Sengespinderiet Bewertungen 955

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med både produktet og servicen. Denis Møller var virkelig professionel, hjælpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fået bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder købet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har været en fornøjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imødekommende,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødte sengespinderiet på Borup krammermarked. De er ganske imødekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjæk og vejledning. Vi venter nu bare på sengene ankommer. Mange tak til De... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte 2 madrasser hos…

Vi købte 2 madrasser hos sengespinderiet i maj 2025, og ved kontrol besøg og scanning her i dec 2025 er der konstateret en væsentlig forbedring af ryggen og vi føler også at vi har det bedre i ryggen, så en stor tak til Dennis Møller som fik os overtalt til at købe 2 madrasser.

4. Dezember 2025

Hej Ove,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at scanningen viste en tydelig forbedring af ryggen, og at I også selv mærker en positiv forskel i hverdagen.

Vi er glade for, at Dennis kunne guide jer godt gennem processen og hjælpe jer med at finde de rette madrasser.
Tak for tilliden og fordi I deler jeres oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik den bedste service

Vi fik den bedste service og en rigtig god behandling

Hej Susan,
Tusind tak for jeres anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I oplevede den bedste service og en rigtig god behandling hos os.

Vi sætter stor pris på jeres feedback!

God oplevelse. Vi har haft sengen i 6 måneder

Vi ligger godt og kan mærke forskel i søvnen. Forbedret søvn og veludhvilet

Mange tak til Joakim og amin j . Begge gode til at forklare

Hej Lars,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at I efter 6 måneder mærker en tydelig forbedring i søvnen og føler jer veludhvilede.

Det er også dejligt at høre, at Joakim og Amin J kunne give god vejledning og forklare tingene grundigt.
Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og kvalitet af sengen

Super service og kvalitet af sengen - 5 stjerner herfra.

Kompetent rådgivning og levering.

Hej Bente,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både service, kvalitet, rådgivning og levering.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Madrassen og elevationen er fantastisk

Madrassen og elevationen er fantastisk, er kun lidt av over prisen 😅 men det er i hvert fald pengene hver, så kan ikke klage for meget 😆

Hej Kunde,
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både madrassen og elevationen lever op til forventningerne.

Vi forstår godt, at prisen kan få én til at løfte et øjenbryn, men dejligt at høre, at du synes, det er pengene værd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for 6 måneder siden købt en…

Jeg har for 6 måneder siden købt en seng fordi jeg havde dårlig ryg og vågnede med træthed ofte

Efter gennemgang af min søvn og måling, skiftede vi box sengen ud til madras med støtte på madras og lameller. 6 måneder efter er mine smerter lindret og jeg sover igennem

Konsulent Amin J,
Jytte, Værløse

Hej Jytte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os utrolig meget at høre, at du efter 6 måneder oplever både mindre rygsmerter og en bedre, mere uforstyrret nattesøvn.

Det betyder meget for os, at skiftet til madrassen med den rette støtte har gjort en positiv forskel for dig.

Super betjening

En behagelig samtale. God madras. Tak til Dennis Møller

16. September 2025

Hej Oda,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du havde en behagelig samtale, og at du er glad for din nye madras.

rigtig god oplevelse

jeg har aldrig haft sådan en god seng som jeg har nu.
og har aldrig rigtig sovet godt, men det gør jeg i hvert fald nu.
jeg fik en ekstrem skøn service af david, til både skanningen af ryg første gang og genskanningen, og jeg vil anbefale ham og sengespinderet til andre, for det har været en rigtig god oplevelse.

en oplevelse jeg i hvert fald ikke ville have været foruden :)

Hej Stine,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du endelig sover godt og er så glad for din nye seng – det betyder meget for os.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du deler din oplevelse.

Tak til Dennis Møller

En meget venlig betjening. Jeg er meget godt tilfreds.
Mange tak til Dennis Møller. Jeg henvender mig gerne igen, hvis jeg får brug for det. Jeg fik målt min ryg, jeg har fået mig en dejlig seng og lænestol.

30. September 2025

Hej Birgit,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en venlig betjening, og at både Dennis og resten af teamet har givet dig en god oplevelse.

Du er altid velkommen til at henvende dig igen, hvis du får brug for det.
Mange tak for tilliden!

Jeg har haft sengen i 1 år

Jeg har haft sengen i 1 år. Som bager har jeg ofte haft dårlig skylder. Har idag haft gen scanning og der har været forbedring i søvn og støtte. Jeg anbefaler amin j

2. Dezember 2025

Hej Martin,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du efter et år oplever forbedring i både søvn og støtte – især når du arbejder som bager, hvor ryg og skuldre ofte belastes.

Dejligt også at høre, at gen-scanningen bekræftede udviklingen. Tak for din anbefaling, og for at du deler din oplevelse med os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har for et par år siden købt en…

Jeg har for et par år siden købt en seng af dem, den lever ikke op til det som de lovede. Jeg blev lovet at min ryg ville få det meget bedre og at jeg ikke ville behøve at gå og få massage mere.
Ca et halvt år efter kom der en sælger og solgte mig en massage stol. Den virker heller ikke mod mine smerter i ryggen. De lovede ydere mere at jeg ville kunne få mine penge tilbage hvis jeg ikke var tilfreds med det. Og det er også bare løgn. Da jeg så ville at de hentede min stol kunne dette ikke lade sig gøre. Et køb er et køb fik jeg så afvide.
NEJ HOLD JER VÆK FRA DEM

10. April 2025

Hej Leif,
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at du ikke føler, at hverken sengen eller massagestolen har levet op til det, du blev lovet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, både i forhold til den rådgivning du har fået, og hvad der er blevet aftalt omkring retur og garanti. Det er vigtigt for os at forstå forløbet og finde frem til den bedst mulige løsning for dig.

Så send gerne en mail på "info@sengespinderiet.dk, så kan vi få dig ringet op hurtigst muligt.

Kæmpe scammer firma

Kæmpe scammer firma, betaler en kæmpe formue (dyrere end Hästens), for en seng, som ikke var den jeg skulle have haft; de nægter at lade handlen gå tilbage, trods den forkerte vare!!!!!… (Har i øvrigt ikke bøvlet mere med ryg og hofter end nu)… Kunne jeg give -0 i stjerner, så havde jeg gjort det!

1. Mai 2025

Hej Maja,
Tak fordi du deler din oplevelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at du føler dig skuffet over både produktet og forløbet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen af vores kunder skal have.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, især i forhold til om du har modtaget den korrekte seng, samt hvorfor du ikke føler den støtte, du blev lovet. Det er vigtigt for os at finde en løsning, du kan være tilfreds med.
Du er meget velkommen til at sende os en mail på
"info@sengespinderiet.dk" , så vi kan ringe dig op og få talt om udfordringerne.

Utrolig god service

Utrolig god service! Der blev sat god tid af til at tale med mig, og jeg følte virkelig, at mine behov blev lyttet til. Jeg blev mødt med et smil og en kop kaffe, og hele oplevelsen var fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra – jeg har aldrig haft en bedre butiksoplevelse.

30. November 2025

Hej Iman,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du følte dig både lyttet til og godt taget imod – præcis sådan skal oplevelsen være.

Vi er glade for, at du havde en så positiv butiksoplevelse, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste ligge komfort - god investering

Jeg har købt en seng af sengespinderiet Jonas Lomholt, og har nu ligget i den i over et år.
Det er den bedste investering jeg har gjort og min ryg elsker det. Sengen blev tilpasset netop min ryg.
Jeg har så ligeledes haft besøg af David Bech i dag, der foretog en ny scanning for at se om sengen stadig var som den skulle. Det var den - ingen forandringer.
Der er 20 års garanti på madrassen - hvilket giver meget tryghed
Og virkelig god service at de kommer og tjekker efter at have ligget i den et år

26. November 2025

Hej Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at sengen stadig giver dig den optimale støtte efter over et år, og at du mærker en tydelig forskel i ryggen – det er præcis sådan, det skal være.

Dejligt også at høre, at både Jonas og David har givet dig en god oplevelse, og at scanningen bekræftede, at alt stadig er, som det skal være.

Jeg har nu haft sengen i 3 år

Jeg har nu haft sengen i 3 år. Min krop hviler bedre og jeg har mere energi om morgenen. Vi har for 1 måned siden får scannet kroppen for at se om støtte stadig er den samme. Alt er i orden og vi giver 5 stjerner for service og de gode kvalitets produkter. Vi kan anbefale Ecco2 systemet

11. November 2025

Hej Simone,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at sengen stadig giver jer god støtte efter 3 år, og at I mærker en tydelig forskel i både hvile og energi.

Tak for de 5 stjerner og for jeres anbefaling af Ecco2-systemet – det sætter vi stor pris på.

gode senge

god og venlig service af David dejlige senge. Flinke folk som leverede og monterede sengene og tog affald med

20. Februar 2025

Hej Aase,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.

Det glæder os at høre, at du oplevede god og venlig service fra David, og at leveringen og monteringen var tilfredsstillende.
Dejligt at høre, at du er glad for sengene.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig betjening

8. November 2025

Hej Inga,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening hos os.
Du er altid velkommen igen! :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyreste og den dårligste seng

Først kom sælgeren forbi og fortalte at madrassen blev lavet specielt til os i Tyskland 4 uger senere kom sengene kl 22 om aften troede vi skylde få en god nats søvn men vi kunne ligeså godt have lagt på gulvet godt en uge efter kom de med nye madrasser som var ok i starten men bliver bare ringere og ringere så vores råd hold jer langt væk fra Sengespinneriet
Sælgeren er heller til at slippe af med før du har købt sengen

1. November 2025

Hej Kristian,

Tak fordi I deler jeres oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre, at forløbet ikke har levet op til jeres forventninger – hverken i forbindelse med leveringstidspunktet, jeres madrasser eller den efterfølgende oplevelse. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at give vores kunder.

I er meget velkomne til at kontakte os direkte, så vi sammen kan få rettet op på forløbet.
info@sengespinderiet.dk eller på 2278 0909.

10. November 2025

Hej Bjarne,
Tak for din fine anmeldelse :) Det vi glade for at du syntes.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi havde en ok oplevelse i butikken men…

Vi havde en ok oplevelse i butikken men vi fik ikke det vi havde bestilt

6. November 2025

Hej Lene,
Tak for jeres anmeldelse. Vi er kede af at høre, at I ikke har modtaget det, I bestilte – det skal selvfølgelig ikke ske.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning hurtigst muligt. Vi kontakter jer i næste uge, så vi kan finde en løsning med rammen.

-Emily, Sengespinderiet

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr