Sengespinderiet Bewertungen 954

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med både produktet og servicen. Denis Møller var virkelig professionel, hjælpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har været en fornøjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imødekommende,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødte sengespinderiet på Borup krammermarked. De er ganske imødekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjæk og vejledning. Vi venter nu bare på sengene ankommer. Mange tak til De... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres service - Mit sengekøb startede med rygscanning og siden køb af seng d.26.1.2026- Men det var de forkerte ben de var for lave og der manglede en "fodende" til at holde på madrassen. Det tog l... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.

4,5

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lær at køre bil

Det kan godt være i kan lave senge, men at køre bil er en anden sag. Jeg bliver adskillige gange dyttet af og blinket med lygterne af, fra en sengespinderiet-firmabil efter en sammenfletning. Det er et meget specielt on kontroversielt image og tone udadtil at sætte på sin service og produkt. Det syntes jeg ikke er i orden. Tag en snak med jeres chauffør i Greve omkring kl. 20 (31/3)

31. März 2026

Hej Sebastian,
Tak for din besked!
Det er vi virkelig kede af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse eller det indtryk, vi ønsker at give.

Vi tager din henvendelse meget alvorligt og følger op internt, så vi kan få taget en snak med den pågældende medarbejder.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg fik det jeg havde Er meget glad for…

jeg fik det jeg havde Er meget glad for min madras.

17. März 2026

Hej Lillian,
Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du fik det, du havde forventet, og at du er glad for din madras.
Vi håber, du får mange gode nætter fremover.

Super oplevelse – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har lige købt seng hos Sengespinderiet, og det har været en fornøjelse. Servicen var i top, og det store udvalg af modeller og farver, gjorde det nemt at finde en seng, der passer præcis til stilen i vores soveværelse. Vi valgte en seng med opbevaringsplads, og vi blev virkelig overraskede over, hvor meget den rent faktisk kan rumme – det er genialt!

Leveringen overholdt tidsplanen, og monteringen var både hurtig og effektiv. De sørgede for, at sengen stod snorlige og præcis, som jeg ville have den. Professionelt arbejde hele vejen igennem!

27. März 2026

Hej Jasmina,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, fra valg af seng til levering og montering.

Vi er især glade for, at I er blevet positivt overraskede over opbevaringspladsen og har fundet en løsning, der passer perfekt til jeres soveværelse.
Vi sætter stor pris på din feedback.

seng

Alt kører, som det skal

19. März 2026

Hej Kim,
Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at alt kører, som det skal.
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds.

Ventetiden var for lang.

Efter lang tid er jeg endelig i mål. Der var flere dele der først skulle hjem og mange telefonsamtaler der skulle overståes. .
Da jeg endelig fik Samuel I røret, gik det hele glat. Samuel er både forstående og empatisk. Herefter trådte David ind og fik ordnet indstillingerne. David er ligeledes meget empatisk og får en til at føle sig hørt.
God betjening og dejlig seng.

26. März 2026

Hej Inge,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du endelig kom i mål, og at både Samuel og David kunne hjælpe dig godt videre undervejs.

Det betyder meget for os at vide, at du følte dig både hørt og godt behandlet.
Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye seng.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Starten Jeg ville afbestille madres…

Starten Jeg ville afbestille madres en dagen efter det kunne jeg ikke

19. März 2026

Hej Ole,
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ønskede at afbestille dagen efter.
Du er meget velkommen til at kontakte os på mail
"info@sengespinderiet.dk"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tobias var en reel og seriøs konsulent

Tobias var en reel og seriøs konsulent. Vi handlede madrasser af ham i november måned, og fik dem leveret midt december. Det vi godt kunne godt lide ved tobias var, at vi ikke følte at man blev påduttet et produkt. Meget høflige medarbejdere og god service

25. März 2026

Hej Finn,
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med Tobias, og at I følte jer trygge og ikke presset i jeres valg.

Vi sætter stor pris på din ros af både service og vores medarbejdere, og vi er glade for, at leveringen levede op til jeres forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde besøg i dag af Amin

Havde besøg i dag af Amin, vi fik en god snak om mit behov, efter han tog nogle mål. Så blev vi enige om hvilken der passede til mig og det endte med at jeg bestilte. Nu må de 4 / 6 uger bare gå hurtigt 🤣😉.

22. März 2026

Hej Bandin,
Tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os at høre, at du havde et godt besøg af Amin, og at I sammen fandt den løsning, der passede til dine behov.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse og glæder mig til at få…

God oplevelse og glæder mig til at få mit produkt hjem. Der er bestilt med 3 motorer til mit produkt og det glæder jeg mig til.

22. März 2026

Hej Morten,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du ser frem til at modtage dit produkt. Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye seng og den ekstra komfort, det giver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fair i oplevelsen fra amin j. Vi har i dag 21/3 handlet 2 ergonomiske madrasser.

Med en dårlig skulder har jeg manglet mere støtte fra min madras. Derfor har vi valgt en 7 zoner madras både min mand og jeg.

21. März 2026

Hej Aase,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at I har haft en god og fair oplevelse med Amin J, og at I sammen har fundet en god løsning, der giver jer den støtte, I har brug for.
Tillykke med købet.

Seng

Fik en god gennemgang af sengene og levering var iorden

18. März 2026

Hej Erik,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at du er tilfreds og alt bare spiller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

grundig og instruktiv forklaring på…

grundig og instruktiv forklaring på alle spørgsmål fra Kasper Olsen
omsorgsfuld og venlig behandling.
udførlig vejledning og dertil godt humør.
lis hansen, 2750 Ballerup

20. März 2026

Hej Lis,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fået en grundig og god vejledning, og at Kasper har givet dig en omsorgsfuld og venlig oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik min madras i 2023 har derfor…

Jeg fik min madras i 2023 har derfor haft god tid til at prøve den af, jeg har mærket en stor forskel på min afslapning i sengen er mere frisk om morgenen.
Lisbeth Stadager

17. März 2026

Hej Lisbeth.
Tak for din anmeldelse,
Det glæder os rigtig meget at høre, at du efter god tid med madrassen stadig mærker en forskel og føler dig mere frisk om morgenen. Det er præcis den effekt, vi ønsker at skabe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter et besøg til Ringsted messen 2026…

Efter et besøg til Ringsted messen 2026 fik jeg et exceptionel betjening og service af deres unge medarbejder: Dennis møller. Kan helt klart anbefales fra min side:)

14. März 2026

Hej Savas,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik en god oplevelse på Ringsted messen, og at Dennis gav dig god service. Vi giver selvfølgelig rosen videre til ham.

- Emily, sengespinderiet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, gode vejledninger. Super humør fra Tobias side med gode forklaringer på scanningsresultaterne.
Fin oplevelse. Forklaringerne gav bestemt gode eftertanker.

10. März 2026

Hej Steen,
Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både service og vejledning, og at Tobias gav dig en grundig og forståelig gennemgang af scanningsresultaterne. Vi giver selvfølgelig rosen videre til ham.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik anbefalet en lifterseng fra…

Jeg fik anbefalet en lifterseng fra sengespinderiet i sarmarbejde med min fysioterapeut. Min fysioterapeut fortalte at sengespinderiet havde certifikater igennem hjælpemiddelbasen, og at det ville være en god idé at få en seng igennem dem, da jeg har sclerose og sidder i kørestol. Venlig og oplysende konsulent var ude ved mig og tage mål. Jeg glæder mig til min nye seng bliver leveret

4. Oktober 2025

Hej Charlotte,
Tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en god og informativ oplevelse i forbindelse med besøget. Vi er glade for, at vi i samarbejde med din fysioterapeut kan være med til at finde en løsning, der passer til dine behov.
Vi ser frem til at levere din nye lifterseng og håber, den vil give dig god komfort og støtte i hverdagen.

Virkelig dejlig service

Jeg havde skønne David ude fordi jeg var så heldig at få et gavekort på 10.000kr mig og David snakkede frem og tilbage om det var sofa eller seng eller begge dele jeg skulle købe og jeg endte ud med at købe begge dele fordi det havde min krop brug for, jeg havde et virkeligt dejligt og behageligt møde med David, som gjorde mig tryg og rolig ved købet.

Jeg Kan helt sikkert anbefale David og sengespinderiet til andre! Virkelig god service 😊

9. März 2026

Hej Kira,
Tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde et godt og trygt møde med David, og at I sammen fandt frem til den løsning, der passede bedst til dig og din krop.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til David! Tusind tak fordi du vil anbefale os til andre.

-Emily, sengespinderiet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr