Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hulp aan huis gevraagd voor het draadloos aansluiten van mijn printer. Op woensddag middag kwam dhr. George Molenaar. Was volgens hem zo gebeurd. Wifi opnieuw instaleren . Router hangt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanochtend kwam Dhr. Léon Lodewich mij helpen met mijn computerproblemen. Ik was aangenaam verrast door zijn grote “up to date” kennis en de begrijpelijke taal waarmee hij mij van alles wist uit te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruikmaken om de heer Jan Jaarsma te bedanken voor het oplossen van mijn Outlook-account en gerelateerde pc-problemen. Hij was heel bekwaam, vriendeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben nog niet zolang lid van SeniorWeb maar ik heb al heel wat informatie uit de e-mails kunnen halen. Tevens heb ik een keertje een beroep gedaan op de telefonische helpdesk. Ben zeer tevreden... Mehr ansehen

1. Computersupport und -dienste

Vom Unternehmen geschrieben

SeniorWeb: de computerhulp voor u De digitale wereld verandert snel. Voor veel mensen is dat soms lastig bij te houden. SeniorWeb helpt u om mee te blijven doen. Wij maken de digitale wereld begrijpelijk en toegankelijk. Bij SeniorWeb geloven we dat internet, computers en smartphones het leven leuker en makkelijker kunnen maken. Daarom bieden wij duidelijke uitleg, handige tips, persoonlijke hulp en leerzame cursussen. Zo kunt u zelfverzekerd gebruikmaken van digitale mogelijkheden. We zijn er voor u, op de manier die bij u past. U kunt kiezen uit cursussen op meer dan 500 locaties in Nederland. Hebt u een digitale vraag of probleem? Onze deskundige vrijwilligers staan voor u klaar via telefoon, internet of zelfs bij u thuis. Onze website wordt jaarlijks 13 miljoen keer bezocht en staat vol met actuele artikelen, stap-voor-stap uitleg en video’s. Daarnaast ontvangen onze 151.000 leden het tijdschrift Enter computertips, uitleg, inspiratie en achtergrondinformatie. Met onze 2.800 deskundige en betrokken vrijwilligers zorgen we ervoor dat u met plezier en vertrouwen gebruik kunt maken van de digitale wereld.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Printer opnieuw geinstlaleerd naast site van google chrome op site van outlook microsoft. Hierna was printen weer mogeljk.

Prima organisatie betreffende probleem analyse en begeleiding en uitvoering in de probleem oplossing naar weer vlekkeloos functioneren van hard ware in samen werking met de soft ware.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoe voorkom je dat bij Windows 11 alles in de cloud komt?

Een heel rijtje problemen had ik klaar liggen.
Het synchroniseren van Microsoft en Google wat op mijn laptop ontstaan was, werd vakkundig met één druk op de toets ontward. Wat bij installatie van een eerdere laptop in de cloud van Google terecht was gekomen bleef Microsoft overnemen.
Ik leerde het synchroniseren stopzetten, meerdere moderniseringen bij Windows 11 hanteren en verwijder nu bestanden die op een externe schijf staan.
Het voorstel van Microsoft om in Proxy in te grijpen bleek niet nodig.
Ik ben erg blij met de hulp en goede adviezen die ik kreeg. Seniorweb verdient zeker het 'Appeltje van Oranje' dit jaar.

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw reactie. Fijn dat u zo enthousiast bent over onze vereniging!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de eerste maal mocht ik gebruik…

Een tevreden klant
Voor de eerste maal mocht ik gebruik maken van seniorweb.
Ik had problemen met mijn cromekast.
Nadat ik een aanvraag had ingediend of iemand mij zou kunnen helpen was het probleem al na 1 dag en in een uurtje opgelost en kan ik weer TV kijken.
De medewerker van seniorweb was heel vriendelijk.
Het is een goeie ervaring hulp in te kunnen schakelen als je er zelf even niet meer uitkomt.
Vriendelijke dank hiervoor.

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het lidmaatschap!

Deskundigheid.

Deskundigheid
en initiatiefrijk! Prettige omgangsvormen is mijn ervaring met Seniorweb!
Elize Verkerk Utrecht

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een mail probleem

Ik had een mail probleem, mijn mails werden wel ontvangen maar waren niet zichtbaar.
Had zelf alles geprobeerd maar het werd er daar door niet beter op.
Heb assistentie gevraagd bij Senior Web en kreeg binnen een uur respons en werd de afspraak gemaakt.
Het was wel even zoeken voor de specialost maar nu werkt het weer naar behoren. Ben erg blij met mijn lidmaatschap en de man die mijn probleem heeft opgelost

Hele kundige vrijwilliger

De vrijwilliger van seniorweb heeft mijn probleem met de computer (Bios en secure boot) binnen no-time opgelost. Hij was keurig op tijd. Mijn dank gaat uit naar deze vriendelijke en accurate man.

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw mooie review! Fijn dat onze vrijwilliger u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw lidmaatschap.

Ik had problemen met Office Libre

Ik had problemen met Office Libre, nu bleek dat Office-Product inactief was waardoor verschillende functie waren uitgeschakeld. Nadat het probleem door dhr. Boomkamp duidelijk en eenvoudig was opgelost kreeg ik nog een goede uitleg over de werking van Office-Libre, ik voel mij met mijn 91 kruisjes weer een hele piet op de laptop, DANKJEWEL.
Groet Karst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Outlook uit problemen.

Ik werd uitstekend geholpen en ik hoefde niet lang te wachten, mijn dank.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Printerhulp

Mijn printer reageerde niet op afdruktaken. Na analyse bleek tijdens een update een merkwaardige instelling te zijn ingevoerd. Ook komt er bij elke afdruktaak een zg Cover Page als eerste tevoorschijn. De printer werkt weer naar volle tevredenheid mbv een betrouwbare(!) helper van Seniorweb.
Het probleem van de Cover Page zal
door de helper aan een Forum worden voorgelegd en word ik op de hoogte gebracht van het resultaat.

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw mooie review! We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw lidmaatschap. En hopelijk wordt het probleem van de Cover Page ook snel verholpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle afspraak en tijdens bezoek…

Snelle afspraak en tijdens bezoek onverwacht opkomend probleem evenals de reden van bezoek vrij
vlot opgelost voor een zeer schappelijk bedrag.

snelle reactie

Op mijn hulpvraag werd snel gereageerd en kwam de gevraagde vrijwilliger mij de volgende dag al bezoeken. Hij heeft mij, als "Apple-man" goed geholpen en ook meer ingewijd in het gebruik van mijn nieuwe Ipad.
Na synchronisatie kan ik ook daarop mijn mailprogramma gebruiken.
Dank daarvoor!!

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw review! Fijn dat u zoveel profijt hebt van uw lidmaatschap. We hopen dat u nog lang tevreden lid blijft van SeniorWeb!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vrijwilliger Mark was uitermate…

Vrijwilliger Mark was uitermate deskundig
Al snel bleek dat mijn externe harde schijf aan vervanging toe was
Nadat ik een nieuwe had gekocht was hij direct weer behulpzaam bij het maken van een back-up
Klasse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verschil sluimerstand en uitzetten.

Een paar dagen na mijn hulpvraag werd ik al gebeld door iemand van Seniorweb om een afspraak voor hulp bij mij thuis te maken. Die hulp kwam binnen een week.
Er werd heel goed naar mijn probleem gekeken en het werd ook opgelost. Dat ik er weinig van begreep leidde niet tot irritatie maar ik kreeg heldere uitleg over hoe ik voortaan met de p.c. moest omgaan. De p.c. regelmatig uitzetten voorkomt allerlei problemen.

Deskundig en correct.

Het werd wel eens tijd om deskundige naar mijn pc te laten kijken en in Herman heb ik die gevonden. Hij is correct en deskundig. Tijdens zijn bezoek heeft hij een APK uitgevoerd en mij verschillende aanbevelingen gedaan. Ik heb geen spijt van dat ik hem heb uitgenodigd.

probleem snel verholpen

Het mobiele hotspot probleem leek voor mij onoplosbaar . Maar door het geduld en het verstand van de seniorweb-consulent was in korte tijd het probleem geanalyseerd en verholpen

OpgelostWij zijn perfect geholpen

Wij zijn perfect geholpen. De problemen zijn opgelost, er zijn nuttige aanpassingen gedaan en we kunnen verder met de adviezen. Dank!

De heer Bert : deskundig en snel ter zake

De heer Bert was keurig op tijd en ging meteen mijn probleem te lijf. Zijn diagnose getuigde van deskundigheid, de oplossing kwam snel binnen bereik. Hij attendeerde me op onnodige kosten gegeven ons gebruik van de personal computers.
Terloops was er tijd voor wat persoonlijke uitwisselingen.

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw mooie reactie! Fijn dat onze vrijwilliger Bert u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang profijt hebt van het lidmaatschap!

Vraag is opgelost

Om een probleem op te lossen ben ik erg fijn geholpen. Tevens alles nog even uit kunnen printen om later nogmaals te kunnen gebruiken. Top!!

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw review! Fijn dat u zoveel profijt hebt van uw lidmaatschap!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste ervaring met seniorenweb

Vanuit mijn IPhone en Windows hebben we foto`s verzameld en daarvan een collage gemaakt om een fotokaart te maken. Ook andere aanwijzingen gekregen voor het gebruik van mijn laptop. De sympathieke manier waarop, en de heldere uitleg en geduld waarmee Wilma mij heeft geholpen was werkelijk grandioos!!

15. Juni 2025

Antwort von SeniorWeb

Dank voor uw mooie review! Fijn dat onze vrijwilliger Wilma u zo goed verder heeft kunnen helpen. We hopen dat u nog lang plezier hebt van uw lidmaatschap.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr