og prof selskab, men har bevaret benene på jorden. Samme kontaktperson betyder meget for mig. Ro og sikkerhed i samarbejdet.

Antwort von Selected Car Leasing
Al papirarbejde etc forløb hurtigt og god snak

Antwort von Selected Car Leasing
Hurtig og effektiv proces da jeg skule have min leasing aktiveret.
Jeg fik lynhurtig svar på alle mine spørgsmål & mails.
Processen med alt fra plader, kontrakt og benzinkort samt koordinering med splitleasing Danmark kørte som smurt.
Jeg er super tilfreds.

Antwort von Selected Car Leasing
Altid god service og sparring hvis man har spørgsmål, derudover har de nogle gode events som man kan deltage i når man er kunde hos dem.
Klart Danmarks bedste leasing selskab!
Alexander i Silkeborg er altid høflig og skarp.

Antwort von Selected Car Leasing
Altid hurtig og imødekommende service fra Oliver Rosager. Alle spørgsmål bliver fuldt til dørs med det samme.

Antwort von Selected Car Leasing
Altid professionel, serviceminded og hurtig betjening - specielt af Alexander Munksgaard Pedersen.

Antwort von Selected Car Leasing
De yder en fantastisk kundeservice, hurtige og effektive. Man føler sig værdsat som kunde, og oplever tit at der lige kommer et ekstra tilbud med en eller anden oplevelse. Som jeg ikke har oplevet andre steder.
Vil især fremhæve Alexander som en kanon fyr

Supergod og professionel rådgivning

Antwort von Selected Car Leasing
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.