Ik liep naar binnen zonder precies te weten wat ik wilde, maar ik was positief verrast door de goede service en hulp die ik kreeg. Mario was ontzettend behulpzaam tijdens het hele proces. Hij nam de... Mehr ansehen
Lylantse Baan 7a, 2908 LG Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Unternehmen hat geantwortet
Uw medewerker Mario heeft ons prima geholpen. Mijn dochter heeft een jaar geleden een bank gekocht, en wij wilden hetzelfde bank met een andere stoffering. Hij heeft een goed uitleg gegeven, ons serve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ondanks de onderbezetting werden we meteen goed geholpen. Voorzien van heel veel opties die ze bieden. Hele vriendelijke man en vrouw! Nog geen uur in de winkel geweest en meteen een bank gekocht!
Onze/Mijn ervaring is dat we niet worden gehoord en niet worden beantwoord! Ook nu weer, 11-08 ingezonden en 28-08 antwoord krijgen. Het is een hele nare ervaring als een gerenomeerd bedrijf(Seat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Lylantse Baan 7a, 2908 LG, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Super goede service en goed geholpen door de mensen die hier werken.
Goed geholpen vriendelijk personeel
Ruime overzichtelijke winkel
Veel mogelijkheden.
Amazing quality of the services. Well done
Also good price for the sofas
Excellent service. Very helpful.
We zijn erg goed geholpen alles is duidelijk uitgelegd en de verkoper dacht goed mee met de keuze voor het uitkiezen van onze bank!
Perfect geholpen, prijs onderhandeling was leuk om te doen
Heel fijn geholpen en zeker tevreden
Kwamen met goede fijne oplossingen om toch de perfecte bank te leveren.
Klantvriendelijk en erg behulpzaam.
Uiteindelijk de mooie bank voor een mooie prijs kunnen krijgen.
Zijn goed geholpen en hebben een mooie bank kunnen kopen voor een mooie prijs.
Goed geholpen door bilal
Goed en snel geholpen alle wensen voor de bank kunnen vinden.
Vriendelijke mensen.
Waardoor de keuze snel gemaakt kon worden

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Ik ben heel erg goed geholpen door Mario. Hij dacht goed met mij mee en heb daardoor een hele mooie bank gescoord :)

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Het bankstel dat ik graag wilde heb ik gekregen in de kleur die ik wilde met fijne korting super geholpen .
Aardige mensen toppie

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Excellent help and support from Mario, Roberto and team. Picked a very nice sofa. Thank you.

Goed geholpen door Bilal en ontvangen door de logistiek Quincent

Antwort von Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.