Min oplevelse og kundeservice som forbruger er meget positivt. Jeg blev meget tilfreds over at blive mødt med venlighed og problemløsning omkring en ombytning af mine madrasser. (Karma lux elevati... Mehr ansehen
Den 22/4 24 købte vi 2 topmadrasser på 90x210 til udskiftning til vores elevationsseng hos Sengeland. Efter at have afprøvet madrasserne i godt 3 uger fortrød vi valget, så vi valgte at levere dem... Mehr ansehen
Jeg har købt en elevationsseng hos Sengeland i Buddinge i april 2018. Desværre opstod der en fejl på motoren og da der var gået over 2 år siden købet, frygtede jeg at garantien ikke dækkede. Jeg ko... Mehr ansehen
Mathias og sengeland er virkelig virkelig professionelle og behagelige forretningsfolk der ønsker kunden alt det bedste. Man føler sig rigtigt godt tilpas at handle med disse fyre. Købte en læ... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sengeland sælger kvalitets senge og madrasser til Danmarks laveste priser. Sengeland.dk er ejet af Sengeland Danmark. Sortimentet spænder i alt fra løse madrasser til komplette senge løsninger med elevation m.m. Alle senge modeller og madras typer hos sengeland er nøje udvalgt, og i en særdeles høj kvalitet. Vi forhandler senge og madrasser i alle mål og størrelser. Har du ønsker til specielle mål eller størrelser som ikke findes på sengeland.dk kan du kontakte sengeland på tlf. for oplysning af priser.
Vadbro 14. v.Buddinge Station, 2860, Søborg, Dänemark
- info@sengeland.dk
- sengeland.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Professionel og yderst kundevenlig …
Professionel og yderst kundevenlig betjening.
Perfekt rådgivning hvilket betyder
Perfekt rådgivning hvilket betyder, at vi nu sover i en skøn seng.
Fantastisk service!!
Fantastisk service!!! Fejl omkring afhentning i butik og derfor gratis levering hjem til, så god service / men desværre en dårlig oplevelse med fragtmændende.
Meget fin betjening
Meget fin betjening og god vejledning fra sælger i hvilken madras jeg skulle vælge!
Super service, fik min seng leveret på under 4 timer.
1000 tak.
Fantastisk service
Her kan du roligt købe din seng.
Sjældent har jeg fået så god service. Meget venlige og tålmodige.
På grund af gigt har jeg problemer med at ligge ordentlig i en seng. Personalet gjorde rigtig meget for at sammensætte en seng jeg kan ligge i. Og det lykkedes også :-).
Glæder mig rigtig meget til at senge kommer :-)
Seriøs og god service
God støtte og service før, under og efter salg. Vi er meget glade og tilfredse med vores nye seng
God service vejledning
Fornuftige priser og god vejledning ved køb af en contonentalseng. Her kommer ikke en masse tillæg oven i udsalgsprisen som ellers er tilfældet hos mange andre senge sælgere.
Fantastisk god og behagelig service og betjening.
Jeg kan varmt anbefale Sengeland .Fik en god service og svar på mine spørgsmål. Blev betjent af en meget sød og behagelig kvindelig sælger.
Sov godt
Behagelig og kompetent service.
Dejlige senge. Sov godt.
Fantastisk service.
Efter at have besøgt flere sengebutikker fandt jeg Sengeland på Google. Kørte derud og blev overrasket over hvor god service og ekspertise man blev mødt med. Sengene de forhandler er lækre! Jeg fandt i samarbejde med medarbejderen en ny Kontinental seng der passede til mit behov. Levering blev aftalt og sengen kom igår i det tidsrum vi havde aftalt. Positiv oplevelse hele vejen :-). Kan kun anbefales.
Bedste oplevelse og bedste seng
I Sengeland i Søborg fik jeg en behagelig og god snak med sælger om, hvilken seng der ville være den bedste til mig og mine behov og skavanker.
Jeg følte intet pres for at købe og jeg kunne i ro og mag prøveligge sengene, imens jeg fik kyndig rådgivning.
Nu har jeg sovet i min nye elevationsseng i en uges tid og jeg sover pragtfuldt.
En virkelig god og tryg oplevelse med det bedste resultat.
Super rådgivning
Super kompetent rådgivning og højt serviceniveau- man føler sig tryg i Buddinge Sengeland.
Vi gælder os til at få vores nye seng hjem. Kan klart anbefales. Vh Søren og Annette
Har nu sovet i vores dejlige nye seng i en mdr. Vi er begge yderst tilfredse.
Vi fik seng leveret og sat på plads som aftalt.
Kan kun give vores bedste anbefalinger.
Rigtig god service
God og professionel vejledning, samt gode tilbud - alt dette finder man helt bestemt hos Sengeland. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
Ahhh!
Har nu sovet i vores nye continentalseng fra Sengeland i en uge.
Manner, det hjælper på søvnen med en god løsning.
Service både i butikken og fra fragtmændene var rigtigt god.
Med varerne på lager, kunne vi selv bestemme leveringstidspunktet med kort varsel.
Problemer... ikke lige nogen jeg kan komme på. :)
aldrig igen
ikke et sted jeg kommer igen. køber en seng får den leveret af et firma som skulle ringe og aftale en tid, men vælger at nøjes med at ringe 5 min. før ankomst, heldigt jeg var hjemme, det viser sig så at der mangler, en rullemadras og sidestøtter der ikke passer og det ene ben var defekt og topmadrassen er beskidt pga dårlig indpakning. skriver en mail om problemerne og køre ned i butikken og snakker med dem, bliver lovet et nyt betræk til topmadrassen og resten bliver sendt, bliver ringet op af butikken og får at vide at det nye betræk og sidestøtterne er sendt og så skulle alt være i orden venter i 14 dage og ringer for at høre hvor pakken bliver af og får at vide at tingene lige er ankommet i butikken, i betragtning at jeg har betalt for levering endte det med flere ture hvor jeg skulle hente pakker, bla. nye ben og rullemadras og fire ture til butikken og sidestøtterne kom de med personligt så de var altså aldrig med posten. og det rene betræk til topmadrassen fik jeg aldrig det virker ikke som om der er styr på noget og dårligt købmandskab. jeg er ikke vred men skuffet!
Fantastisk service - professionel vejledning - i alle prisklasser
Vi fandt deres hjemmeside - og havde en anbefaling med fra min kærestes søster. Vi tog ud en lørdag formiddag til Sengeland i Bagsværd - og det var bare lige præcist det, vi ledte efter:
Professionel vejledning - stille omgivelser (min kæreste lider af svimmelhed og hjerneskadetræthed) - godt udvalg - afprøvning af flere forskellige muligheder i flere forskellige prisklasser - og hele tiden med fantastisk service, der bare fortalte os begge to, at vi var det rigtige sted. Vi havde overvejet Jysk, Ilva, Ikea og diverse andre møbelhuse - men her var der lige præcis den tid og den atmosfære, der gjorde valget af seng til et nemt valg.
Der er 5 stjerner herfra - og det bliver også her, vi køber seng næste gang.
Mvh
Carsten og Mette
Nye Retningslinjer
Iflg. de nye retningslinjer skal vi oplyse, at vi er blevet tilbudt en gave i forbindelse med, om vi ville anmelde sengeland.dk på Trustpilot.
Dette omhandler denne anmeldelse - men vi kan også seriøst og uden blusel sige, at denne anmeldelse ville have samme ordlyd - med eller uden gave. Så er dét sagt!
Professionel og venlig behandling
Vi fik en rigtig god behandling og endte med at købe en ny seng, som vi glæder os til at få leveret, så vi kan sove godt ;)
Super service og seng afleveret 2 uger før jeg troede ;-)
Kompetent og god service. Go tid og go vejledning ;-)
Nu glæder jeg mig kun til at ligge fantastisk ;-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.