Sengespinderiet Bewertungen 955

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med både produktet og servicen. Denis Møller var virkelig professionel, hjælpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ikke noget gemme dem! De snyder og bundefanger folk Min mor har den 20/03-2026 fået bestilt en sengebund med elevation. Hun fortryder købet 3 dage efter og skriver til dem uden svar. Nu er det en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop handlet med Sengespinderiet, og det har været en fornøjelse fra start til slut. Det hele startede i Kolding Storcenter, hvor jeg faldt i snak med Mikkel. Han var utrolig imødekommende,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødte sengespinderiet på Borup krammermarked. De er ganske imødekommende og har leveret en fantastisk service med ryg tjæk og vejledning. Vi venter nu bare på sengene ankommer. Mange tak til De... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.

4,5

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Dejlig soveoplevelse

Professionel oplevelse og rigtig god vejledning ved køb af seng. Kan nu efter 4 rygoperationer og stivgøring af ryg sove igennem hver nat uden at tage stærk smertestillende medicin, troede ikke det var muligt. Dejligt at jeg mødte jeres dygtige sælgere. Nu er det ikke en pine at gå i seng, men en nydelse,

26. Mai 2025

Hej Lis,

Mange tak for din meget fine og ærlige anmeldelse!
Hvor er det fantastisk at høre, at du efter flere rygoperationer, nu kan sove igennem og oplever mindre behov for smertestillende. Det betyder enormt meget for os.

Emily, SengeSpinderiet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sengen vi skulle have haft for mange år siden

Hey Tobias.
Af 🩷 tak for at du fik åbnet vores øjne, for vores sundhes søvn.
Da vi har snakket om nye senge et stykke tid, vi bliver jo ikke yngre og skavankerne er der allerede, så fandt vi jeres stand på kræmmermarket d. 5 juli,2025 og nu skulle vi høre mere om sengespinderiet.
Vi aftalte møde samme dag kl. 13 og du var her på minutten 👍🏻💪🏼
Du er smilende, venlig, behagelig og nede på jorden, kalder en skovl osv. 🤣
De informationer du giver, er forståeligt og på dansk , og man kan spørge løs og du viser (op ad dør kant) så det giver mening.
Vi takker dig og din lærling Jesper, for dem i er og jeres udstråling
Tak til dig Tobias 💜 At vores drømme 🛏 kommer om 4 ugers tid og 👀 blev åbnet, vi tæller dage allerede 💪🏼🌞
Tak for SENGESPINDERIET.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

5. Juli 2025

Hej Jette,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du fik en god oplevelse med mine kollegaer – og at vores vejledning gav mening og åbnede jeres øjne for en sundere søvn.
Det betyder meget for os, at I føler jer trygge og godt informeret under forløbet.

Tillykke med købet :)
Emily, SengeSpinderiet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Faktastisk og professionel vejledning…

Faktastisk og professionel vejledning af Dennis Møller. Meget tålmodig og serviceminded.

Hej Dogukan,
Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Dennis – han gør altid sit bedste for at give en tryg og grundig vejledning.
Tillykke med købet.

Behagelig og kompetent sælger

Behagelig og kompetent sælger, der informerede om alt ved købet på en troværdig måde.
Leverancen af vore 2 individuelt tilpassede madrasser, elevation og puder kom til tiden, leveret af 2 meget hjælpsomme og venlige herrer.

Hej Steen,
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse – både med rådgivningen ved købet og med leveringen.
Vi håber i bliver rigtig glade for jeres nye senge.
Tillykke med det:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var helt tilfældigt på en messe vi…

Det var helt tilfældigt på en messe vi mødte dem.tilldsfulde og venlige mennesker der ved vad de har med at gøre. De kommer hjem til os os tager ens brugte ting med ☕️selv fragtmanden er venlig og en du kan stole på ellers ringer de

Hej Hardy,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse – både med os på messen, hjemmebesøget og leveringen. Vi sætter stor pris på din tillid og dine ord.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Salg af seng til 92 årig på beskyttet bolig.

Min mor på 92 år blev kontaktet af en sælger fra Sengespinderiet på Farum Bytorv og der blev aftalt et besøg i eget hjem.
Min mor bor på beskyttet bolig og er rimelig frisk men bliver hurtigt forvirret og glemsom.
Ved besøget fik hun scannet sin ryg og sælgeren anbefalede en hel ny seng, samt frisklufter.
Inden sælgeren forlod min mor havde hun skrevet under på en kontrakt og købt en seng (90 bred) og en luftfrisker til samlet pris af kr. 40.000.
Ydermere tilbød sælger at han også kunne være behjælpelig med en ny PC.
Vi kan desværre ikke annullere købet, hverken af luftfrisker eller seng, kun få 50% tilbage af det samlede køb.
Vi syntes på ingen måde at dette salg var okay og min mor har været utrolig ked af forløbet.

4. Juni 2025

Hej Jesper Guldberg,

Vi har tidligere haft en god og konstruktiv dialog, hvorfor det undrer os, at sagen nu har taget en drejning, som ikke stemmer overens med den hidtidige kommunikation. Både vores mailkorrespondance og telefoniske samtaler har indtil nu været præget af gensidig respekt og forståelse.

Din mor har ikke købt en luftfrisker, men en luftrenser – en avanceret enhed med specifikke funktioner, som blev præsenteret og accepteret ved købet.

Den seng, som blev bestilt, er specialfremstillet ud fra en personlig rygmåling og produceres individuelt. Dette gør den til en ikke-standardiseret vare, hvilket efter forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, medfører, at den normale fortrydelsesret på 14 dage ikke gælder. Derudover giver retspraksis mulighed for at opkræve et afbestillingsgebyr, såfremt det er rimeligt og støttet af faktiske omkostninger. Vores vilkår, der er tydeligt oplyst ved købet, fastsætter et gebyr på op til 50 % af ordreværdien for specialfremstillede produkter.

Du har under vores tidligere samtaler tilkendegivet forståelse for afbestillingsgebyret og den praksis, der følger med specialfremstillede produkter.

I relation til adressen oplyst på fakturaen, har vi undersøgt denne og kan ikke finde dokumentation for, at der er tale om en beskyttet bolig. Hvis der er yderligere oplysninger, vi bør være bekendt med, modtager vi dem gerne.

Vi har efter bedste evne ydet god service og behandlet jeres sag på lige fod med øvrige kunders. Det aftalte beløb blev tilbageført samme dag, hvilket også blev dokumenteret over for dig, efter din henvendelse nogle dage senere.

Ved hjemmebesøg foretager vi altid en vurdering af, om kunden er i stand til at træffe en informeret beslutning. Vi anvender almindelige betalingsterminaler, som netop giver kunderne en ekstra sikkerhed i forhold til bankoverførsler.

Din mor har henvendt sig én gang til vores kundeservice – dette vedrørte størrelsen på den luftrenser, hun havde købt. Efter vejledning om placering og anvendelse blev sagen afklaret tilfredsstillende.

Det er vores indtryk, at du og dine søskende har vurderet, at sengen var for dyr. Det har vi forståelse for. Men jeres anmodning om annullering blev fremsat over 14 dage efter aftalens indgåelse og efter levering af en specialfremstillet vare. Dette begrænser naturligvis mulighederne for tilbagekøb.

Professionelt firma udgangspunkt

Som udgangspunkt valgte jeg, at stoppe ved en stand. Absolut ingen
anmasende sælger, men faglig og professionel vejledning, der mundede ud i en aftale om hjemmebesøg.
Efter yderligere vejledning og måling, besluttede jeg at købe en
madras, hvad jeg absolut ikke har fortrudt.
Alle aftaler er i øvrigt overholdt og jeg kan kun anbefale firmaet

7. Mai 2025

Hej Lene,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du følte dig godt vejledt – både på standen og ved hjemmebesøget.
Vi går meget op i faglighed og en tryg købsoplevelse, så det betyder meget for os, at du oplevede netop det.

God betjening

God betjening, levering og opfølgning

13. Juni 2025

Hej M.Thorbjørn,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for du er tilfreds hele vejen rundt.
Tillykke med dit nye køb:)

- Emily, SengeSpinderiet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været supper glad for Davids…

Jeg har været supper glad for Davids hjælp.med min nye seng.
David er en rigtig sød og rar person der kan sint arbejde .meget venlig og tiltale fyr der ved hvad han snakker oprigtigt dejlig.
Lige så var min oplevelse lige så go ds fragtmand kom med min seng.
Alle har været helt fantastiske. Og hjælpsom.
Rigtig god oplevelse
Tak for hjælpen

25. Juni 2025

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig, at David og vores leveringsmand har gjort din oplevelse så god og positiv. Vi sætter stor pris på dine pæne ord.
Vi håber, du får mange gode nætter i din nye seng!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Forkert mål på seng

Har en seng. Er tilfreds med sengen. Og levering af den. Men sælgeren var hjemme ved mig. Og fortalte, at sengen skulle ovenpå. Han tjekkede ikke om den kunne komme ovenpå. Og da den kom. Kunne den ikke komme op af trappen. Da sengen var for stor. Syntes han skulle have tjekket det. Da det var en meget dyr seng.

30. Mai 2025

Hej Mogens,
Tak for din feedback, og hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med både seng og levering. Vi beklager dog, at der opstod udfordringer med at få sengen op ad trappen – det burde naturligvis være blevet tjekket på forhånd.
Vi tager din kommentar til os og vil sørge for at forbedre denne del fremover.
Men endnu en gang tillykke med din nye seng:)

Hej Ellen,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet en god og ærlig behandling – det er netop det, vi stræber efter.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Puder

Reagerer ikke på henvendelser .Har fået et stor skrummel af hovedpude ,i stedet for de 2 lovede luxus puder

27. Februar 2025

Hej Sigrid,

Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og det vil vi gerne undskylde for.
Vi vil meget gerne rette op på fejlen. Send os en mail på "info@sengespinderiet.dk", så sørger vi for at følge op hurtigst muligt.

God service.

God service.

13. Juni 2025

Hej Dorthe,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service hos os – det betyder meget.
Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye seng.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har talt med Joachim og fået…

Jeg har talt med Joachim og fået anbefalet en rygtest. Det har jeg fået gjort og kan samtidig bekræfte alle i at ekspertisen fra amin er super høj. Faglig dygtig og ærlig.

Det er en fornøjelse at handle med de 2 unge mennesker.

18. Juni 2025

Hej Birthe,
Tusind tak for den flotte anmeldelse – og hvor er det skønt at høre, at både Joachim og Amin har givet dig en god og faglig oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver deres ekspertise og ærlighed – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.
Tak fordi du handlede hos os, tillykke med købet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke anbefale sengespinderiet

Jeg kan ikke anbefale sengespinderiet, de har leveret forkerte størrelse madrasser og topmadras, de passer ikke til vores seng. De leverede i August 2024, og vi har stadig ikke modtaget de korrekte størrelser endnu. Jerry som var hjemme hos os, han svarer ikke på mail eller telefon, og deres officielle mail, der er heller ikke nogen som svarer, men de ville gerne have en forudbetaling på 20.000kr for en forkert vare, det stinker langt væk af fusk. Hold jer fra dem.

21. August 2024

Hej Martin,
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback meget alvorligt.
Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning – vil du ikke sende os en e-mail på "info@sengespinderiet.dk" med dit ordrenummer, så vi kan følge op?

Fantastisk oplevelse

Fra start til slut har det været en super oplevelse at handle med SengeSpinderiet. Det være sig Jan som vi talte med i Bella Center, Sengespecialisten Adam og ikke mindst kørslen som var meget søde og hjælpsomme da vi skulle have udskudt leveringen. Sidst men bestemt ikke mindst blev vores nye super skønne seng leveret af et par virkelig behagelige fyre! Alt i alt en super oplevelse

3. Juni 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig! Det glæder os at høre, at både Jan, Adam og vores leveringshold gjorde oplevelsen til noget helt særligt for jer. Vi sender roserne videre til hele holdet.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både service og seng, og vi håber, du får stor glæde af den mange år frem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

venlig og rar leveringsfolk leon og…

venlig og rar leveringsfolk leon og rasmus

17. Juni 2025

Hej Lisbeth,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at fremhæve vores leveringsfolk! Vi er glade for, at de gjorde leveringen til en positiv oplevelse, og vi sørger for, at din ros bliver givet videre til dem.

-Emily, SengeSpinderiet.

god service

Tak til Amin for at komme og rette på vores senge så vi nu kan få en god nats søvn - det hjalp med det samme tak for det - så er der problemer så er det Amin man skal have fat i
Britta og Michael

30. Mai 2025

Hej Britta og Michael,

Tusind tak for at bruge tid på at skrive jeres meget fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Amin er meget dygtig til sit arbejde og gøre alt for at vores kunder har det bedste af det bedste igennem deres nattesøvn.
Jeg sørger for at fortælle jeres ord videre til ham.
Endnu en gang tillykke med jeres senge.

-Emily, SengeSpinderiet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr