SengeSegmentet Bewertungen 339

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er det mest fantastiske sted at handle, bestilte en seng over telefonen og blev guidet til det hele betalingen gennemført. Og deres helt fantastiske hjælp til hurtig levering , er over alt forvent... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt og mindre godt, laaaang leveringstid, måtte rykke for svar hvornår de ville levere, og fik til deres ros besked næste dag at de ville komme den dag med min nye seng. Sengen er SÅ lækker, har sove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klasse oplevelse, sengen blev leveret og monteret oppe på 4. Sal. Mine madrasser var desværre for bløde i første omgang, så fik dem byttet til nogle hårdere uden ekstra omkostninger, 3 dage gik d... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

SengeSegmentet er bygget på et fundament af erfarne sengefolk, der forstår sig på både service og kvalitet. Vi forsøger at sætte os selv i kundens perspektiv for at gøre vores kunder så tilfredse som muligt. Det er ikke uden forbehold at vi foretrækker én fugl på hånden frem for ti på taget. Vores ambitioner strækker sig længere end blot tal. For os handler det om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af optimal service og den perfekte seng. Få din nye seng leveret og monteret helt gratis! For at SengeSegmentet skal kunne leve op til vores egne og kundernes forventninger, kræver det at vi er en virksomhed der løfter i flok. Vi har derfor valgt at imødekomme de høje forventninger og standarder, ved at opdele virksomheden i forskellige teams: Vores velformulerende og imødekommende samt erfarende leverings-team sikre dig, at sengen kommer hjem til dig i godt behold. Vores erfarne leverings-team sørger for at sengen kommer hele vejen ind i dit værelse, og opsat for dig; Ganske gratis! Vores support- team har alle flere års erfaring med kundeservice samt sengerådgivning i bagagen. Dette sikre vores kunder en positiv oplevelse ved telefonisk eller elektronisk henvendelse. Som en online-sengeforhandler forstår vi betydningen af kundernes eventuelle spørgsmål, tvivler, eller ros og ris. Det er derfor vigtigt for os at imødekomme den standard som vores kunder har til os, både inden og efter de har handlet deres drømmeseng. Vareleverandørerne til SengeSegmentets sortiment er nøje valgt. Vores leverandør er valgt efter dén kaliber af kvalitet og pris som vi ønsker vores kunder skal få glæde af. Når det kommer til dét sted hvor vi bruger 1/3 af vores liv, er halvhjertet løsninger ikke blandt vores alternativer. Vores ergonomiske madrasser og stilfulde senge er ikke valgt med henblik på blot at pynte dit soveværelse, men for at sikre dig en optimal nattesøvn til dagens udfordringer. Det er kombinationen af design og komfort som har udgjort vores sortiment. Da din fremtidige seng fra SengeSegmentet ikke har behov for at skiftes ud foreløbigt, er det også vigtigt for os at designet følger kvaliteten. Vores opdeling af de forskellige teams betyder ikke at der er langt mellem snapsne, tværtimod. Vi er kun en mail eller et opkald fra hinanden for at hjælpe dig bedst muligt. En professionel service er for os en selvfølge når du handler hjemmets vigtigste møbel, og ikke vil nøjes med det næstbedste. Her er du velkommen til at kontakte os vedrørende alle detaljer om din fremtidige seng.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

339 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LANG LEVERINGSTID OG DÅRLIG SERVICE!!

Vi bestiller en kontinentalseng d. 22/10/24 og via virksomhedens hjemmeside lover de levering indenfor 15 hverdage. Der går 22 hverdage og vi har stadigvæk ingenting hørt angående levering. Vi tager så igen kontakt, for anden gang og får af vide af en meget flabet medarbejder at vi skal ringe tilbage den kommende mandag, da medarbejderen ikke kan svare på hvornår vores seng ville blive leveret. Vi spørg efter en kompensation da de ikke lever op til de lovende 15 dages levering og bliver hermed bare afvist med vi skal ringe tilbage mandag, da medarbejderen ikke kan svare på status på vores levering.

Mandag d. 18/11 bliver vi kontaktet og bliver hermed lovet kompensation i form af 2 dyner og puder og bliver lovet levering d. 28/11 altså 26 hverdage efter bestilling.

D. 28/11 kommer sengen og bliver leveret og monteret af to super flinke fragtmænd og her får vi at vide, at kompensationen af de to dyner og puder bliver sendt til os ugen efter.

Vi bliver så kontaktet af sengesegmentet som siger at før vi kan få kompensation, skal vi slette vores anmeldelse på Trustpilot. Derefter retter vi anmeldelsen og skriver om kompensation, men sletter den ikke da vi syntes det er helt forkert at den skal slettes før vi kan få kompensation. Sengen lever op til vores forventning, men vi har stadig ingen dyner eller puder modtaget og derfor vil vi personligt aldrig handle hos Sengesegmentet igen !! Utrolig ubehøvlet måde at håndtere sagen og virkelig dårlig service af virksomheden og deres medarbejder.

1/5 Stjerner for alt for lang leveringstid og dårlig service!!

8. Dezember 2024

Super god service

Super god service!

Det er anden gang jeg køber seng fra SengeSegmentet - Og vores familie handler ikke seng andre steder. Kvaliteten af servicen er i TOP!!! Og sengene er helt igennem fantastiske med mange valgmuligheder og god guidence.

Tak til Amin og team for god behandling. Min varmeste anbefaling herfra!

22. November 2024

Hej Maria,

Mange tusind tak for din anmeldelse. :)
Jeg ser super glad for at høre du har haft 2 gode oplevelser med at handle med os og du synes vores service er i TOP!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og lang leveringstid

Vi bestiller en kontinentalseng d. 22/10/24 og via jeres hjemmeside lover i levering indenfor 15 hverdage. Der er nu idag gået 22 hverdage og vi har stadigvæk ingenting hørt angående levering. Vi tager så igen kontakt i dag, for anden gang og får af vide af en jeres medarbejdere at vi skal ringe tilbage på mandag da medarbejderen ikke kunne svare på hvornår vores seng ville blive leveret. Vi spørg efter en kompensation da i ikke lever op til de lovende 15 dages levering af sengen og bliver her bare afvist med vi skal ringe tilbage mandag. Utrolig dårlig service og derfor får i 1 ud af 5 stjerner.

Vi blev efterfølgende kontaktet af Sengesegmentet, som tilbød os en kompensation i form af 2 dyner og 2 puder, hvilket er rigtig fint. Dog har leveringstiden stadig trukket en del ud, men vi er blevet lovet levering torsdag d. 28/11/24

21. November 2024

Hej Elisa,

Tak for en rigtig god samtale. :) Jeg er glad for jeg lige kunne fange dig på telefonen.
Jeg beklager endnu engang den længere ventetid. Men jeg er rigtig glad for vi fik fundet en løsning der kunne sende dig på en lidt bedre weekend.
Skulle der opstå noget er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker seng og god levering

Vi er super glade for vores nye seng i 140x210, den er genial til prisen og blev leveret på bedste og hurtigste vis.
Kæmpe ros herfra!

Hej Helene,

Tusind tak for din anmeldelse. :)

Jeg er rigtig glad for at høre om din gode oplevelse og din ros.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig Levering af 2 dygtige og hurtige…

Hurtig Levering af 2 dygtige og hurtige folk, halv time så havde de samlet sengen og ryddet pænt op

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er glad for at høre du har været tilfreds med vores leveringsfolk, de både har været hurtige, effektive og gjort arbejdet godt.

Med Venlig Hilsen,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sengen skulle leveres mellem kl…

Sengen skulle leveres mellem kl 11.00og 13.00 blev leveret ca kl 15.00
Efter at have rykket pr tlf. Skuffet over udførelsen af en seng til 5.000 kr. det kunne Ikea og Jysk gøre bedre både med udførelse og pris.
Kan ikke anbefale Sengesekment

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse. :)

Jeg er ked af at høre der har været problemer med leveringen. Jeg kan desværre ikke fortælle hvorfor, men der kan desværre ske udfordringer tidligere på ruten der gør at leveringen bliver forsinket.
Jeg er også ked af at høre du ikke er tilfreds med sengen, og jeg vil selvfølgelig gerne høre mere herom, hvis du vil sende en mail med dine oplevelser på "info@sengesegmentet.dk"

Med Venlig Hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og super god service.

Kvaliteten på deres produkter er helt i top og de yder en super god service, lige fra kontakten med firmaet til de folk der leverer sengen og monterer den inden de går igen. Levering og montering er for øvrigt uden beregning.
Jeg kan helt klart anbefale SengeSegmentet.

17. Oktober 2024

Hej Verner,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er super glad for at høre om din gode oplevelse med at handle hos os, vi gør alt hvad vi kan for at tilbyde de bedste produkter, med den bedste service, til en pris hvor de fleste kan være med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveringstiden blev længere end…

Leveringstiden blev længere end skrevet, men venlig kundeservice og rigtigt lækker seng jeg har fået 😊

5. Oktober 2024

Hej Anett,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er ked af leveringstiden endte med at blive lidt længere, jeg er dog glad for vi fik fundet en løsning og du er glad og tilfreds med sengen.

Suk til Sengesegmentet

Suk til Sengesegmentet

D. 6/8 2024 bestilte jeg seng ved Sengesegmentet. Velvidende at der ville gå lidt længere tid med levering pga. sommetravlhed. Jeg valgte jer da I havde gode anmeldelser på Trustpilot og tilbød gratis levering og montering. Fedt når man er alene og lige flyttet i studiebolig.

Modtager ingen ordrebekræftelse.

D. 11/08 sender jeg en mail til Sengesegmentet om at beløbet til betaling ikke stod reserveret på min konto længere. Jeg var i tvivl om ordren var gået igennem.
I svarer alt OK, sengen er sat i produktion.

D. 20/8 fik jeg en ordrebekræftigelse på mail med besked om at min seng nu var sat i produktion….9 dage efter i første gang skrev den var sat i produktion?

D. 29/8 får jeg en ny mail om at i har afsluttet behandlingen af min ordre og at pengene er trukket fra min konto.
På daværende tidspunkt har jeg ikke modtaget oplysninger omkring forventet levering.
Jeg undrer mig da pengene først skulle trækkes ved levering?

Jeg retter henvendelse ift. ovenstående og får tilbudt en pude eller dyne som kompensation for misforståelsen. Her må jeg igen kontakte jer flere gange inden I svarer, for at få bekræftet spørgsmål på str. på dyne etc.

D. 9/9 bliver jeg så kontaktet vedrørende levering af min seng, og vi aftaler d. 13/9.

D. 12/9 bliver jeg ringet op for at blive informeret om at min seng ikke kommer alligevel pga. noget med jeres produktion. I vil ringe til mig mandag d. 16/9 eller tirsdag d. 17/9 for at opdaterer mig om situationen.

Jeg bliver ikke ringet op. Så jeg ringer jer op igen lørdag d. 21/9, hvor i beklager og fortæller mig at i vil ringe til mig mandag d. 23/9 for nærmere.

Jeg bliver ikke ringet op mandag.

Tirsdag bliver jeg ringet op, og får at vide….I tænkte lige I ville ringe til mig tirsdag i stedet for mandag????
Her fortæller i mig så igen at I vil ringe mig op mandag d. 30/9 for at aftale nærmere vedr. ny dato for levering.
Pude nr. 2 kommer i undskyld for misforståelses puljen.

Jeg bliver heller aldrig ringet op mandag d. 30.

Tirsdag d. 1/10 ringer jeg til jer for at få noget info omkring hvad der egentligt foregår? I forstår ikke hvorfor jeg ikke er blevet ringet op, eller at jeg ikke har fået en besked om noget. Ja, det gør jeg jo så heller ikke.
Vi aftaler levering af seng torsdag d. 3/10.

Jeg har nu 3/10 fået min seng leveret. Skønt endelig at kunne sove i en senge efter næsten 2 mdr på gulvet.
MEN den ene madras er forkert hårdhed.

Jeg er træt grædefærdig!

Ringer til jer igen og aftaler at I bestiller den rigtige madras til mig. HVORNÅR kommer den så?

Ser så efter at jeg har ringet at jeg har modtaget 2 rullemadrasser 90x200 cm (Min seng er 160x200 cm, så dem kan jeg ikke bruge)
Måske der er en anden kunde der mangler dem?

Topmadrassen er meget tynd på midten hvor den har været bøjet. Kernen passer ikke i betrækket.

Sender jer en mail angående alt dette, og i dag er det d. 8/10 og i har stadig IKKE kontaktet mig angående madras eller min mail.

Det her er sku opad bakke!

Har mødt venlighed men er SUPER skuffet over kvaliteten af Sengesegmentet generelt.

Håber snart at I får fuldendt min sag og at jeg ender med en hel seng.

En ikke glad og tilfreds Kristine

8. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en seng hos…

Jeg bestilte en seng hos sengesegmentet, hvilket var 4 dage forsinket grundet nogle teksniske fejl. Men dog handlede deres kundeservice rigtig professionelt og ringede mig op, de lagde 2 dyner og 2 puder oveni uden egenbetaling.

5. Oktober 2024

Hej Mohammad,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er ked af der endte med at være lidt forsinkelser, jeg er dog glad for vi fik fundet en løsning så du stadig er glad for tilfreds.

God oplevelse

Havde afprøvet sengen i en forretning her i Nordjylland, så kendte hårdheden på madrassen, syntes sengen var for dyr her, så bestilte sengen på SengeSegmentet og fik sengen til det halve hva jeg skulle give her ☺️der var lidt ekstra ventetid pga levering her i Nordjylland, men det var ventetiden værd. Elsker min nye seng, sover sååååå godt 😊
God betjening, rar fragtmand, intet at klage over.👍

2. Oktober 2024

Hej Jette,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er glad for at læse om din oplevelse og du er glad for din nye seng.
Jeg giver din ros til vores fragtmænd videre, så din kan læse om din gode oplevelse.

Utrolig lang leverings tid

Utrolig lang leverings tid

30. September 2024

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er ked af du ikke er tilfreds med vores leveringstider. Vi bestræber os på altid at levere indenfor 15 hverdage, hvilket jeg kan se også er overholdt i denne sammenhæng.
Jeg håber dog du er glad for din nye topmadras trods ventetiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu kan jeg jo ikke sige hvor god sengen…

Nu kan jeg jo ikke sige hvor god sengen er, men da jeg bestilte sengen var der ca 3 ugers levering, men jeg har fået besked på den kommer i morgen, og det er dejligt altså en uge før tid. Tusinde tak for at leverer så hurtigt.MVH Majbritt Fabian
Nu har jeg fået sengen, og der er selvfølgelig fejl på. bræt er revnet, brædder er flosset, og det lagen jeg bestilte samme dag jeg bestilte sengen har jeg endnu ikke fået. Så alt i alt ret utilfreds med handlen

9. September 2024

Hej Majbritt,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er rigtig glad for at høre det er lykkedes os at levere din seng hurtigere end forventet. Så håber jeg bare at sengen lever op til de samme forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik erstattet min seng med det samme

Min seng gik desværre i stykker indenfor et år, men Senge Segmentet var super i derres service og fik sendt en ny ud til mig - Paw samlede den for mig i løbet af 20 minutter med et smil. Sådan en fin fyr!
Tak Senge Segmentet for den gode oplevelse :-)

13. September 2024

Hej Esther,

Mange tak for din anmeldelse. :)
Jeg er så glad for at høre om denne oplevelse, og det er lige sådan det skal være, når man handler med os.
Jeg giver rosen videre til Paw.

Jonatan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr