Scootergear Bewertungen 209

TrustScore 2 von 5

2,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en bremsekaliber for over en måned siden. Pludselig var den i restordre selvom der var en på lager da jeg bestilte. Når man skriver for at høre om status beder de en om at ringe til scooterge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dybt useriøst, beskadigede varer, varer der simpelthen aldrig dukker op, men ingen problemer med at trække beløbet før det er sendt. Kundeservice er ikke eksisterende, og hjemmesiden er ikke særlig pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte varer herfra d. 14.06.22 - pengene blev trukket samme dag, men ingen vare modtaget til trods for der både blev oplyst de var fremme efter 1-2 dage og oplyst tracking nummer. Ifølge det op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lagde en ordre d. 28. august, og modtog ordrebekræftelse med det samme. I dag, d. 16. September, har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Har forsøgt at kontakte dem på SMS, som man får besked om a... Mehr ansehen

1. Motorrollerhändler
  2. Mopedhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Salg af scooter samt knallert reservedele.

2,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt en udstødning og efter…

Har bestilt en udstødning og efter ordre bekræftelsen er kommet, så hører man åbenbart ikke mere, de svare ikke på mails eller beskeder.
Det er virkelig dårlig service. Især når de skriver på deres hjemmeside at man ikke skal tøve med at skrive til dem. Hvad skal man lige stille op tænker jeg ??

11. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ventet på min pakke i over en uge…

Har ventet på min pakke i over en uge nu, selvom der stod 1-2 dages levering. Har stadig ikke fået en mail hvor der står min pakke er afsendt. De svare hverken på besked eller mail. Super dårlig service, kan ikke anbefales.

13. September 2023

meget utilfreds

Købte en Euro 2 gg til min Jog og fik leveret en Euro 1.
Jeg sendte den tilbage og fik af vide jeg ville få pengene tilbage indenfor 4 dage, efter 1 måned havde jeg stadig ikke fået mine penge tilbage og først da jeg truede med at gå til politiet med det fik jeg mine penge retur...

3. August 2023

vare leveres ikke

Jeg har på Scootergears hjemmeside købt reservedele. Jeg har betalt med mobilpay, men varen er ikke blevet leveret og jeg har ikke fået noget dokumentation for købet på mail.

Svindel pas på.

Sigurd Christensen

6. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

køb ikke her de svare ikke på mobil…

køb ikke her de svare ikke på mobil email eller SMS, selvom jeg har skrevet flere gange.de sender den forkerte vare til mig som jeg ikke kan bruge til en skid har prøvet fler dage på at få fat på dem de svare har mistet penge på det her .... køb ikke her fra i får ikke vad i betaler for

26. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte et cylindersæt 1/6 & vi…

Jeg bestilte et cylindersæt d 11/6 & vi har nu d 16/6 og har intedet hørt fra sælger om eventuelle forsinkelser og hvis man prøver deres " kundeservice eller retter sagt mangel på samme" svare de bare ikke men har reserveret pengene på bankkonto hvilket er fint hvis de havde overholdt de 1-3 leveringsdage de lovede på deres side

11. Juni 2023

Dårlig service

Jeg købte nogle klistermærker og en coolerspoiler, jeg fik så tingene men manglede min coolerspoiler, jeg besluttede så at skrive til dem imens de havde åbnet for deres support, men har stadig ikk hørt noget fra dem virkelig dårlig Service

23. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice. Vi bestilte den 1 maj og fik en…

Vi bestilte den 1 maj og fik en automatisk bekræftelse pr. email.siden..ingenting.Da jeg 8 dage senere prøver at ringe,er der telefonsvarer på.skriver på sms og email.intet svar.Jeg har lyst til at politianmelde,men for 175 kr?.så jeg kan kun opfordre til IKKE at handle her.Et andet dansk firma kan levere dag til dag med tracking information.

11. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke-eksisterende kundeservice og manglende varer

Virkelig uprofessionel hjemmeside! Jeg bestilte for en uge siden, og de har ikke så meget som sendt mig en ordrebekræftelse endnu. De gider heller ikke at svare på email eller SMS, selvom jeg har skrevet flere gange.

Undgå den her virksomhed, og bestil dine dele et andet sted.

27. April 2023

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice jeg havde bestil nogle klistermærker den 19-02-2023 og kunne ikke forstår hvorfor min pakke ikke var blivet sendt efter 3 dage!! så jeg prøvet at skrive til dem men der fik jeg ikke noget svar og ringet også der ind og der sagde hende i telefonen at hun skulle lige undsøge det og hun ringet tilbage om 1 time efter den ene time så bliv den sendt den kan ikke være rigtig at man skal ringe der ind for at få sendt sin pakke

18. Februar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg bestilte et skjoldsæt i december…

Jeg bestilte et skjoldsæt i december måned. Nu er det februar måned, der stod på hjemmesiden at der var en til tre dages levering på dem. Jeg har ikke modtaget dem endnu. Så nu har jeg fået annulleret min ordre. Og bestil ved Speedline.dk

21. Februar 2023

Ikke helt skarpt.

Bestilte to ting på deres hjemmeside som begge stod til at være på lager, får så en ordrebekræftelse på det. Så går der et par dage hvor jeg intet hører fra dem, der undrer mig fordi der stod jeg skulle få en e-mail når det var sendt. Skriver til dem for at høre ad hvornår min ordre bliver sendt. Får så et svar at de skulle først have den ene af mine vare hjem da den ikke er på lager! Den kunne jeg ikke forstå da det stod den netop var på lager i følge hjemmesiden. Ringer og spørger hvornår det så blev sendt afsted, får at vide det blev torsdag eller senest fredag. De blev så først sendt tirsdag ugen efter.
For at opsumere så er jeg ikke imponeret over at bestille ting der er på lager den 3.Jan. og først modtager dem den 12. Jan.
Der er ingen information fra deres side af om at der er fejl i lager, og kommer ikke med nogen form for opfølgning af ordre.
Det sgu ikke ret godt kundeservice.
Delene jeg bestilte var ok, ingen problemer med dem.

2. Jänner 2023

KØB IKKE.....

Virkelig dårlig service

købte bremsebakker på deres side, og fik dem en uge efter. De passede så ikke på min scooter, så jeg skrev til dem som de siger man skal, hvis man vil sende noget retur, men de har aldrig svaret.

KØB IKKE.....

5. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr