Super fedt koncept. Vi skulle bruge en booth til vores datters konfirmation. Super nem at bestille, dejligt overskueligt og fandt hurtigt al den info vi havde brug for. Fedt koncept med a... Mehr ansehen
Fabelagtig service. Var blevet brændt af, af et andet firma to dage før min datters konfirmation. Selfie.dk blev vores redning og Jakob var så serviceminded over telefonen. Som et plaster på såret, se... Mehr ansehen
Fantastisk service!!!!!!! Top profesionelle og problemløser! Jeg havde dankorts problemer og blev i tvivl om min ordre var gennemført, jeg ringede til dem, og fik kontakt med Jakob som blev min sup... Mehr ansehen
Kanon maskine, vi bruger den ofte til store fester op til 1000 og har aldrig haft problemer. Billedkvaliteten lever op til forventningerne - nogle er sløret pga røg og fulde menneske men det ka... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Danmarks førende kendt fra bl.a. X-Factor. Giv din næste fest et twist - lej en selfie maskine og får masser af skøre, anderledes og sjove minder for evigt! Book din maskine online nu!
Gl. Aabenraavej 5, 6300, Gråsten, Dänemark
- mail@selfie.dk
- selfie.dk
Jeg havde lejet maskinen til min 30 års…
Jeg havde lejet maskinen til min 30 års fødselsdag og havde glædet mig til, at få nogle fede billeder til at mindes denne aften.
Der var stor trafik ved maskinen og folk syntes, at det var et virkelig sjovt indslag. Billedkvaliteten så da også helt fin ud, i de par sekunder visning der var, efter det var blevet taget.
Det var dog en stor skuffelse, at modtoge billederne på mail. Stort set alle billeder var grynede og slørede. Der var en der sagde til mig, at det så ud som om, at billederne var taget med kameratelefon fra 2008 - og det er sgu rimelig spot on. Kun de billeder, hvor folk stod med ansigtet HELT oppe i skærmen så nogenlunde ud. Jeg er klar over, at maskinen består af en tablet med indbygget kamera, men der burde havde været en vejledning eller disclaimer, hvor det stod beskrevet, at man tilsyneladende kun kan opstå en nogenlunde tilfredsstillende kvalitet, hvis man står med ansigtet få cm fra kameraet.
Jeg har hverken set på billederne eller haft lyst til at printe dem efterfølgende og det er sgu lidt ærgerligt!
Så tanken var god - produktet ringe.

Virkelig hurtig levering 👍
Virkelig hurtig levering 👍
Nemt at sende retur.
Vores gæster var vilde med maskinen 😁

Antwort von Selfie.dk - Photobooth
Det var super nemt alt er godt…god servise
Det var super nemt alt er godt beskrevet i kassen. Da jeg ringede ind for at få hjælp , var det nemt og overskueligt og de er super gode til at guide en igennem tlf ..

Godt og nemt
Godt og nemt især afhentning og aflevering

Antwort von Selfie.dk - Photobooth
Super sjov og alt fungerede med…
Super sjov og alt fungerede med levering og afsendelse igen

VANVITTIG DÅRLIG KVALITET OG SERVICE
Maskinen blev leveret til tiden. Det er nok også det eneste positive, der er at sige om denne oplevelse.
For det første manglede der nogle af de rekvisitter, jeg havde bestilt. Bevares, jeg kunne godt leve med 20 af de samme briller, overskæg og slips.
For det andet måtte jeg rykke firmaet for at modtage mine billeder, da jeg ikke hørte noget fra dem efter afleveringen af udstyret. Bevares, jeg var bare utålmodig og spændt på at se billederne.
For det tredje - og her er jeg ikke længere tålmodig eller overbærende - var alle billeder i en virkelig grynet kvalitet. Kun et par billeder, hvor vi i øvrigt står med fjæset helt oppe i skærmen, var af okay kvalitet.
Jeg henvendte mig til firmaet med min undren over kvaliteten, men de mente ikke, at der var noget at sætte en finger på. Da jeg vedhæftede et eksempel på et dårligt billede, stoppede de simpelthen med at svare..
Det er under al kritik, og jeg er super ærgerlig over, at billederne fra min 30-års fødselsdag er ubrugelige..
Lej din maskine et andet sted. Selvom det virker billigt, er det ABSOLUT ikke det værd.

Kom til tiden
Kom til tiden. De var høflige da min mand ringede med mogle stativ problemer men vi måtte tape stativets ene ben da det ikke ville låse.
Billederne jo de skal nok opdatere deres kamera lidt. Eller ned justere prisen lidt
Vores datter og hendes gæster var glade så det er klart at anbefale
Kanon maskine
Billedkvaliteten lever op til forventningerne - nogle er sløret pga røg og fulde menneske men det kan maskinen ikke gøre for.. 🙂
Vi har ofte taget op mod 3000 billeder uden at opleve problemer.
Tak for god service og vi ser frem til at leje ved jer igen 😉
Fantastisk oplevelse og virker bare…
Fantastisk oplevelse og virker bare perfekt.
Selfie maskine
Jeg har haft lejet en selfie maskine, og det var super underholdende til min fest. Billederne var gode og sjove, da jeg fik dem.
Virkelig gode billeder
Virkelig gode billeder!
Det bedste jeg har prøvet :)
Kan kun anbefales :)
Manglende kommunikation efter fejl på…
Manglende kommunikation efter fejl på maskinen!
Jeg havde lejet en selfie maskine til mit bryllup i august. Jeg havde fin kommunikation optil brylluppet, og den ankom som aftalt dagen før hvor vi satte den op,og hvor den fungerede som den skulle.
Om aftenen under brylluppet gik maskinen lige pludselig i sort og det var umuligt at få gang i den igen vi prøvede alt med at tage strømmen fra den, genstarte ect, den reagerede ikke. Den havde ikke været ude for noget traume eller noget det skete bare lige pludselig.
Det var vi selvfølgelig rigtig trætte og kede af da vi havde glædet os til at alle vores feststemte gæster skulle bruge den.
Vi pakkede maskinen ned efter foreskrifterne og sendte den retur dagen efter, samtidig skrev jeg en reklamation til selfie.dk.
Jeg hørte intet, jeg blev ikke på noget tidspunkt kontaktet af selfie.dk hverken på min reklamation, med et link til de billeder vi nåede at få taget eller en henvendelse på at maskinen var gået i stykker.
En måneds tid senere (da jeg blev træt af at vente på information) rettede jeg henvendelse igen. Her kunne de fortælle mig at Ja maskinen havde været udsat for en teknisk fejl og var blevet sendt til Tyskland for at se om de kunne "rede den" inkl. vores billeder.
På dette tidspunkt var jeg forstående overfor at der kan opstå fejl men jeg synes selvfølgelig det var meget frustrende at vi intet havde fået af vide. De beklagede fejlen, at vi selvfølgelig ville få refunderet vores penge og at de arbejdede på at rede billederne.
Meget fint - eller ikke.
For jeg har endnu ikke modtaget yderligere information - hverken i form af en status på om man kunne redde vores billeder, en refundering af vores penge eller noget. Jeg har rettet henvendelse adskillige gange efterfølgende men hører intet tilbage.
Jeg ville gerne kunne anbefale selfie.dk for jeg glædede mig så meget til at bruge produktet men den totale mangel på kontakt efter at den gik i stykker er dybt frustrende og kritisabel

Super kundeservice
Super kundeservice! Vi skulle have modtaget boksen fredag. Da den endnu ikke er kommet fredag eftermiddag, skriver jeg en mail til Selfie.dk. Kort efter har jeg Jakob fra Selfie.dk i telefonen, som beklager mange gange og fortæller at de har nogle problemer med GSL, som vist laver nyt lagersystem og derfor kan pakken være landet dér.... Men ingen panik, for Jakob finder ud af at få en ny boks leveret lige til døren fredag aften - og sagt som gjort. Fredag aften får vi boksen leveret med special leverance og festen lørdag er reddet :-)
Billederne modtager man allerede få dage efter og det er en super sjov gimmick i forbindelse med sådan en fest :-)
Den aller bedste oplevelse!
Den aller bedste oplevelse!
Kan varmt anbefales... vi havde pludselig en endnu sjovere fest og fik efterfølgende nogle fantastiske billeder.
Tusind tak.
Alletiders oplevelse!!!
Alletiders oplevelse fik vi til vores fødselsdag med selfie.dk
Vores gæster syntes rigtig godt om det og morede sig hele aftenen samt natten igennem.
Da vi fik billederne lå vi færdige af grin... Kan virkelig varmt anbefales.
Det var nemt og sætte op. Da vi ringede og hørte om det var uorden vi afleverede en dag senere var der ingen problem og gav ikke ekstra for det - sikke en service.
Kan varmt anbefale andre at leje hos dem.
Produktet virkede ikke
Mega fed ide med selfie maskinen og nem afhentning og afsendelse. Rigtig rigtig ærgerligt, at produktet desværre ikke virkede og selfie.dk efterfølgende overhovedet ikke er imødekommende.
Jeg havde glædet mig til at bruge maskinen til min fest, men desværre havde en afladet allerede før festen startede og vi fik den aldrig til at virke. Jeg endte med af sætte egen iPad op på stativet og er efterfølgende blevet opkrævet 800 kr for et produkt, som ikke virkede. Det er den ringste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Ikke på noget tidspunkt hr selfie.dk anderkendt at det produkt de har sendt ikke virkede og nu må jeg ikke få adgang til billederne uden at give extrabetalibg på 800 kr. Jeg vil ikke anbefale selfie. Dk til nogen.

Genialt!
Mega sjov tilføjelse til min 30års fødselsdagsfest - som i øvrigt var en temafest. Folk i alle aldre kunne finde ud af at bruge den og vi havde det alle mega sjovt med det .. Kan klart anbefales!
Det var helt klart et hit til vores …
Det var helt klart et hit til vores bryllup og dejligt nemt så selv de ældste gæster kunne bruge den!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.